lauantai 29. syyskuuta 2018

KORRES & RUUSUINEN KOHTAAMINEN


Ensimmäinen kohtaamiseni Korresin kanssa oli Bolognan Beauty -messulla ehkä 15 vuotta sitten. En muista tarkalleen vuotta, mutta sen hetken muistan kun menin heidän osastolleen. Huudahdettiin työkaverini kanssa, että mitä! Mikäs sarja tämä on! Silloin ei nimittäin ollut vielä moniakaan luonnon raaka-aineita käyttäviä sarjoja. Korres erottui muista - eikä vähiten sen vuoksi että sen juuret olivat Kreikassa. Rouhea, luonnonmukainen ja tyylikkäästi askeettinen osasto. Se oli hyvin eksoottista ja uutta.

Toinen kohtaamiseni oli loppukesällä Korresin infotilaisuudessa, missä kuulin sarjan kiinnostavasta historiasta sekä Wild Rose-klassikosta, mikä on juuri uudistettu ja tehoja lisätty. Tämä olikin ensimmäinen kunnon tutustumiseni myös tuotteisiin.
Korres oli alun alkaen myynnissä apteekeissa, mutta on nykyään saatavissa laajemmalti. Edelleenkin sarjan vaikuttavat raaka-aineet ovat luonnonmukaisia yrttejä ja kasveja, Kreikan maaperällä kasvatettuja. Monet varmasti muistavat myös sen, että Korres otti ensimmäisenä käyttöön jogurtin ihonhoitotuotteissaan. Kreikkalaista jogurttia iholle - kuulostaa yhtä ihanalta kuin miltä maistuu.
Korresin ensimmäinen ihonhoitotuote v. 1996 oli villiruusuöljyä sisältävä Wild Rose 24-hour -kosteusvoide, joka on edelleenkin sarjan myydyimpiä tuotteita kansainvälisesti. Nyt koko Wild Rose -sarja uudistui syksyllä ja sen sisältämä erittäin tehokkaasti imeytyvä super C-vitamiini on tuotteiden avainraaka-aine. Tehokoostumuksen luvataan vähentävän pigmenttiläiskiä ja ehkäisevän niiden syntymistä, mikä on monia häiritsevä etenkin iän mukanaan tuoma esteettinen haitta. Myös ihon pehmeys lisääntyy ja iho näyttää heleämmältä ja kirkkaammalta.

Sarjan tähti - tehokkain ihon kirkastaja ja väsymyksen merkkejä vähentävä tuote on 15 % super C-vitamiinia sisältävä Vitamiinitehohoito, Bi-Phase Booster*. Se ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä sekä pienten juonteiden ilmaantumista, mikä on helppo ymmärtää koska siinä on myös villiruusuöljyä ihoa pehmentämässä.

Boosteria voi käyttää kolmella eri tavalla ihoa kirkastamaan:

1. Faasit sekoitetaan pulloa ravistamalla ja tehohoito levitetään aamuin illoin puhtaalle iholle ennen seerumia ja voiteita. Se on kevyesti öljyinen ja jättää iholle todella pehmeän ja ravitun tunteen olematta liian rasvainen.

2. Sitä voi käyttää paikallisesti pigmenttimuutoksiin ennen seerumia ja voiteita, jolloin sen teho voimistuu.

3. Kuuriluonteisesti käytettynä se on oiva pika-apu pehmentämään ja kirkastamaan stressaantunutta ihoa esim. unenpuutteen vuoksi, vuodenaikojen aiheuttaman ihon huonokuntoisuuden heleyttämiseksi ja pehmentämiseksi.
Kuivan ihon Päivävoide* auttaa myös siloittamaan ensimmäisiä juonteita sekä kirkastaa väsynyttä ihoa. Voide on yllätävä koostumukseltaan, sillä se on unelmaisen ohutta, lähes vesimäistä, mutta silti erittäin ravitsevan tuntuinen. Tämä toimii hyvin myös meikkivoiteen alla.

'Yön yli' Hoitonaamio* on käytännössä yövoide, mikä pehmentää, tasoittaa ja lisäheleyttää ihoa yön aikana. Naamiot ovat yleensä hieman tahmean tuntuisia, mutta tämä on selkeästi voide joka levittyy ja imeytyy ihoon nopeasti. Sopii kaikille ihotyypeille.
Vaahtoava Puhdistusvoide* on täyteläinen saippuaton kasvo- ja silmämeikin puhdistaja. Vaikka se on vaahtoava, se ei kuivattanut ihoa nitisevän kuivaksi. Siinäkin on villiruusuöljyä, mikä auttaa pitämään ihon pehmeänä pesunkin jälkeen. Tykkään kovasti itse näistä pumppupulloputsareista, niitä on kätevä käyttää nopealla painalluksella.
Jos käytät vedenkestävää silmämeikkiä, se tulee puhdistaa erikseen öljymäisellä putsarilla.

Olipa kiva jälleennäkeminen! Hyvän tuntuisia tuotteita, upea historia ja tarina. Ehkä suomi pakkauksissa on yhtä eksottista kuin Kreikka meille... :)

Onko Korres teille tuttu? Olisi kiinnostavaa kuulla mitä tuotteita olette käyttäneet?

Maarit

*=tuotteet saatu testiin
2 kommenttia:


 1. Oon tykännyt Korresista, pääasiassa käyttänyt sarjan matkakokoja reissussa. Tuo Vitamiinitehohoito vaikuttaa kiinnostavalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiennytkään, että heillä on myös matkakokoja - pitääpä tsekata.
   Kokeile ihmeessä, on todellinen vitamiinipommi ja kivasti kevyen öljyinen.

   Poista