sunnuntai 7. lokakuuta 2018

POHJOINEN KAUNEUS EI KATSO IKÄÄ


Tämä syksy on aikuisten naisten. Kirjoitinkin jo aiemmin siitä, että syksyn aikana on tullut kolme uutta upeaa ihonhoitosarjaa markkinoille. Kaikilla erilainen lähestymistapa, vaikuttavat raaka-aineet ja hintataso. 
Nyt parhaillaan blogeissa käy vilkkaana keskustelu kuuluvatko meikit kaikille. Nämä ihonhoitotuotteet ainakin kuuluvat kaikille - ja aivan erityisesti meille aikuisille. 

En ole tainnut koskaan aloittaa kirjoitustani sarjan nimestä, mutta nyt se tuntuu oikeutetulta. Ajaton on kaunis ja ikää kunnioittava nimi uudelle Lumenen ihonhoitosarjalle. Nimi kertoo hienotunteisesti kenelle sarja on tarkoitettu. Englanniksi nimi on Nordic Ageless, sekin on yksinkertaisuudessaan toimiva, mutta suomenkielinen on kerrassaan ihana. Ajatonkin.
Kauneustrendeinä jatkuu superfoodien hyödyntäminen ihonhoidossa, joita ovat esimerkiksi erilaiset kasvien kantasolut sekä fermentoidut raaka-aineet. Aasia on edelleen kauneuden suunnannäyttäjä ja sieltä on jo pitkään tullut markkinoille aivan uudenlaisia ja yllättäviä tuotteita sekä uuden tyyppisiä koostumuksia. Puhutaan K-Beautystä ja J-Beautystä, Korean ja Japanin mukaan. Tiivistetty seerumi on yksi viimeisimpiä innovaatioita ihonhoidossa.

Kaikkien Ajaton -tuotteiden taustalla on valtava kansainvälinen trendi, superfood. 
Lumene on edelläkävijä pohjoisten marjojen käyttämisessä ja viimeisin tuotekehityksen huippu on puolukan kantasolu-uute. Sillä on kyky suojata ihoa auringon vanhentavalta vaikutukselta ja se auttaa myös häivyttämään iän myötä ilmaantuvien juonteiden ja ryppyjen näkymistä.
Koostumuksissa on mukana myös Lapin luonnosta käsin poimitut kanervankukat ja siitä valmistettu kukkauute rauhoittaa ihoa (punaisuutta) ja se auttaa parantamaan ihon elastisuutta.
Fermentointi on tuttua mm. elintarviketeollisuudesta ja viinin valmistuksesta. Lakalla on tutkitusti kirkastavia ja heleyttäviä ominaisuuksia. Fermentoinnin avulla lakan marjahapon AHA-pitoisuus on saatu kymmenkertaistettua.

Muistatteko cushion-meikkivoiteen noin kolmen vuoden takaa? Se oli pakattu puuterirasian tyyppiseen pakkaukseen ja eräänlaisen verkkotyynyn läpi painamalla alla oleva meikkivoide tuli siitä läpi. Se tuntui jännästi kimmoisalta ja tämmöinen bouncy on koostumukseltaan Ajaton -sarjan Tiivistetty Seerumi* - sarjan ehdoton tähtituote. Seerumi, joka ei ole seerumimaisen nestemäinen koostumukseltaan vaan purkissa oleva. Ei voide eikä hyytelö vaan sellainen joka 'palautuu takaisin' kun sitä koskettaa. Hyvin perusteltu koostumuskehittely juuri tälle tuotteelle, jota ei ole tarkoitus lotrata liikaa kasvoille.
Seerumi on varsinainen 'many-in-1' -tuote. Se on seerumin ja kosteuttavan voiteen yhdistelmä jota laitetaan seerumin tavoin puhtaalle iholle ennen voidetta. Se taipuu myös naamioksi: laita yöksi runsas kerros kasvoille ja pyyhi aamulla enin pois kasvovedellä tai pese pois.
Sitä voi käyttää myös yksinään, jos ihosi ei kaipaa enempää kosteutta.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Vinkki:

Ota Tiivistettyä Seerumia sormenpäähän ja laita ensin 'täpät' ympäri kasvoja ja ala sitten levittämään sitä niistä kasvoille. Jos nimittäin hierot sitä ensin käsiin niin sinnehän se imeytyy.  Näin säästät tuotetta ja saat varmimmin sitä ympäri kasvoja. Muista kevyt sively niin et venytä turhaan kasvojen ohutta ihoa.

