Kauneus ja hyvinvointi

Meikkivoide – taikaa & tasoitusta ihollesi

22 Comments

  1. Aikku

    Tänään ostin CC Lumenen värivoiteen. Harmikseni sitä hieman Glow-tyyppistä värivoidetta ei enää valmisteta. Mutta myyjän kanssa testasimme väriä, että ei tullut liian tummaa ostettua.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Se on juuri niin ikävää kun tuotteita lopetetaan niin nopeasti ja on vaikea löytää sitten uutta sopivaa.
      Itselleni kävi niin, että en tykännyt sen perus-CC:n jälkeen tulleesta meikkivoiteesta yhtään – onkohan taas tullut uusi? Pitääpä tutustua aiheeseen.

  2. Taru

    Lumenen sävyseerumi on munkin suosikki, vallan mainio tuote ??

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ihan paras!

  3. KastehelmiB

    Olen juurikin se nainen, joka käytti meikkivoidetta vain juhlissa. Muutamia vuosia sitten havahduin siihen tosiasiaan, että on aika tasoittaa arkenakin ihon väriä. Nykyisin käytän päivittäin kevyttä meikkivoidetta. Joka aamu olen kuitenkin epävarma, miten voide pitää ”oikeasti” levittää ja mille kasvojen alueelle, kaulalle ja millä? Olen todella onneton meikkaaja ja pahoittelut tyhmistä kysymyksistäni. Ehkä olis kuitenkin aika oppia tekemään meikki kutakuinkin oikein. Kiitos taas vinkeistä.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Mitkään kysymykset eivät ole tyhmiä! Tiedän ammattini puolesta että meikkaamisen suurin este on osaamattomuus tai se tunne, ettei kuitenkaan osaa.
      Suoraan asiaan eli siihen levittämiseen…Teen itse niin, että laitan vähän voidetta kämmenselälle ja otan siitä sitten sormella ja levittelen kasvoille. Aloitan nenän ympärystästä ja siitä levittelen sitten kohti poskia, korvia. Ja sitten keskelle otsaa josta levittelen molempiin suuntiin. Ja lopuksi leukaan ja suun ympärille. Mutta kannattaa laittaa hyvin vähän, sillä aina voi lisätä jos siltä tuntuu. Sitä ei tarvitse laittaa ns. naamion tapaan koko kasvoille, vaan kevyesti niihin kohtiin mitkä näyttävät epätasaisilta. Kun väri on sopiva ja laatu ohut, ei tarvitse pelätä rajoja. Leukaperiinkin sivellään vaan niin kyllä se tasoittuu siitä.
      Ihanaa sunnuntaita!

  4. Tuula's life

    Loistava juttu! Kiitos Maarit hyvästä oppitunnista ja kaikista vinkeistä! Nämä tiedot talletan. Mikä olikaan se sinun käyttämäsi aurinkopuuterin nimi? Vai oliko sekin voide? Se neljän aamuherätys verotti muistamistani. Ihanaa viikonloppua!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Tuula! <3 Se tuote, mistä torstaiaamuna juteltiin, on Bare Minerals Bare Pro -meikkipuuteri eli se korvaa meikkivoiteen… Se on ohutta kiinteää puuteria, mitä levitetään joko isolla sudilla tai mukana tulevalla vipalla. Ainoita puuterimaisia meikkivoiteita, mitä itse tiedän, mikä sopii myös aikuisille.
      Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!

  5. Tuuli x Lumo Lifestyle

    Kiitos taas hyvistä vinkeistä. Jollen viikonloppuna mitään muuta meikkiä käytä niin ainakin laitan vähän kevyttä meikkivoidetta ihon väriä tasoittamaan.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Tuuli! Se antaakin heti 'heränneen' olon – ainakin itse koen vahvasti niin. Nytkin on niin väsähtänyt ilme, että laitan kevyen meikin ja sitten ulos 🙂

  6. Ladette

    Kiitos jutusta! Olen itse käyttänyt Lancomen Hydra Zen sävyttävää kosteusvoidetta, antaa myös tasoitusta ja kuultoa. Tuota Lumenen sävyvoidetta aion varmaan jossain vaiheessa kokeilla, vaikka olen nyt myös pikkuhiljaa siirtymässä ihonhoidossa ja meikeissä luomutuotteisiin. Oletko testaillut niitä? Ja oletko löytänyt jotain suosikkeja?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei kiitos paljon! Olen testannut toistaiseksi vielä aika vähän luonnonkosmetiikkaa, mutta eiköhän sekin tilanne korjaannu. Eli ei ole kovin paljon vinkattavaa vielä nyt.
      Aurinkoa sunnuntaihin – ihana päivä tulossa!

