lauantai 9. helmikuuta 2019

WISHPro Plus - tehokas kasvohoito pintaa syvemmältä

Yhteistyössä: WISHPro Finland ja Indie Hair & Beauty

En ole kokeillut mikroneulausta enkä ole ottanut koskaan pistoksia kasvoihini eli olen jossain määrin varovainen kaikenlaisten ihon sisään laitettavien laitteiden suhteen. Kasvohoidoissakin olen käynyt  melko harvoin, sillä omaan rutiiniini on aina kuulunut säännöllinen ja huolellinen hoito kotona.

Nyt kuitenkin tuli alkuvuodesta tilaisuus päästä testaamaan Suomen markkinoilla aivan uutta WISHPro Plus -kasvojenhoitolaitetta ja tartuin ilolla tähän mahdollisuuteen. Hoidot tekee aina kosmetologi ja siihen kuuluu hoitolaite, erilaisia hoitopäitä sekä yksittäispakattuja seerumikapseleita. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään juuri hänen tarpeisiinsa sopiva hoitosuunnitelma. Vaikka tämä hoito tehdään ihon pinnalla, sen vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle, joten se sopi hyvin itselleni.
WISHPro -hoito perustuu Magnetic Infusion -tekniikkaan (MIT). Se perustuu magneettisiin pulsseihin, mikrovirtaan sekä valoterapiaan, joiden avulla hoitoaineet saadaat imeytettyä tehokkaasti syvälle ihoon, täysin kivuttomasti. Hoitoteho perustuu laitteen avulla tehtävään melko voimakkaaseen kasvojen hierontaan sekä siihen liitettävän hoitopään avulla imeytettävään seerumiin.

Tällä menetelmällä saadaan näkyviä tuloksia ihon mm. kiinteytymiseen, heleytymiseen, rauhoittamiseen tai kosteuttamiseen. Hoidon idea on se, että ensin kosmetologi valitsee asiakkaan tarpeisiin sopivan hoitopään neljästä vaihtoehdosta. Sen jälkeen valitaan siihen sopiva seerumikapseli ihon kunnon ja tarpeen mukaan. Suositus on 6 kerran hoitojakso. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 kerran ylläpitohoitoa noin 2-3 kk jälkeen.
Kapseleissa on saatavilla kolme eri linjaa, joissa jokaisessa on lisäksi erilaisia täsmäseerumeita ihon eri tarpeisiin eli hoitoja pystytään räätälöimään laajasti asiakkaan tarpeen mukaan.
Luonnonöljyihin perustuva Natural Line -hoito sopii erinomaisesti nuorille, joilla voi olla herkkä iho ja jotka arvostavat luonnon raaka-aineita. Infusion Line viivyttää ikääntymisen ensi merkkejä, ja siihen on saatavilla myös kiinnostava BTX-kapseli, joka on kuin Botox, mutta tarkoitettu ihon ulkoiseen hoitoon ilman haittavaikutuksia. Tämä argireline-peptidiliuosta sisältävä kapseli on yksinoikeudella WISHPro'n käytössä. Hoito sopii aktiivi-iässä oleville naisille, joilla ei vielä ehkä ole näkyviä ryppyjä. Active Pro-Long Line on tarkoitettu väsyneen ja rasittuneen ihon elvyttämiseen ja sen vaurioiden korjaamiseen.
Kävin itse näissä hoidoissa kolme kertaa ja hoito tehtiin Helsingissä Indie Hair & Beautyssä, joka on ensimmäisiä WISHPro Plus -hoitoloita pääkaupunkiseudulla. Oma hoitosuunnitelmani tehtiin antamieni speksien pohjalta: +50, ohut ja couperoottinen iho, ei kaipaa niinkään elvytystä tai kiinteytystä vaan kosteutusta ennen matkalle lähtöä.

1. Hoitokerta (kestoltaan n. 1 tunti)
Hoitosarja aloitetaan aina kuorivalla hoidolla, niin että saadaan kuollut solukko pois ja sillä parannetaan myös verenkiertoa. Kuorintakapselissa on manteliöljyä sekä ihoa kuorivia hiukkasia, A- ja E-vitamiineja sekä kahdentyyppisiä selluloosakuituja, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja palauttaa ihon kirkkauden.
Sen jälkeen Rejuvenation eli LED-punavalohoitopään avulla ihooni imeytettiin napakasti hieroen Rejuvenation -kapseli, joka tehostaa solujen energiantuotantoa, aktivoi ihoa ja parantaa vastustuskykyä. Kapselin aktiiviaine on kosteuttava ja elvyttävä karitevoi. Se myös palauttaa heleyden, sileyden ja pehmeyden iholle. Lopuksi tehtiin vielä lyhyt perinteinen kasvohieronta ja lymfapisteiden painelu.

