maanantai 17. syyskuuta 2018

LIERAC LIFT INTEGRAL - AARRE AIKUISELLE IHOLLE


Olin jo ennen kesää kuuntelemassa ihonhoidon uusimpia tuulia Lieracin järjestämässä lanseeraustilaisuudessa. Lierac on dermokosmetiikan eli apteekeissa myytävien kosmetiikkatuotteiden edelläkävijä ja maine vain vahvistui, kun kuulin uuden, innovatiivisen Lift Integral -sarjan toimintaperiaatteen. Vihdoinkin tulee roppakaupalla uutuuksia meille aikuisille. Ihan meidän tarpeisiimme. 
Tunnelmia lanseeraustilaisuudesta löytyy täältä.

Mutta ensin pari sanaa trendeistä. Uusia ihonhoidon termejä putkahtaa ilmoille tuon tuosta, usein Koreasta nykyään. Kasvojen dynamiikka on uusin käsite esteettisessä kirurgiassa - sen ideana on korjata kasvojen negatiivisia piirteitä ja parantaa positiivisia yhdistämällä kasvojen kohotus- ja injektiohoitomenetelmät. Nykyään puhutaan myös kasvojen muotoilusta eli tehdään hienovaraisempia korjauksia ja kohotuksia kuin ennen. Noin 80 % yli 50-vuotiaista naisista on huolissaan ihonsa veltostumisesta eli tämä on varsin monia koskettava ikääntymisen mukanaan tuoma huolenaihe. Kieltämättä tulee itsekin tiirailtua peilistä etenkin leukaperien liikehdintää, sillä kun siihen iskee maan vetovoima, sen voi kuulemma eliminoida vain leikkauksella, huh. 
Nyt tämä dynamiikka-ajatus on tuotu myös kosmetiikkaan. Lieracin uudessa anti-age Lift Integral -sarjassa palautetaan kasvojen dynamiikka eli nuorekas ilme kiinteyttämällä veltostuneita ihoalueita sekä palauttamalla kuopalle painuneiden alueiden täyteläisyys (injektiovaikutus). Kiinteyttävä vaikutus erityisesti yläluomille ja leukalinjaan. Injektiovaikutus silmänalusille, poskipäille, nasolabiaalijuonteille (nenänpielistä suun reunoille iän myötä muodostuva 'ura') sekä ohimoille.

Avainraaka-aineina sarjassa ovat Lieracin kehittämän ihoa täyteläistävän hyaly-3-tiivisteen (hyalulronihappoyhdiste) lisäksi kiinteyttävä mahonkiuute ja purppuratulppaaniuute, millä on injektiovaikutus. 
Super activated Lift Serum Firmness Booster - tehoseerumi

Kiinteyden palauttavassa tehoseerumissa on mukana myös peptidejä, joka on yksi tehokkaimmista kiinteyttävistä ainesosista. Maitomaisen geelimäinen seerumi imeytyy hyvin ihoon, mutta jättää silti juuri sopivan kiinteyttävän tunteen kiristämättä. Seerumi on sarjan tehokkain tuote ja siinä on kaksi kertaa enemmän kiinteyttävää aktiiviainetta verrattuna päivävoiteeseen.Sculpting Lift Cream (päivävoide) ja Restructuring Lift Cream Night (yövoide)

Sarjasta löytyy päivävoide normaalille/kuivalle iholle ja Nutri-päivävoide erittäin kuivalle iholle. Itse sain testiin normaali/kuivan ihon voiteen ja sekin jo tuntuu erittäin ravitsevalta. Se tuntuu ensin iholla hyvällä tavalla napakalta, mutta voiteesta jää miellyttävän pehmeä pinta ihoon ja ihmettelin tosiaan miten uuden teknologian kiinteyttävät voiteet eivät enää kiristä lainkaan. Suorastaan inhosin sitä pinkeää tunnetta, minkä vuoksi en ole käyttänyt juurikaan lifting-tyyppisiä tuotteita aiemmin. Tämä on suorastaan ihana voide! Tuoksu, tunne ja teho.

Päivävoiteen tehtävä on suojata ja kosteuttaa ihoa ja yövoiteella on oma roolinsa, sillä yön aikana mm. ihon lämpötila muuttuu, iho on lepotilassa. Yövoiteen tehtävä on korjata ja uudistaa. Sarjan jokaisessa tuotteessa onkin juuri siihen sopiva erikoisaktiiviaine - ravitsevassa yövoiteessa se on nestekiertoa aktivoiva inkivääriuute, mikä auttaa poistamaan turvotusta iholta yön aikana. 


Eye Lift Serum Eyes & Lids (tehokas luomenkohottaja)

Ei silmänympärysvoide vaan tehokas luomenkohottaja! Tämä hajusteeton seerumi auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia. Siinä on myös kaksi kertaa enemmän kiinteyttäviä ainesosia verrattuna päivävoiteeseen. Ihastuin pakkauksen jännään annostelijaan, minkä avulla seerumia levitetään luomille. Sen päässä on aukko, mistä seerumi tulee pumppaamalla ulos ja muotoillulla päällä sitä annostellaan iholle painellen. Käy kurkkaamassa havainnollinen ohje täältä. Tästä tulee mieleen akupainanta tai lymfaterapia - joka tapauksessa se on tehokas mekaaninen apu seerumin levittämiseen. Silmänympärysiho näyttää selvästi levänneemmältä ja pehmeämmältä = rypyttömämmältä säännöllisen käytön jälkeen.


Flash Lift Mask (naamio)

Kohottava ja heleyttävä pikanaamio on tarkoitettu tukemaan tätä hoitorituaalia. Yleensä naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Sen virkistävä ja kosteuttava vaikutus tekee ihon äärettömän pehmeäksi ja sileän näköiseksi - ainoa 'ongelma' on se, että naamio on niin ihanan pehmeää geeliä, että sitä tuppaa laittamaan ihan liikaa iholle. Olen tehnyt niinkin, että taputtelin paperilla liiat pois ja jätin sen yöksi...niin ihanaa se oli.

Kenelle sarja sopii:

Kaikille, jotka haluavat korjata veltostuneita kasvonpiirteitään ja palauttaa kasvojensa positiivisen ilmeen. Eli auttaa pois väsähtäneestä ja ehkä nuukahtaneestakin ilmeestä. Vihdoinkin on sarja, mikä kiinteyttää ilman kiristävää tunnetta - en voi olla hehkuttamatta sitä!
Ja on pakko mainita myös tuotteen ihana tuoksu: se on suloinen yhdistelmä hennon kukkaista ja marjaista.
Oma lisäykseni: jos olet käyttänyt pitkään esim. Lieracin Hydragenist-sarjaa, tätä voisi käyttää välillä tehokuurina.

Hintataso 47 - 71 e.

On hyvä lopettaa tämä juttu mantraan, mitä olen toistanut vuodesta toiseen: hoidetun ihon näkee.
Ryppyjen tuloa ei ainakaan vielä voida estää, mutta hoitamalla voidaan tehdä todella paljon.

Maarit

*Tuotteet saatu blogiin testiin.2 kommenttia:

  1. Olen vähän aikaa sitten ottanut tuotteet testiin, suosikkini on naamio joka antaa mukavan napakan, mutta pehmeän fiiliksen iholle

    VastaaPoista
  2. En ole koskaan kuullutkaan luomenkohottajasta mutta voisi olla tulevaisuudessa hyvä tuote. Kaunis sarja ja vaikuttaa oikein hyvältä, joskin hitusen arvokas.

    VastaaPoista