Päivävoide SK 30* sopii myös kaikille ihotyypeille. Se on kevyen täyteläinen, ihanan ohutta levitettäessä mutta pehmeän ravitsevaa iholla niin kuin pitääkin. Rakastan itse sitä tunnetta, että ihoon jää selkeästi kosteutettu tuntu joka ei ole kuitenkaan tahmea.
Tiesithän sen, että suojakertoimella varustettua voidetta voit käyttää huoletta aurinkovoiteen sijaan esim kaupunkilomalla. Jos olet suorastaan helteessä tai etelässä, silloin voi olla paikallaan käyttää vielä korkeampaa kerrointa.
Hajusteeton Silmänympärysvoide* antaa herkälle ihoalueelle kosteutta sekä pehmentää pieniä juonteita. Sehän on ihan tuttu tilanne, että silmänympäryksiä kiristää, iho tuntuu kuivalta ja rypyt näkyvät, jos niitä ei hoida. Tilanne muuttuu heti kun laitat niille voidetta. Tämä auttaa lisäksi häivyttämään tummia silmänalusia. Tiesithän jo sen, että nykyteknologian silmänympärysvoiteita saa laittaa koko luomelle. Niiden koostumukset ovat niin kehittyneitä, ettei vaaraa turvotuksesta ole. Tämä on ihan kokemukseenkin perustuvaa tietoa, sillä olen jo vuosia taputellut lopuksi sormenpäistä loput yläluomille. Käytän samaa voidetta myös huulten ympärille...

Hyvä, ravitseva silmänympärysvoide on syytä löytyä jokaisen ikäiseni kaapista!

Vinkki

15 ml pikkupurkki toimii lyhyellä matkalla myös päivä- ja yövoiteena, jos haluat pärjätä vain yhdellä purkilla. Yövoidetta ei suositella silmille, mutta tätä voi laittaa koko kasvoille!
Ikääntyminen aiheuttaa ihon ohenemista ja sitä kautta myös herkkyyttä, punoitusta, kuivuutta ja rasvoittuvuutta. On tärkeää, että ihonhoitotuotteet toimivat synergiassa ihon normaalin uudistumiskyvyn kanssa. Ikääntyminen on luonnollinen prosessi. Siltä ei vaan voi välttyä. Uusi Lumene-teknologia, mikä on Ajaton -sarjan taustalla, tuo näkyviä ja luonnollisia tuloksia.
Ja kuten olen aina todennut, hoidetun ihon näkee!

Sarjaa suositellaan käytettäväksi ihoa uudistavana rituaalina näin: 
Tehohoida ensin puhdistettu iho Tiivistetyllä Seerumilla - Kosteuta ja suojaa iho seerumin jälkeen (tai sen sijaan) Päivävoiteella - Täsmähoida silmän ympärykset.
Tykkään tästä hyvin yksinkertaisesta tavasta hoitaa ihoa, tehosta tinkimättä ja oli helppoa ajatella, että tämä on just mulle. Rituaali-ajatus tulee myös Aasiasta - hyvä, että tämä rituaali on selkeä ja nopea.

Jos pitää yksi miinus keksiä, niin en meinannut pystyä millään lukemaan koteloiden pakkaustekstejä siitä huolimatta että ne oli varmasti ajatuksella kirjoitettu versaalilla eli isoilla kirjaimilla. Kultapainatus heijasteli niin, että lukeminen oli ajoittain vaikeaa. Ikääntymisen mukanaa tuomia haasteita sekin.

Koko Ajaton-sarja on myös 100 % vegaaninen - tärkeä tieto nykyään monille. 

Maarit

*) = saatu testiin

6 kommenttia:

 1. Tuo Lumenen slogan on huikea hyvä. Pointsit sille joka sen on keksinyt. ❤️👍

  VastaaPoista
 2. Tässä on kyllä onnistunut ulkomuoto, näyttää tyylikkäältä ♥ Pakkaustekstit ovat kyllä onnettoman pieniä, melkein suurennuslasin tarvitsis ostoksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parhaita Lumenen sarjoista - myös sisukset :)
   Voin kyllä kuvitella että tekstijuttu on haastava, kun pitäisi saada paljon tietoa mahtumaan ja kaikki kielet ja lakisääteiset asiat ja muut...

   Poista
 3. Nyt on Lumene luonut ihan mielettömän sarjan. Kauneimmat purkit ikinä ja tuo seerumi, rakastan. <3 Ihanaa oli nähdä Lumenen tilaisuudessa Maarit. <3

  Aurinkoa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä! Tuotteiden tuoksu on tärkeä juttu, että se kolahtaa - ja tässä on sekin kohdillaan.
   Tilaisuus oli kaikin puolin informatiivinen, ihanan lämminhenkinen, ruoka ja seura hyvää <3
   Miten ihmeen lämmin viikonloppu onkaan tulossa, nautitaan!

   Poista