torstai 18. tammikuuta 2018

4 vinkkiä ihollesi Aasian lämpöön

Trooppinen ilma on kosteaa, kuumaa ja nihkeää, joten ajatuskin voiteiden levittämisestä kasvoille tuntuu usein työläältä. Iho ei ole eikä tunnu täällä kuivalta, ei kasvoissa eikä edes kantapäissä. Nekin voivat paremmin kuin koskaan. Siitä huolehtii tämä runsas ilman kosteus. Ei ole myöskään tarvetta voiteille - kiitos tästä vinkistä Darphinin asiantuntijoille!
Voiteille löytyy hyviä ja toimivia vaihtoehtoja aikuiselle iholle: lotion-tyyppisiä kosteuttajia - kokeiltu on ja hyviksi havaittu! 
Tässä on muutamia ajatuksia, mitä mulla on mukana. Kannattaa kokeilla tämän tyyppisiä tuotteita seuraavalla matkalla. 


Sain Darphinilta testattavaksi muutamia tuotteita ja otin niistä mukaan heidän suosituksestaan uuden Stimulskin Plus -lotionin* ja Exquisâge -seerumin*. Molemmat ovat ihanan ohuita, taputellen levitettäviä ja niitä käytetään yhdessä.

Stimulskin Plus on täyteläistävä ja korjaava kasviuuteneste, joka antaa hetkessä kosteutta iholle. Se ei jätä yhtään rasvaista tunnetta vaan kevyesti kosteutetun ja hoidetun pinnan. Ihan mainio tukalassa kuumuudessa. Tämä on kuin nyt niin suositut korealaiset essence-tuotteet - lisäkosteuden tuoja, joka ei ole silti kasvovesi. Kasvovesi poistaa puhdistusaineen jäämät, essence taas on tehokas kosteuttava lisähoitotuote, joka laitetaan kasvoveden jälkeen iholle. Stimulskin myös tehostaa seerumin imeytymistä ja vaikutusta.

Exquisâge on myös ihanan ohut, kevyen emulsiomainen seerumi, joka parantaa ihon luonnollista kollageenintuotantoa, kirkastaa ja virkistää aikuista ihoa. Se huolehtii ihon kiinteytyksestä ja elinvoimasta. Usein kiinteyttävät tuotteet saattavat tuntua ohuella ihollani pinkeältä, mutta tämä on joustava ja pehmeän tuntuinen.

Ihon puhdistuksen jälkeen taputellaan ensin Stimulskin kasvojen iholle ja dekolteelle ja hetken kuluttua taputellaan seerumi sen päälle. Tämä on superhoitava ja yhdessä kosteuttava tuotepari, joka jättää herkälle iholleni 'nihkeän' pinnan - siis todellakin sanan positiivisessa mielessä. Se ei ole kuiva, ei rasvainen eikä tahmea. Toimii sekä aamulla että illalla. Ja pakko lisätä, että iho on aamulla vielä sen tuntuinen, kuin olisi juuri hoitanut sen.
Näiden jälkeen ei kaipaa enää mitään muuta paitsi sitten aurinkovoiteet päiväksi.Matkoilla on kiva tutkia myös uusia juttuja ja nyt löysin korealaisen Dr. Glodermin kertakäyttöiset kuitunaamiot. Naamiotkin ovat olleet jo pitkään korealaisten naisten monivaiheisissa kauneusrutiineissa ja rantautuneet sieltä muualle kuten nuo essence-tyyppiset hoitonesteetkin.
Toinen naamioista on heleyttävä Infusion Radiance Mask ja toinen rauhoittava Infusion Softcalm Mask. Niissä on yllättävän paljon nestettä ja kun malttaa pitää sen 20 minuuttia, on iho kyllä pehmeä ja joustava. Vielä 3 tuntia laittamisen jälkeen iho on niin kosteutettu etten laita mitään enää iholleni yöksi. Nämä taisivat maksaa 39 BHT kappale eli noin euron. Hyvä hankinta paikan päältä.


Ilmastonmuutos, kuumuus ja kosteus nostattavat nesteitä luomille ja turvotukseen on erinomainen apu näistä Dr.Hauschkan Eye Revive ampulleista eli silmävirkisteistä. Jääkaappikylmästä ampullista tiputetaan reilut 10 tippaa kevyesti kostutettuun vanulappuun (puolita laput) ja laput asetetaan silmille noin 10 minuutiksi. Kylmyys poistaa turvotusta jo itsessään ja rauhoittavat aineet (kamomillaa, fenkoli, silmäruoho ja musta tee) lisäävät tehoa sekä virkistävät silmän ympärysihoa. Jo pelkästään viileiden lappujen rapsakka vaikutus herättää kummasti yön jäljiltä kohtaamaan päivän painostavan kuumuuden.

On mielenkiintoista, että aina löytyy jotain uutta ja kivaa kokeiltavaksi - matkoilla on sopivasti aikaa testaamiseenkin.

Mitä vinkkejä ja kokemuksia teillä olisi matkoiltanne?

Maarit

* Saatu blogiin PR-näytteinä

4 kommenttia:

 1. Matkoille otan aina joitain hyviksi havaittuja suosikkeja, vaikkapa noita kuitunaamioita. Ostan usein myös jotain paikallista. Prahasta löysin viimeksi ihanan luonnonkosmetiikasarjan Havlik Apotekan, jonka tuotteita ostin myös joululahjoiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontaistuotekaupat on varsinaisia aarreaittoja matkoilla, olen tehnyt itsekin niistä myös kivoja kosmetiikkalöytöjä ja tuliaisina aivan mainioita.

   Poista
 2. Ihanan kostealta tuntuu iho jo pelkästään kun lukee tätä!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : ) Tämmöiset voisi toimia myös lennoilla...olettekohan kokeilleet?

   Poista