Kauneus ja hyvinvointi

Couperosaa, silmäpussit, finni leuassa, tummentumia hampaissa – onko tuttua?

11 Comments

  1. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Tosi hyviä vvinkkejä kiitos ♥ Remescar Eye Bags & Dark Circles ja Rapid Clear Treatment menee hankintalistalle, sillä molempia löytyy välillä.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Maiccu; se on kyllä pitkään aikaan uskomattomin löytö! 🙂

  2. Celia C / good to be home

    Couperosa vaivaa minuakin, joten tuo Lierac täytyy testata. Kiitos vinkistä!
    Rakastan saunaa enkä ikinä "muista" suojata kasvojani vaikka samaa on minullekin sanottu… Tyhmä, laiska vai mikä olen??
    Aurinkoa ja LÄMPÖÄ odotellessa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Mökillä saunotaan joka päivä ja on kyllä ihan pakko alkaa suojaamaan näitä – päätetään molemmat!
      Valoisa lauantai-aamu – ihanaa! Kivaa päivää sinne <3

  3. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Noita hammaliuskoja pitäisi kokeilla. Minulla on luonnostaan melko valkea hammasluu, mutta pikku kirkastus vois olla paikallaan.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tämä on niin helppo ja matalan kynnyksen tuote! Kaikenlaista me tarvitaankin… 🙂

  4. Annukka

    Kiitos tuhannesti tuosta silmänalusvinkistä. Harvemmin kärsin tummista silmänalusista, mutta turvonneista kylläkin ja se ei aamulla hirveästi ilahduta, kun näkee itsensä peilistä ja taas kerran muistaa, miksi viimeiseksi ennen nukkumaanmenoa ei kannata syödä sitä kaikkein suolaisinta lohta leivän päällä, tai vaihtoehtoisesti pussillista popcorneja :).

    Hampaiden kiille on mulla myös kovilla, kun joka aamu juon ensimmäisenä lasillisen sitruunavettä. Mutta siitä on niin paljon muuta hyötyä, että hammasparat on nyt jääneet hyötyjen jalkoihin.

    Couperosakin on tuttu, mutta se otti ja hävisi, kun pari-kolme vuotta sitten päädyin kokeilemaan PH-ruokavaliota (olen siitä aikanaan blogissa kirjoitellut) ja sille tielle jäin. En tiedä, voisiko se couperosakin olla yksi kehon liikahappamuuden aiheuttamista jutuista, mutta en omalla kohdallani oikein muutakaan keksi.

    Olipas kiva, kun vihdoin ja viimein oli aikaa oikein kunnolla tulla tänne. Blogisi näyttää ihan hirmu kivalta ja aiheet sellaisilta, jotka itseäkin kiinnostaa. Kiitos siitä 🙂

    1. Annukka

      No sen verran pakko oli vielä palata, kun mietin miksi tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon, vaikka yleensä saatan hypätä tuote-esittelyjen yli.

      Syy tykkäykseen oli se, että asiat oli jäsennelty tosi kivasti (olen järjestelmällisyyden ystävä, vaikka välillä ennemminkin huithapeli :)) ja ensin oli esitetty ongelma ja sen jälkeen ratkaisu siihen. Ja vielä omakohtaisia kokemuksia lisäksi.

      Teki sen verran ison vaikutuksen, että heti huomenna yritän löytää silmänalusturvotuksen karkottajatuotteen 🙂

    2. Maarit / Sopusointuja

      Voi, ihanaa että löysit tiesi tänne blogiini ja lämmin kiitos, että ilahdutit kommentillasi!
      Olen miettinyt onko tämä tapa kirjoittaa 'analyyttisesti' tuotteista liian toimituksellista, mutta en jaksa itsekään lukea pitkiä jaarituksia. Kiva, että se toimii!
      Pitääpä tutustua tuohon PH-asiaan tarkemmin. Sinänsä jännää, että olen nyt ottanut niihin PH-Formula kasvohoitoa…kirjoitan siitä myöhemmin, kun hoidot on tehty. Käyn etsimässä blogistasi jutun aiheesta…
      Etsin itsekin uusia, aikuisen naisen sisällöllisesti mielenkiintoisia blogeja ja sinun blogisi kuuluu niihin. 🙂

  5. souliina

    Hyviä vinkkejä ja minullakin on noita hammasliuskoja, tosin toisen merkin paketillinen kotona, ja nyt alkaa taas olla tee tehnyt tehtävänsä, joten täytyykin aloittaa niiden käyttö.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Näppärä keksintö, eikä hintakaan huimaa!

Leave a Reply