maanantai 23. huhtikuuta 2018

Selluliitin uudet viholliset

Nyt alkaa olla käsillä taas ne hetket, kun pitäisi terhentäytyä hoitamaan selluliittejaan. Tai niin ainakin lehdet painostavat kohta meitä tekemään. Tänään oikein mietinkin sitä, että missä vaiheessa ne jutut putkahtavat ilmoille, kun kohta ollaan jo toukokuussa. Vai enkö vain ole huomannut...
Kaikki minut tuntevat tietävät ja ovat kuulleet mantrani: kultainen keskitie, kaikkea sopusoinnussa, jokainen nainen on kaunis... Ei sitä käy kieltäminen, etteikö ärsyttäisi katsoa valkoisia kuhmuraisia reisiä. Mutta eivät ne siltikään ole elämää suurempi ongelma. Enemmänkin on kyse siitä, että pyrkii elämään terveellisesti ja pitämään itsensä hyvässä kunnossa. Kokonaisuus on tärkeämpää kuin yksityiskohdat. Mitä enemmän tulee ikää, sitä paremmin sen ymmärtää. 

En siis jaksa uskoa enkä edes pysty kirjoittamaan, että pelkästään selluliittituotteiden avulla pääsisi selluliitista eroon. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, liikunta ja riittävästi vettä, niin että aineenvaihdunta lähtee liikkeelle ja sen myötä myös ne ihonalaiset rasvapallerot saavat liikettä. 

Mutta se, mihin selluliittituotteet, harjat ja kuorinnat ovat aivan loistavia, on kuivan (ja muhkuraisen appelsiini-ihon) ihon pinnan sileyttäminen. Ja tällä tarkoitan sitä, että ongelmakohtien kuten reisien ihon mekaaninen käsittely harjauksella, kuorinnalla ja voiteen päivittäisellä rivakalla levittämisellä tehostaa myös aineenvaihduntaa ja voi näin edesauttaa selluliitin vähenemisessä. Vanha kunnon kuivaharjaus on mainio keino poistaa kuollutta ihosolukkoaa. Myös vartalonkuorinta-aineet ennen selluliittivoidetta saavat aikaan ihmeitä ja pehmentävät ihon silmänräpäyksessä. Keinoja on siis monia.

Itselläni on takana reilun kuukauden lähes päivittäinen hoitorutiini reisille näillä allaolevilla tuotteilla. Ja voin sanoa, että iho on pehmeämpi ja tasaisemman tuntuinen. Ja jos reisistä nyt voi sanoa, niin heleämpikin, koska kuiva pinta on hoidettu pois. Väri on mielestäni myös parempi ja se voi johtua siitä, että ihoa on kuorittu, harjattu ja voidetta levitetty päivittäin. Selluliittia on, juu, mutta koivet näyttävät paremmilta - eivät ole niin kuivakkaat ja elottomat. Riittää minulle.

Tässä on muutamia kevään kiinnostavia uutuuksia. Ne kaikki ovat hyvin erilaisia ja kivoja raikkaita ratkaisuja, joilla on ilo lähteä taisteluun.Suihkussa käydessä iho kannattaa kuoria. Jos ei joka kerta, niin ainakin pari kertaa viikossa. Se poistaa tehokkaasti kuollutta pintasolukkoa. Okabo Organicsin arganöljypohjainen suolakuorinta ei kuivata hitustakaan vaan jättää ihon lempeän pehmeäksi. Bonuksena ihana greipintuoksu!
Tämän jälkeen kaikki muut aineet imeytyvät paremmin vaikuttamaan sinne mihin kuuluukin.

Kuivaharjaus on erittäin tehokas ja toimiva tapa poistaa kuollutta solukkoa iholta. Ecotoolsilla on huiman hyvä Dry Brush -harja, mikä on pehmeäharjaksinen mutta silti riittävän kova. Tehoa pitää olla jotta tulee tuloksia. Siinä on kätevä hantaaki, jolla saa hyvän otteen ja pystyy hyvin myös säätelemään 'painovoimaa'. Tämä on ihmejuttu, mutta kun on muutaman kerran kuivaharjannut ihon ja levittänyt sen jälkeen voiteen tai öljyn, iho on todellakin tasaisemman tuntuinen ja näköinen.Jännittävä uutuus ja vaihtoehto kuivaharjalle on Korresin kuoriva nyppyläsaippua. Toimintaperiaate on  erilainen kuin harjalla, mutta helppo on tämäkin. Samalla kun peset ihoasi, hoidat myös kätevästi kuorinnan ja hieronnan. Kuorivat merilevärakeet ja nyppylät hierovat ihoa ja saavat mikroverenkierron liikkeelle. Palmuöljy lisää elastisuutta ja pitää ihon pehmeänä. Tämänkin tuoksu on ihana, tunnistan siinä vähän yrttejä, appelsiinia...Luonnonkosmetiikkasarja Dr. Hauschkalla on virkistävä sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy, joka on erinomainen tukemaan selluliittihoitoa. Sitruunan, peltokortteen, mistelin ja jojobaöljyn yhdistelmä aktivoi ja kiinteyttää ihoa. Tämä öljy oli erityisen pehmetentävän ja ihanan tuntuinen kuorinnan ja suihkun jälkeen. Sitruunaruohon tuoksu huumaa aasialaisessa ruoassa ja sopii se kyllä niin hyvin ihollekin.


Tehokkaan Lieracin selluvoiteen nimikin on supertehokas: Body-Slim beautifying and reshaping body contouring concentrate ja se kertookin kaiken olennaisen. Tässä 4D-kiinteyttävässä vartalovoiteessa on 10 % kofeiiniyhdistettä ja sen luvataan auttavan ihonalaisten rasvakertymien hajottamisessa. Käytin tätä vuorotellen Hauschkan öljyn kanssa, silloin kun en käynyt suihkussa. Voide on helppo levittää ja se imeytyy kiitettävän nopeasti. Sitä suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa päivässä.


Olisi mukava kuulla miten sinä suhtaudut selluliittituotteisiin ja oletko löytänyt toimivia ratkaisuja.

- Maarit

Tuotteet saatu blogiin testiin.

4 kommenttia:

 1. Olihan hyvä ja ajankohtainen postaus, kiitos ♥ Ennen kesää ja etelän lämpöä, onkin aika kiinnittää huomioita bikinikuntoon ;) Mä suhtaudun noihin uteliaasti, uskon myös että se mitä syö ja että juo riittävästi + liikkuu, auttaa jo itsessään. Kaikki muu tehostaa selluliitin katoamista mutta kokonaan sitä ei pois saa ainakaan näillä kilometreillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aihe taitaa olla aina ajankohtainen meille naisille, hih.
   Ja kuten sanoit sinäkin, kokonaisuus pelittää tässäkin - kukaan ei usko ihmeisiin.

   Poista
 2. Luulen, että omat röpelöt on jo auttamattomissa, mutta tuo Hauschkan sitruunaruohohommeli on niin ihana. Kivaa viikon jatkoa Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan hullaantunut Hauschkan tuoksuihinkin ja tuossa sitruuna on ihan parhaimmillaan - ja vielä öljynä!
   Samoin sinulle Tiia <3

   Poista