lauantai 4. marraskuuta 2017

Pieni tauko pimeyteen
Tähän aikaan vuodesta ainoa toive oli päästä valoon ja lämpöön - vähäksi aikaa pois Suomen pimeydestä ja lenkkeilemään leutoon ilmastoon. Matkustimme Espanjaan Aurinkorannikolle ja tällä kertaa kohteenamme on Torreblanca, tuttu seutu, mutta rauhallinen ranta-alue.
Meille täällä riittää se, että teemme reissun aikana yhden matkan johonkin uuteen kaupunkiin, missä emme ole käyneet ja nyt on suunnitelmissa Sevilla tai Gordoba, mutta katsotaan, mistä innostumme.  Muutoin vietämme leppoisaa aikaa lukien, ulkoillen ja kokkaillen ja lähiseuduilla ajellen.

Otin nämä kuvat tämän päivän lenkillä. Vahinko, ettei tietsikan välityksellä voi vielä välittää tuoksuja - näiden grillattujen sardiinien ja palavan puun huumaava tuoksu tuo niin mieleen kesän. Turistien määrä täällä on jo mitätön, rannat tyhjiä mutta palvelut toimivat edelleen hyvin. Ja meille suomalaisille lämpöäkin on ihan riittävästi. Ja valoa.

Jos sinulla on kivoja vinkkejä käyntikohteista, otamme ne mielellään vastaan!

Maarit

10 kommenttia:

 1. Oi, mikä ihana valo lävähti kuvistasi! Nyt on juuri täydellinen hetki tuolle lataukselle. Voi, miten ihanaa, että sinulla on tuohon mahdollisuus. Minä yritän piristää itseäni kirkasvalolampulla ja aamucappucinolla. Lomailoja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Marraskuu on vuoden pahimpia kuukausia; jos talvet olisivat talvia lumineen, niin sehän olisikin ihanaa. Kaikki keinot on otettava käyttöön - ja kahvin huumaava tuoksukin toimii! Lämpöterkut täältä <3

   Poista
 2. Toissakesän paahteisia muistoja molemmista! Cordobassa ihana Food Market Victoria Mercado ja illalliselle Casa Pepe de la Judería. Sevillassa muisteltiin edellisen reissun (30v sitten!) paikkoja. Molempi parempi. ¡España para siempre! MÄXÄT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiantuntijavinkeistä Jutta! Mennään varmaan junalla Gordobaan, sinne onkin yllättävän lyhyt matka Malagasta. Terkkuja siipaltakin!

   Poista
 3. Hei Maarit, ihana blogi sinulla! Olen seurannut jonkin aikaa ja huomannut, että matkustelet paljon miehesi kanssa. Lapsesi ovat muuttaneet jo pois ja ilmeisesti vietätte paljon aikaa kahdestaan. Onnelliseltakin vaikutatte :) Olisi kiva kuulla, tänä avioerojen synkkänä aikana, mikä on teidän suhteenne suola ja salaisuus? Mitkä ovat ne arvot, joilla avioliittonne on pysynyt hyvänä? Miksi viihdytte hyvin yhdessä ja "jaksatte" toisianne vuodesta toiseen? Puhutteko muustakin, kuin lapsista ja lapsenlapsista? Oletteko tehneet työtä liittonne eteen vai osuuko vain luonteet hyvin kohdalleen?

  En tiedä, sopiiko tämä aihe blogisi tyyliin, mutta niin mielellään sitä kuulisi onnellisten ihmisten ja onnellisten parisuhteiden tarinoita. Niitä ei ole liikaa, mutta kun niitä kuulee, ovat ne aina rohkaisevia ja inspiroivia.

  Itse elän onnellisessa liitossa, mutta vuosia ei taida olla vielä yhtä paljoa takana, kuin teillä (paljonko teillä muuten on?). Ja jos haluat enemmänkin kertoa, niin olisi kiva kuulla, miten tapasitte ja miten tarinanne alkoi? Osasitteko jo silloin arvata, että tämän ihmisen kanssa tulette olemaan loppuelämänne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja siitä, että olet löytänyt tiesi tänne melko tuoreeseen blogiini. Olen aika yksityinen ihminen ja olen siksi alun alkaen rajannut aihepiirin hieman yleisempiin, mutta itselleni niin tärkeisiin, asioihin kuten sisustukseen, matkusteluun, resepteihin, aikuisen naisen kauneuteen ja tyyliasioihin.
   Sen verran voin raottaa yksityisyyttäni, että uskon ns. 'perfect matchiin'. Teemme tosiaan paljon asioita yhdessä, mutta molemmilla on myös omia kavereita sekä erilaisia omia sidosryhmiä. Kunnioitamme toisiamme ja pidämme yhteistuumin yllä positiivista ja hyväntuulista arkipäivän ilmapiiriä. Eivät nämä ole kovin ihmeellisiä asioita, mutta mielestäni merkittäviä tasapainoiselle ja toimivalle suhteelle, hyvälle ololle.
   Terkuin Maarit

   Poista
 4. Kiitos tästä postauksesta ja kuvista, aurinkoa tähän pimeyteen <3
  Espanja on ihana ja jos vain mahdollista lähtisin sinne heti.

  Oikein ihana reissua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Souliina! Tämä Etelä-Espanja on kyllä niin hyvä Eurooppakohde tähän aikaan vuodesta!
   Iloa viikkoosi <3

   Poista
 5. Ihanaa reissua teille, ihanat <3 Nauttikaa valosta ja lämmöstä!
  Itse olen sytytellyt tänään muutaman kausivalon kynttilöiden lisäksi pimeyttä karkoittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi - nauti marraskuun tunnelmista, joulukuussa sitten fiilistellään yhdessä <3

   Poista