Reseptit

Lyonin kana – helppo ranskalainen bistroklassikko

20 Comments

  1. Aikku

    Tuo ruoka näyttää helpolle tehdä ja herkulliselle.Pitääkin kokeilla sitä!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kannattaa kokeilla – ihastut varmasti!

  2. Celia C / good to be home

    Näyttää herkulliselta!
    Minäkin olen villiintynyt käyttämään rakuunaa broiskun kanssa – niin hyvää 🙂
    Aurinkoista sunnuntaita!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Juu, ja onkin! 🙂
      Nyt tänään löysin meidän S-Marketista tuoretta rakuunaa, ihan mahtavaa!
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

  3. Tiia Koivusalo

    Aah kiitos reseptistä, lähtee kokeiluun. Ihanaa sunnuntaita��

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kannattaa tehdä kerralla iso satsi 😉
      Leppoisaa talviviikkoa Tiia!

  4. Unknown

    Oj, niin kiva resepti jälleen, ehdottomasti tulee talteen ja kokeiluun, kiitos! Kiva, että mainitset ostospaikastakin, meillä K-kauppa vieressä ja mukavaa, kun ainekset löytyvät sieltä (paitsi se tuore rakuuna).

    Muratit ovat aika herkkiä tuholaisille (punkit, kirvat), talvella kuiva huoneilma altistaa, itse pyrin käyttämään muratit (viime kesäisistä piharuukuista) viikoittain suihkussa, etenkin lehtien alapinnat on tärkeitä "huuhdella". Säännöllinen sumupullolla suihkuttelu olisi myös eduksi, mutta sitä ei itselläni tule tehtyä. Muratin kanssa pitää olla tarkkana… ja silti tahtoo nuo tuholaiset päästä yllättämään, vähän stressaavaa :), mutta ensi kesäksihän voi hankkia uuden ja iloita syksyn tullen taas upeista talvehditettavista! – Anne-Riitta

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos sinulle! K-kaupoissakin on eroja, pienemmissä ei ole yhtä hyviä broilerivalikoimia. Itse asiassa meillä on iso S-Market tässä lähellä eikä sielläkään ole ollut ollenkaan näitä paloja. Pitää pyytää tilaamaan, se on onnistunut muutaman asian kanssa 🙂
      Niin arvelinkin että kuivuudella on asian kanssa tekemistä. Meillä ne oli oksina maljakoissa ja olen onnistunut aiemmin pitämään ne hengissä yli talven ihan vedessä, mutta nyt kävi näin. Joka vuosi hankin muutaman uuden – ne ovat niin kauniin vihreitä ja rönsyileviä.
      Mukavaa viikkoa sinulle!

  5. souliina

    Siis ensinnäkin voi huokasu tuota teidän kaunista kotia ja sinun kuviasi <3
    Kiitos tästä reseptistä, mun on ihan pakko kokeilla, koska lapset valittavat mun kokkaustaidoista 😀 Mä niin haluiun ne kiitokset joskus;)

    Ihanaa viikkoa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Voi kiitos Souliina <3
      Kerroppa sitten kun olet tehnyt tätä, minkälaisia kommentteja tuli – siis ihan pakko on tulla kiitokset!
      Samoin sinulle!

  6. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Herkullinen ohje. Punaviini- tai balsamietikkaa olen lurauttanut pannuun, kun en ole viitsinyt avata punaviinipulloa sitä varten, etikka tosiaan antaa herkullisen vivahteen ruokaan.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Se etikka oli todellinen yllätys ja ensin vähän epäröin, täytyy myöntää, mutta päätin tehdä ihan ohjeen mukaan.
      Ja se on niin kumma, ettei se maistu etikkaiselta – ranskankerma pehmentää…

  7. Business Woman

    Minunkin on pakko päästä testaamaan tätä – saat kuulostamaan sen niin vastustamattoman hyvältä <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Oi, kiva jos tämä innosti! Mulla on jo rakuuna odottamassa jääkaapissa seuraavaa settiä 🙂

  8. Leena

    Kokeilin ja ihastuin, aivan ihanaa. Punaviinietikka todella mietitytti, mutta turhaan. Itse laitoin tummaa riisiä lisäksi ja aivan arkisesti vain kiinankaali-porkkanasalaattia. Kiitos ohjeesta ja herkullisista kuvista

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiva kuulla ja kiitos 🙂
      Tumma riisi käy vallan mainiosta tämän kanssa – ja kiitos vinkistä, en olekaan muistanut kiinankaalin olemassaoloa…
      Ihanaa aurinkoista viikonloppua sinulle!

  9. Anne

    Voi vitsit miten ihanalta kuulostaa tuo ohje! Onneksi huomasin tämän, nyt tiedän mitä teen seuraavaksi kun on heti kunnolla aikaa keskittyä kokkailuun. Ihanaa loppuviikkoa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ja se on kuule ihanaa syötävää ja niin helppo tehdä! Toivottavasti teilläkin tykätään 🙂
      Ihanaa loppuviikkoa sinne Turkuun!

  10. Unknown

    Kiitos Maarit, että jaoit reseptin. Testattu onnistuneesti pitkän työviikon päättymistä juhlistamaan – ihanaa oli ja päätyi samantien juniorin suosikiksi ❤

    1. Maarit / Sopusointuja

      Niin kiva kuulla, että sielläkin maistui. Ja kun junioritkin kelpuuttavat, se on paljon se! Kiitos kun jaoit tämän kanssamme – aurinkoa päivääsi ❤️

Leave a Reply