torstai 20. syyskuuta 2018

AIKUISEN NAISEN MEIKKIPÄIVÄ


Yhteistyössä: Berner Oy  / Isadora  ja Nuxe

Nyt on superiloisia uutisia! 

Olemme päättäneet järjestää tänä syksynä aikuisen naisen meikkipäivän yhdelle onnekkaalle. Raili Hulkkonen opastaa sekä tekee meikin sen mukaan mitä toivot - esim. arkimeikki, silmälasimeikki tai juhlameikki. Sinä päätät. Saat samalla myös meikki- ja ihonhoito-ohjeet juuri sinun tarpeisiisi. 

Meikkipäivä on tiistaina 4.12. klo 12 - 16 ja se pidetään Helsingissä Railin Puuterihuoneella, Laivurinkatu 17. Jotta saan tehtyä blogiin jutun, sinun tulisi olla myös valmis ennen / jälkeen -kuviin, mitkä otetaan paikan päällä. Lisäkseni paikalla on Isadoran ja Nuxen asiantuntija Anne Sario - joten superkauneustiimi on palveluksessasi!

Saat lisäksi upean lahjakassin, joka sisältää mm. Isadoran meikkejä sekä Nuxen ihonhoitotuotteita. 

Mikäli päivä sopii sinulle, lähetä perjantai-iltaan 28.9. mennessä minulle sähköpostilla kuva itsestäsi, ikä sekä yhteystiedot (nimi, osoite ja puh), mistä sinut saa parhaiten kiinni. Kerrothan myös lyhyesti, parilla lauseella, miksi ja mitä toivot meikkipäivältä, mikäli onni suosii sinua. Huomioithan, että päivä on sitova, emme voi muuttaa aikataulua. Ilmoitamme valitulle viikolla 40 ja matkakulusi korvataan edullisimmalla julkisella kulkuneuvolla. 

Meiliosoite: sopusointuja@gmail.com

Tule mukaan viettämään kiva naisenergia-iltapäivä kanssamme!

Maarit
8 kommenttia:

 1. Oi, tuollaisesta päivästä olen aina haaveillut��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meitä on varmasti monia! <3
   Railin seurassa saa aina roppakaupalla energiaakin!

   Poista
 2. Tää olis niiiiin hieno, mutta samalla niin superjännittävä tilaisuus, että kerään ensin rohkeutta, että uskallan laittaa edes kuvan tulemaan 🙈. Raili on aina ollut mun silmissä sellanen vähän ”pelottava” (ei oikeesti) ja silti the one and only meikkitaituri, että varmaan pyörtyisin (onnesta ja siitä jännityksestä) jos pääsisin Railin oppiin 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Railin seurassa saa ohjeita meikin lisäksi kaikille elämän alueille - ihanaa energiaa ja heittäytymistä, mistä itse kukin voisi ottaa opiksi. :) Päivästä tulee varmasi antoisa ja ihana - kirjoittele vain tännepäin!

   Poista
 3. Voi itku - tämä olisi kyllä ihan toiveiden toive - ja totisesti tarpeenkin, mutta ei kannata edes yrittää hakea - taas kerran nuo oikeat työt on esteenä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Että ne työt voivatkin haitata joskus kaikkea muuta kivaa! Mutta tiedäthän, että Raili pitää Puuterihuoneellaan minikursseja pienille naisryhmille? Se voisi olla kiva retken aihe joskus, tai synttärilahja tai...

   Poista