perjantai 29. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 suosituimmat jutut x 5

Sain kimmokkeen tämän jutun tekemiseen parin päivän takaisen postauksen yhteydessä olevasta arvonnasta, missä pyysin toiveitanne blogini sisällön suhteen, mistä haluaisitte lukea. Niinpä päätin nyt tehdä koosteen vuoden 2017 suosituimmista jutuista. Teki kyllä itsellekin hyvää tutkia Google Analyticksin tilastoja sillä silmällä. Täytyy sanoa, että eipä tulos päässyt yllättämään - niin paljon on tullut innokasta palautetta näistä kosmetiikan ja muidenkin tuotteiden testaamis- ja infojutuista.

1. sija: Le Pere Pelletier pyykkietikka - vuoden 2017 suosituin juttu

Tuo arjen pieni luksus, pyykkihetkiin iloa tuova 100 % luonnontuote korvaa siis huuhteluaineen. Pesukoneessamme on nykyään myös niin puhdas tuoksu, koska etikka puhdistaa myös koneen. Olen siirtynyt pesuaineessa hajusteettomiin nesteisiin, jotta etikan jättämä mieto raikas tuoksu olisi ainoa tuoksuelementti. Käytin ensin Verveine-hajustettua versiota, mutta nyt ostin viimeksi pehmeän puhtaan Cocoonin ja tykästyin siihen vielä enemmän. Se on varma, että etikasta en enää luovu.
Alkuperäinen juttu löytyy täältä.


2. sija: Yumi-lash ripsientaivutus

Piikkisuorat ripset kerrankin upeasti taivutettuina, heti aamusta, ilman taivuttimia. Taivutus antoi selvää näyttävyyttä silmiini ja vaikutus kesti itselläni noin 5 viikkoa. Sen jälkeen alkoi näkymään uutta suoraa kasvustoa sen verran, että aloin taas taivuttamaan niitä ennen ripsarin levittämistä. Edelleen olen sitä mieltä, että tämä on lopputulokseltaan kauniimpi kuin ripsien pidennykset.
Koko juttu löytyy täältä.


3. sija: Tasainen iho - vinkit aikuiselle naiselle

Tämä postaus on kirjoitettu jo helmikuussa 2016, ja se on edelleen top5 joukossa. Kun luin sen äsken, allekirjoitan edelleen kaikki 'teesini'. Meikkivoide on tärkein avain tasaisen näköiseen ihoon ja huoliteltuun meikkiin. En lähde milloinkaan ulos ilman sitä. Tulossa on uutta juttua meikkivoiteen käytöstä lähiaikoina...
Helmikuisen jutun voit lukea täältä.


4. sija: Luottovaate paitis ja sen asustaminen

Tämä paitis on edelleenkin suosikkini ja ostin myöhemmin vielä saman valkoisenakin ja käytän niitä paljon eri yhteyksissä ja eri tavalla asustettuna - kesät talvet. Nyt kun on tottunut näihin väljempiin malleihin, on vaikea enää palata takaisin tyköistuviin. Kunnes ne taas tulevat muotiin....
Täältä löydät helmikuisen jutun.


5. sija: Nyt voisi olla vähän villimmät hiukset...Remingtonilla se onnistuu

Hiukset tuntuvat olevan meille naisille alituinen päänvaiva, eikä vaan? Monet ovat varsin usein tyytymättömiä omiin hiuksiinsa tai lookiinsa, väriin tai malliin. Koko ajan zoomataan jotain uutta tai jotain muuta. Itselläni on kutakuinkin sama tyyli edelleen, vähän ovat latvat taas päässeet kasvamaan yli, mutta sekin hoituu taas pian. Remington kiharrin on helppo ja hyvä apu loiviinkin laineisiin.
Omat vähän villimmät hiukset ovat tämän linkin takana.


Niissä tämänviikkoisen arvonnan lukijakommenteissa nousivat selvästi toiveet kosmetiikka-aiheisista jutuista, etenkin luonnonkosmetiikasta, matkajutuista ja sisustuksesta. Yllättävän monissa kommenteissa, tähän mennessä, on tullut toive My Day -tyyppisistä kirjoituksista. Täytyy myöntää, etten itse ole edes kiinnittänyt niihin erityistä huomiota lukiessani muiden blogeja, mutta olipa se kiva idea teiltä! Sellaiset sopivat kyllä hyvin blogini konseptiin, oma tavallinen arkeni. Kiitos vinkistä, tulevana vuotena lupaan lisätä niitä mukaan silloin tällöin.

Lämmin kiitos teille kaikille ihanille uskollisille lukijoilleni tästä vuodesta,
sopusointuista ja onnellista uutta vuotta!

Maarit

5 kommenttia:

 1. Olen lukenut paljon tuosta pyykkietikasta ja minun pitää kyllä kanssa testata sitä.

  Sininen paitis on myös suosikkipaitikseni ja nyt taas keväällä otan ne taas ahkeraan käyttöön.

  Kiitos ihanasta blogistasi, Hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta sinulle Maarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulanneli! Kannattaa kokeilla sitä, se on pitkään aikaan (ainakin itselleni) jotain todella uutta näissä kodinhoitoasioissa - ja luonnonmukaista. Ja joka toimii.
   Kiva, että olet löytänyt tänne blogiini! Ja sinullakin on ihana ja tyylikäs blogi <3

   Onnenkantamoisia uudelle vuodelle!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mieleinen blogi.
  Hyvin kirjoitettu,mielenkiintoiset sisällöt,kauniit kuvat.
  Luen aina!
  Positiivisia ja onnellisia asioita ja hetkiä uuteen vuoteen.
  Tv
  Marjaterttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaterttu sinulle - ihanaa että olet löytänyt tänne blogini maailmaan!
   Toivotan sinullekin kaikkea hyvää uudelle vuodelle.
   t. Maarit

   Poista