maanantai 22. lokakuuta 2018

BLOGIN ULKOASU - arvonta suoritettu ja LÄMMIN KIITOS!


Suuret kiitokset teille kaikille, jotka annoitte palautetta ja hyviä kehitysehdotuksia blogilleni. Se itseäni hymyilytti, että kehitysehdotukset olivat lähes 100 % sellaisia, että 'älä muuta mitään'. Hymyilytti myös siitä syystä, että olen osannut tehdä näitä asioita vissiin ihan oikein, vaikka olenkin ponnistanut ihan tyhjästä ja ihan itsekseni olen tätä blogia rakennellut.

Palautetta tuli blogin kommenttiboxin lisäksi runsaasti sähköpostilla ja voittajaksi arvottiin nimimerkki Marjaterttu. Paljon onnea sinulle!

Lähetätkö yhteystietosi (osoite+puh) sähköpostilla: sopusointuja@gmail.com, niin lähetän ihanan paketin tulemaan.
Teidän palautteenne tosiaan oli, että nykyinen rakenne toimii, kun viimeisin juttu on kokonaan luettavissa ilman lisäklikkauksia ja haun pitää olla helppoa sekä vanhojen postausten pitää löytyy helposti.
Nämä ovat tiedättekö juuri niitä, mitkä ovat itsellenikin tärkeitä kun luen toisia blogeja. Haen itsekin usein jotain tiettyä postausta tai selailen ihan otsikoiden perusteella kiinnostavia kirjoituksia.

Kuten kirjoitinkin, olin miettinyt rakenteen muutosta sen vuoksi, kun niitä liikkuvia kuvia on nyt niin paljon ja aloin miettimään, että odotattekohan te minultakin sellaista. Hyvä siis, että kysyin mielipidettänne ja voin jo nyt kertoa, että en tule tekemään mitään suurta muutosta, vain pientä hienosäätöä.

Sydämelliset kiitokset vielä teille kaikille <3

Mukavaa uutta viikkoa!

Maarit


2 kommenttia:

  1. En tainnut vastata kyselyysi, mutta kovin suuria muutoksia en tekisi. Blogit, joissa näkyy vain nostokuva etusivulla ovat tyylikkään näköisiä, mutta usein vähän ärsyttäviä käyttää, vaativat klikkailua eikä kaikissa ole kunnollista mahdollisuutta mennä postuksia taakse/eteenpäin kronologisessa järjestyksessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! Olen huomannut ihan saman ja välillä ihmetellyt, olenko itse jotenkin outo kun kaipailen vanhempia juttuja - luulisi sen olevan aika merkittävä puute blogissa ja vähentävän siellä vietettävää aikaa. Aika tarkkana saa mielestäni olla sen suhteen mitä uudistuksia tekee.

      Poista