  7. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Mä vannon myös Lumenen sävyseerumin nimiin, ihan huipputuote! Etenkin kesän jälkeen kun aloin taas käyttämään päivettyneellä iholla meikkejä, tää oli aivan ihana. Nyt talvi-iho tuntuu kaipaavan vähän enemmän peittävyyttä jos jotain juhlavampaa menoa tai meikkaan vahvemmin. Muuten käytän arkenakin vain sävyseerumia.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Samaa sanovat kaikki, jotka ovat sen löytäneet. Nyt vain toivotaan ettei sitäkin lopeteta – sillä markkinoilla ei ole toista ihan vastaavaa. Monet ovat ihan liian kuivia ja jättävät kuivan näköisen pinnan, vaikka lupaavatkin muuta.

  8. Tuula

    Nuorempana käytin lähinnä meikkipuuteria, mutta nykyään kyllä meikki- tai cc-voide on jokapäiväinen valinta. Tykkään tuosta Lumenesta, mutta käytän paria muutakin 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Moni on tehnyt saman siirron iän myötä ja onkin hyvä päivittää niitäkin.
      Mullakin on tuota arsenaalia aika lailla, mutta on ne tietyt mihin aina turvautuu.
      Ei päivää ilman meikkivoidetta 🙂

  9. tuulanneli

    Kiitos Maarit, tämä oli loistava juttu!

    Allekirjoitan ajatuksesi ja pyrin itse mahdollisimman luonnolliseen tulokseen niin, etten peitä ihoani paksuilla voiteilla. Käytän päivittäin sävyttävää BB-voidetta ja kesällä korkealla suojalla olevaa CC-voidetta. Tottakai elämä näkyy meidän iholla! Annetaan sen kertoa omaa tarinaa meidän upeasta elämästämme 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Tuula 🙂 Annetaan ryppyjen ja juonteiden elää omaa elämäänsä, niitä on turha yrittää peittää – ei se onnistukaan. Ja muistetaan että hymy on paras kasvojenkohottaja <3

  10. Päivi/Kultturelli Matkalaukussa

    Hyvä esittely näistä voiteista/seerumeista. Täytyy myöntää, että arkielämässä en koskaan laita mitään sävyä, ainoastaan värittömän päivävoiteen. Peili kertoo, että jotain väriä tarvitaan. Luulenpa, että teen tuttavuutta Lumenen Sävyseerumin kanssa. Mukavaa uutta viikkoa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos paljon Päivi! Jo se, että tasoittaa ihon sävyä hiukan vaikkapa tuolla Sävyseerumilla, tekee paljon asiaa. Tulet huomaamaan <3
      Samoin sinulle – toivotaan että saadaan nauttia aurinkoisista ilmoista ensi viikollakin!

  11. anne

    Hei Maarit!
    Kiitos meikkivoide- infopaketista. Olen samaa mieltä, meikki (joko voide, BB CC, sävyvoide tai mineraalimeikki ) on paras tapa freesata ja raikastaa ulkonäkö. Siitä mitä mainioin esimerkki alimmista kuvista muuttuja Annasta. Jos pitäisi valita joko ripsiväri/huulipuna tai meikkivoide, valitsisin ehdottomasti meikkivoiteen.
    Tosin itse olen jo vuosia käyttänyt ns. mineraalimeikki(puuteria) mikä mielestäni on unelmankevyt ja helppo käyttää. Peittävyyttä saa säädeltyä eikä iho tunnu "meikatulta". Lisäksi käytän seerumeita, hoito/kosteusvoiteita & kasvovesisuihkeita. Silmänympärysvoiteita en ole koskaan käyttänyt,minusta se on myyntikikka sillä samoja ainesosiahan voiteissa/seerumeissa on.
    Ja tottahan se on että ihon peruskosteutus/hoito on kaiken A&O. Kuivalla karhealla iholla mikään meikki ei näytä raikkaalta 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei Anne!
      Ja kiitos kiitoksista 🙂 Ihanaa, että juttu kiinnosti ja jätit kommentinkin <3
      Mineraalimeikkipuuteri on yllättävän luonnollinen iholla eikä näytä kuivalta; sen olen todennut itsekin vasta joitakin aikoja sitten kun tutustuin Bare Mineralsin Bare Pro:hon.
      Voi kunpa muutkin ymmärtäisivät ihonhoitamisen merkityksen, sillä hoidetun ihon näkee, eikö vain?
      Ihanaa viikkoa sinulle!

Leave a Reply