sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Helppo ja pysyvä luomiväri arkiaamuun + VINKKEJÄ

Tätä Oriflamen Liquid Matte Eyeshadow -uuttuutta voi hyvinkin sanoa 2-in-1 luomiväriksi, sillä se toimii sekä pohjustustuotteena että luomivärinä. Lisäksi väri on silkkisen matta, mikä on aikuisille luomille tärkeä pointti. Kokemukseni mukaan se on myös hyvin pitkäkestoinen eikä mennyt yhtään klimppiin luomivakoon.
Luomiväri on nestemäinen ja se kuivuu luomella nopeasti puuterimaisen samettiseksi. Sitä leviteään siveltimellä pikku vedoin tai pilkuiksi luomelle ja sen jälkeen taputellaan vain tasaiseksi. Mitään sen kummempia kikkoja ei tarvita.

Lopusta löytyy enemmän käyttövinkkejä...Loistavia, aikuiselle sopivia värejä on viisi; lisäksi löytyy nudebeige, mitä ei ole kuvassa. Koko tämä väriskaala on juuri sellainen, mitä itse käytän lähes päivittäin eli voisin sanoa, että tämä maailma on luottovärimaailmani. Nämä ovat sellaisia sävyjä, mitkä eivät juuri tuo väriä luomille, mutta antavat valoa ja varjoa tuoden silmät hyvin esille. Näkyy muttei näytä meikatulta.
NÄIN TEIN MEIKIN:

Levitin toiseksi vaaleinta, lilanharmaata (yläkuvassa oikealta toinen) Creamy Taupe -väriä ensi koko liikkuvalle luomelle. Laitoin luomelle lähelle ripsiä pikku täppiä, jotka tasoitin sormella. Sitten tumminta luumusävyä (kuvassa vasemmalla) Soft Plum, silmän ulkonurkkaan ja siitä vähän ylöspäin. Väriä tulee ikäänkuin kyljellään olevan V:n muotoon. Samantien häivytys taas sormella, niin ettei näy mitään selviä rajoja. Ja riittävän ylös, luomivaon yläpuolella kohti kulmia. Näet yläkuvasta, miten ylös luomiväri pitää häivyttää, jotta se toimii. Tämä on se juttu, mikä avartaa silmää ja häivyttää laskeutunutta luomea.
Lopuksi mustalla luomivärillä ihan kevyt rajaus aivan ripsien tyveen.
VINKKEJÄ KIIREISEEN AAMUUN:
 • Kaksi vaaleinta sävyä (kuvassa oikealla) Dusky Pink ja Creamy Beige (ei kuvassa) toimivat erinomaisesti luomen sävyn vaalentajina, koska ne peittävät erittäin hyvin. Jos et halua käyttää luomiväriä, voi käyttää näistä jompaa kumpaa pelkästään. Ne tasoittavat luomen sävyn ja antavat silkkisen mattapinnan ja huolitellun ilmeen. Lopputulos on luonnollisesti ihoon sulautuva, vaikka peittääkin.
 • Jos haluat vain yhden sävyn: keskisävy, lilanharmaa, Soft Taupe on hyvä sellaisenaan koko luomelle laitettuna ja antaa raikkautta vaaleille ja haaleille silmille (kuten omani).
 • Beigesävy (kuvassa vasemmalta toinen) Tender Brown, on nyt niin trendikäs lämmin beige, joka sopii hyvin ruskeille silmille ja niille, joilla on hyvät vahvat värit itsellään.
 • Luomiväri toimii myös luomivärin pohjustajana; värin kuivahdettua sen päälle voit laittaa omaa suosikkiluomiväriäsi.
 • Tämä pysyy niin hyvin, että sanoisin tällä olevan myös lähes vedenkestävät ominaisuudet eli loistotuote myös matkoille. Vaatii siis myös silmämeikin poistoaineen lähteäkseen.

Aikuiselle sopivia luumu-väriskaalan värejä ei löydy lähes miltään sarjalta ja metsästän niitä antaumuksella aina matkoillani. Lumenella oli 4 värin paletti, mitä käytin monta vuotta ja käytän edelleenkin, mutta sekin on lopetettu (onneksi on hamstrattuna pari) eikä nykyvalikoimasta löydy enää sopivia. Monien sarjojen luumu-sävyt ovat myös liian punaisia, eli nuorille ajateltuja, mikä ei todellakaan imartele aikuisen lookia.

Nämä Oriflamen nude-sävyt on aivan nappisävyt aikuisille - eikä tämän helpompaa luomivärin laittaminen enää ole.

Leppoisaa sunnuntaita!

Maarit

*Tuotteet saatu blogiin testiin.


12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä luomiväriin, luumun sävyhän onkin kaunis!
  Itsekin tilailen toisinaan Orilamelta, pitäneekin kokeilla tuota merkkiä :)

  Kaunista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumuväri sopii useimmille ja on aina toimiva väri.
   Samoin sinulle Sari! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Värejä tulee markkinoille jatkuvasti, mutta harvoin kolahtaa näin!

   Poista
 3. Huippupostaus! Mulla on viha-rakkaus -suhde luomiväreihin. Tykkään käyttää samalla, kun en oikein osaa. Luomiväreilläni on myös taipumus kadota kummallisesti päivän aikana... Näitä täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Nämä ei katoa mihinkään ja helppoa kuin heinänteko ;)

   Poista
 4. Tiedätkö Maarit mihin ihan ensimmäisenä jäin jumiin. Ihanan kauniiseen hymyysi ja upeisiin valkoisiin hammpaisiisi. Heh hammasneurootikko täällä hei, joka aina ensimmäisenä katselee ihmisten hampulit.

  Onpa muuten Oriflamella todella kauniita sävyjä meille aikuisille naisille, tykkään todella paljon. Joskus aikoinaan lempiluomivärini oli nestemäinen ja hei se oli muuten Lumenen tulipas tässä mieleen, tuon oman Lumene postauksen tiimoilta. Nuo on ihanat sävyt ja Oriflamella on muutenkin paljon kivoja ja edukkaita juttuja.

  Ihanaa iltaa Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Heh, luinkin jostain postauksestasi tästä hammasneuroosista ;o)
   Kaikki todella käyttökelpoisia värejä, tykkääpä ihonvärisistä tai tummemmista. Ja olen ihan samaa mieltä, olen löytänyt monia hyviä tuotteita Oriflamelta; yksi ihan ehdoton suosikki on kulmakynä, hyvä laatu ja erinomaiset värit.

   Ihanaa iltaa sinne Tiia! <3

   Poista
 5. Kaikkien meidän aikuisen naisten elävältä "meikkiraamatulta" Raili Hulkkoselta tuli niin kovaa suitsutusta näistä luomiväreistä, että todellakin uskallan suositella kaikille. Joka päivä omassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tämä on niin helppo ja nopea käyttää. Värit mtös sellaiset, että ne sopii kaikille ja kaiken väristen vaatteiden kanssa.

   Poista