Tyyli ja asut

Näin asustan värikkään takin

22 Comments

  1. Taru

    Ihana takki, ihailin sitä jo Kappelissa. ?

    Miten sattuikin, että postasin tänään samasta aiheesta ?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Samoilla linjoilla ollaan katsos! <3

  2. Lady of The Mess

    Voi miten kaunis takki – ja miten upea väri!
    Ja samoin periaattein minäkin yleensä takkini valitsen nykyisin – ennen vanhaan minulla sentään on ollut jopa punainen villakangastakki;)
    Kivaa viikkoa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos paljon!
      On hyvä olla aina yksi musta yleispätevä takki, niin sitten voi 'revitellä' muilla väreillä. Noin rohkea minä en ole ollutkaan – taitaa tämä sinappi ja vaalean sininen olla ainoat poikkusvärit, mitä itselläni oln ollut.
      Samoin sinulle – toivotaan että aurinkoiset kelit jatkuisivat!

  3. maiju

    Kyllä asusteilla ja asusteilla on niin suuri merkitys.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Niin on – ja asusteet tekevät sen loppusilauksen! Sinä taidat värejä rakastavana hämmästellä näitä mun väri-ilottelujani ;o)
      Kivaa viikkoa Maiju!

  4. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Kauniita asukokonaisuuksia ja tyylikäs takki!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos paljon <3

  5. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Kiva takki, eikä todellakaan paha hinta. Nuo teddykarva/piletakit jatkavat suosiotaan vielä ensi talvenakin.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ja itsekin pidän varmasti tätä ensi vuonnakin, niin mukava ja käyttökelpoiseksi se on osoittautunut.
      Kivaa viikkoa Tuuli!

  6. Marja T

    Kiva takki sulla. Mulla pari mustaa talvitakkia ja väripilkkuna puolipitkä pinkinvärinen tikkitakki. Joskus vuosia sitten mulla oli punainen A-linjainen villakangastakki. Sen kanssa oli hieman Punahilkka-fiilis. Saako kysyä missä noi lumiset takkikuvat on otettu? Mukavaa loppuviikkoa! ?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Pinkistä tulikin mieleeni että onhan mulla tosiaan ollut ulkoiluvaatteissa noita kirkkaita värejä. Pinkki on kiva tikkitakkina! Voin kuvitella tuon fiiliksen, ja kun sellaisen saa päähänsä, se onkin aika tiukassa.
      Kuvat on otettu Munkkiniemessä mattolaiturirannassa…
      Kivaa viikkoa sinullekin!

  7. Annukka

    Musta tuntuu, että silloin kun on lomalla jossain aurinkoisessa paikassa, sitä katselee vaatteitakin tavallaan ihan eri silmin ja valitsee niitä jotenkin alitajuisesti siltä pohjalta, että eläisi siellä auringon alla aina. Ja sitten kun kotona katsoo sitä samaa vaatetta (ja ikkunasta ulos ;)), miettii, että mitäköhän oikein ajattelin, kun tän ostin, ja missä tätä muka oikeasti voin käyttää. Tai ainakin mulle käy niin.

    Kiva takki jokatapauksessa ja hauskaa, kun sanot, että se on sun mielestä poikkeuksellisen värikäs :). Itse kun näen sen varsin hillittynä, vaikken mikään väri-ilottelija todellakaan ole, vaan oikea täti Ruskea tai mikälie nykyään. Turkoosi toppatakki mulla on ja persikanvärinen villakangastakki, jonka ostin syksyllä, mutten ole kertaakaan käyttänyt, kun se on niin ööööö, persikka 😀

    PS. Jostain sun kommentista tai vastauksesta jossain luin, että olet 162 cm pitkä, enkä meinaa millään uskoa sitä kuvien perusteella. Itse kun olen sattumoisin just tuon mittainen ja näytänkin siltä, mutta sinä näytät mun silmiin aina kuvissa paljon pidemmältä.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hah, toi sala juttu koskee myös sisustustekstiilejä. Ei ole kauaakaan kun ostin tyynynpäällisen ja siellä kaupan hienosti stailatussa interiöörissä se näytti niin hyvältä – kotona pikkuisen karsastan sitä; se on vähän niinkuin väärässä paikassa täällä. Mutta se on saanut paikkansa silti.

      Onhan se vallan värikäs verrattuna mun takkivalikoimaan, joka on monipuolinen mustaa-sinistä-beigeä-tummanvihreää. Voin niin nähdä silmissäni tuon persikkaisen takin, sehän sopii vaaleuteesi ihanasti. Nyt otat tänä keväänä sen käyttöön!

      Juu, täällä on täydet 162 cm pituutta 🙂 Ja ihan sama juttu, olen kuvitellut sinutkin paljon pidemmäksi, vaikken ole monia kuvia nähnytkään – näin ne kuvat muuttavat todellisuutta. Oikeasti voisin mielelläni olla vaikka viisikin centtiä pidempi, mutta tähän on tyytyminen.

      Kivaa viikonlopun odotusta!

  8. Outi Krimou/Outi's life

    Todella kaunis takki, värikin sopii sinulle täydellisesti. Ostin pitkästä aikaa "värikkään" takin itselleni. Ohuen villakangastakin, joka on vaaleanpunainen.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Vaaleanpunainen takki kuulostaa niin keväiseltä ja naiselliselta! Uskon että näitä pastellivärejä tulee näkymään paljon keväällä, nyt jo Stockalla oli paljon keväisiä pastelliasusteita.
      Samoin sinulle Outi!

  9. Sari Riekkola

    Ihana takki ja kivasti asustettu!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Voi kiitos Sari!

  10. KastehelmiB

    Onpa kaunis takki, monikäyttöinen malli ja kiva väri. Asusteilla se taipuu vaikka mihin. Hyvä ostos!Olen viime aikoina koittanut katsoa vaatevarastooni muita värejä kuin musta-harmaa-valkoisia. Tumman vihreä tuli syksyllä ja nyt neulon räikeän vihreää (omaan silmääni) puseroa. Huh, katsotaan voiko sitä koskaan käyttää. Aurinkoa päivääsi!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Näin heti mielessäni tämän: kirkas vihreä, farkut ja valkoiset lenkkarit. Kyllä sinä varmasti löydät kumppanuuden sen kanssa, laita sitten kuvia tänne tai instaan 🙂
      Mukavaa loppuviikkoa!

  11. Melissa

    Itselläni on sekä että, on värikkäitä, neutraaleja sekä kirjavia takkeja. Tuo takki sopisi myös nahkahousujen kanssa, sekä terrakottan kanssa. Myös vaikka beigen 🙂 Niin moneen väriin voi yhdistää tuon värin 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sinulla on hyvä 'arsenaali' eri värejä, mistä valita kullekin päivälle tai mielialaan 🙂
      Niin tosiaan sopisikin ja nahkahousut onkin ostolistalla, olleet jo pitkään, mutta en ole löytänyt sopivan hintaisia ja hyvin istuvia. Jos sinulla on vinkata hyvät, niin otan mielelläni vastaan 🙂
      Beigeä huivia olen käyttänyt usein tämän kanssa, samoin kalpeaa vanhaa roosaa…
      Aurinkoista viikonloppua!

Leave a Reply