keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Hiekansävyisiä maisemia ja mitä muistoja ne herättivät minussa

Tämä postauksen idea syntyi tänään silmänräpäyksessä, kun katselin ottamiani kuvia tältä ja edellisiltä reissuilta tänne Aurinkorannikolle. Muistot nousivat pintaan. Ihanat muistot työelämästä, kun tein työkseni trendiesityksiä ja etsin netistä kuvia asioiden tueksi, taustaksi ja konkretisoimiseksi. Keräsin inspiroivia kuvia väritrendipresentaatioihin. Oi, miten ihanaa aikaa se on ollut ja olen niin onnellinen ja kiitollinen, että olen saanut tehdä niin luovaa työtä.

Nyt koen hieman samanlaisia innostavia ja syvältä koskettavia tunteita kun kirjoitan tätä blogia. Mietin aiheita ja teemoja, mistä kirjoitan. Suunnittelen ja kuvaan. Annan ajatuksen virrata. Ja parasta on se, että saan tehdä tätä omilla ehdoillani, omien aikataulujeni mukaan ja kirjoittaa niistä asioista, mitkä tuovat päiviin ja elämään positiivista energiaa ja hyvää mieltä. 

Tämä lähti menemään nyt vähän sivuun varsinaisesta aiheesta, mutta sen sijaan, että mietin aina kovasti etukäteen kirjoitusaiheita, tartuin nyt hetkeen. 

Teitä lukijoita on kertynyt jo valtavan paljon ja olen siitä todella kiitollinen ja ilahdun jokaisesta sen parissa vietetystä lukuhetkestä. Sillä on siinäkin mielessä valtavan suuri merkitys, että kirjoitan tätä blogia itsekseni ilman minkään ryhmän tai portaalin tukea ja olen joutunut (=saanut) omalla työlläni herättämään kiinnostuksenne.

Sydämellinen kiitos juuri sinulle, joka luet tätä nyt!

  

Se varsinainen jutun aihe, mikä herätti nämä muistelot ja tunteenpurkauksenkin, oli tämä äärettömän kaunis hiekansävy mikä tulvahti esille niin monista ottamistani kuvista. 
Joissakin kuvissa on ilmassa sateen jälkeistä usvaa auringon paistaessa ohuen pilviverhon takaa ja se pehmentää valon viileän vaaleaksi ja puuteriseksi. Moninaiset marmorin ja hiekkakiven vivahteet ovat vielä jäljellä satoja vuosia vanhan rakentamisen jäljiltä. Kaislat, kivet ja kissat sävy sävyyn.
Tämä värimaailma vaan on niin kaunis!


Useinkaan ei tarvita kovin ihmeellisiä asioita hyvän mielen tuomiseen - toivottavasti tämä blogini tuo myös sinulle hyvää mieltä.

Terkuin Maarit

16 kommenttia:

 1. Kivasti kirjoitettu! Kiitos myös itsellesi huippu ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydän täynnä iloa ja kiitollisuutta - kiitos myös sinulle Nina!

   Poista
 2. Sinun blogisi edustaa minulle juuri sitä autuutta, jota haen kuvien ja sanojen onnistuneista liitoista. Sinun postauksistasi huokuu aitous. Visuaalinen otteesi on erityislaatuisen taidokas kokonaisuus. Ihailtavaa Maarit! Halauksin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ihanasta palautteestasi, arvostan sitä valtavasti - lähetän täältä virtuaalihalauksen sinulle! <3

   Poista
 3. Raikkaalla tyylillä osaat kirjoittaa sisustamisesta, kokkaamisesta, matkailusta jne. Tekstiäsi on ilo lukea. Me lukijat olemme saaneet nauttia upeista kuvista. Osaat katsoa kameran linssin läpi juuri oikeista kuvakulmista ja näin kuvat muotoutuvat tasapainoiseksi. Usko vaan: blogisi tuottaa mielihyvää. Kauanko vielä aiot nauttia etelän lämmöstä? kyselee yks lumipyryn kypsyttämä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Marja! Parasta on se, jos onnistuu luomaan lukijoitakin kiinnostavia juttuja :o) Kamppailen koko ajan tuon kuvaamisen kanssa, mutta se lienee perfektionistille ominaista, heh. Kyllä meilläkin on sohjot edessä lähipäivinä - toivotaan, että joulun odotus peittoaa pimeyden!

   Poista
 4. Kyllä blogiisi tuo hyvää mieltä, ihania vinkkejä, kauniita kuviasi on mukava katsella ja tekstisi on soljuvaa! Aurinkoista ja lämmintä loppureissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna <3 Terkkuja ja auringonsäteitä sinne!

   Poista
 5. Blogisi tuo paljon hyvää mieltä ja annat aina niin hyviä vinkkejä kauneuden hoitoon, kiitos paljon! Nuo kuvat olivat kyllä kauniita ja herättivät pienoisen matkakuumeen :)
  Ihanat värit tosiaan ja tuo hiekka ...

  Mukavia päiviä sinulle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Niitä vinkkejä voisi antaa paljon enemmänkin, mutta esim. meikkien osalta se on niin haastavaa kun pitäisi aina kuvatakin ne... Leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 6. Tosi kiva teksti, kiitos itsellesi, kun bloggaat meidänkin iloksemme! Ja ah minkälaisen kaukokaipuun kuvat herättivätkään...

  PS: Mä muistan sun trendikatsaukset, selasin niitä usein ihan ilokseni. Ja olin vähän kateellinen, kun sulla oli niin makeet työtehtävät..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Riitta! Joskus työkin voi olla kuin harratus, vaikka on siinä ollut haasteensakin kuten kaikissa. Mutta niin ihanat muistot! Terkkuja :o)

   Poista
 7. Hiekan sävy on ihana, vaikka en niin hiekasta tykkääkään (se kun menee joka paikkaan). Todella tunnelmalliset kuvat - en ihmettele yhtään, että inspiroiduit näistä.
  Nauttikaa valosta - täällä on niiiin pimeää. Mutta onneksi: joulu :)
  Ihan vakiona ollaan täällä linjoilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos vakilukijalleni ja -kommentoijalleni - on niin ihanaa saada viestiä ja palautetta <3 Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 8. Kauniita kuvia! Täällä pitäisi kulkea kokoajan kameran kanssa.. Kuvattavaa riittää ja valoakin on riittävästi..
  Hiekka oli se sävy minkä haluasin meidän olohuoneen yhdelle seinälle, se nyt ei ihan onnistunut, sävy on liikaa keltaiseen taipuva.. Menee uusiksi jossain vaiheessa, ehkä tapettia. Täällähän näitä värimallikuvia olisi ollut.. seinä kylläkin maalattiin viime keväänä jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marre! Mulla on onneksi pieni kamera, ja se kiikkuukin kyllä aina kaulassa tai laukussa mukana missä liikunkin. Värien määrittely onkin vaikeaa ja kaupan väriliuskojen mukaan on hirveän vaikea kuvitella kokonaisuutta. Mutta onneksi maalaaminen on suhteellisen nopeaa - vaikeampaa on kehittää se inspiraatio siihen!

   Poista