2. Hoitokerta (n. 30 min)
Tämä oli Anti-Aging eli Micro current -hoitopäällä tehtävä hoito, joka kiihdyttää verenkiertoa, kuljettaa ravinteita kiinteyttäen samalla ihoa. Anti-Aging -kapseli sisältää puhdasta jojoba-öljyä, joka saa ihon näyttämään nuoremmalta ja tasaisemmalta sekä kosteutetulta.

3. Hoitokerta (n. 30 min)
Kolmas hoitokerta tehtiin Rejuvenation -hoitopäällä ja ihooni imeytettiin Hyaluronic -kapseli. Siinä on tehokkainta mahdollista muotoa olevaa Christalhyal hyaluronihappoa.
Hyaluronihappo on se, mihin uskon myös ihonhoitotuotteissa - se on erinomainen ihon kosteuttaja ja täyteläistäjä.
Hoidot tehtiin minulle viikon välein, mikä on hyvä sykli parhaimpien tulosten saavuttamiseksi. Kun katsoin muistiinpanojani ja havaintojani hoidosta ensimmäisen kerran jälkeen, olen kirjannut näin: iho ja koko kasvot ovat napakat, ihmeen tasaisen näköiset. Ylläoleva kuva on otettu viimeisellä hoitokerralla eikä kuvaa ole käsitelty mitenkään - omasta mielestäni ihoni väri näyttää todella tasaiselta.

Kuten kerroin, hierontaliike laitteella on varsin napakka ja seerumipää on vähän kuin pehmeää kumia tai silikonia, mistä seerumi vapautuu hoidon aikana iholle. Se oli myös äärimmäisen rentouttava ja hiljainen hoito. Toki varmasti on paljon eroja myös hoitajissa, mutta kosmetologini, myös Maarit, oli varmaotteinen ja tunsin konkreettisesti, miten kasvojen lihaksetkin vetreytyivät hoidon aikana. Niin, se oli kuin laitteen avulla tehty tehokas kasvohieronta. Ja arvostan paljon sitä, että hoidon aikana asiakkaan annettiin olla rauhassa ja rentoutua.

Ihoni oli erittäin pehmeä ja kimmoisa jo näiden kolmen hoidon jälkeen - ja voisin sanoa, että väri oli jopa selkeästi tasaisempi. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sekä hieronta että imeytetyt seerumit vilkastuttivat myös verenkiertoani. Tämä oli myös erinomainen hoito ennen lomaa, kun oleilin paljon auringossa ja kasvot olivat kaikin puolin hyvässä kunnossa.
Maarit antoi hyvän vinkin: Jos iho on oikein kuiva ja korppuinen, voi ottaa yhdenkin tunnin hoidon 'ensiapuhoitona'. Hoito on niin tehokas, että yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyvät tulokset. Mutta tutkitusti 6 kerran sarjahoito tuo pysyviä ja näkyviä tuloksia, ja sen hinta on Indie hair & Beautyssä 290 e.

Näitä WISHPro Plus -hoitoja on tehty maailmalla jo yli 1.000.000, joten se on luotettava ja toimiva.
Hoito sopii nuorille, miehille ja naisille - erilaisiin ihon ongelmiin sekä eri ihotyypeille.

Koin hoidon hellävaraisena, mutta supertehokkaana - ja kohtuuhintaisena itselleni sopivana.

Lisätietoa löydät yritysten nettisivuilta: www.wishpro-finland.com ja Indie Hair & Beauty.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Maarit
9 kommenttia:

 1. Nyt kyllä kohti kevättä olisi aika käydä kasvohoidossa ja saada iho heleämmäksi. Mielenkiintoinen kasvohoito.

  Sydämellistä viikkistä Maarit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on, ainakin minulle, jotain aivan uutta ja lähden yleensä varsin valikoiden testaamaan kasvohoitoja, hyvin ensin selvittäen mistä on kysymys. Pidin erityisesti siitä napakasta ja pitkästä hieronnasta ja hyaluronihappo kuuluu ykkössuosikkeihini raaka-aineissa, niistä on niin hyvät kokemukset.
   Kevät on just sellainen aika, että pitää yks sun toinenkin asia laittaa kuntoon :)
   Suloista sunnuntaita Tiia <3

   Poista
 2. Ihanan kuuloiset hoitokerrat <3 Minustakin sinun ihon sävy on ihanan kuulas viimeisessä kuvassa!
  Kaunista viikonloppua sinulle Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ihmettelin itsekin, sillä punoitus ja couperosa näkyvät puhtaalla ihollani ihan selvästi ja tämä on auttanut neutraloimaan niitäkin. Mietin kyllä että taidan jatkaa hoitoa ihan itsekseni, niin tyytyväinen olin tähän.
   Samoin Outi sinulle <3

   Poista
 3. On muuten edullinen tuon sarjahoidon hinta, ihan hämmentävä. :o Kuulostaa muutenkin mielenkiintoiselta, yleensä laitteiden kanssa tehtävä hoidot on tehokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, yleensä hoidot maksavat tuplasti tuon. Kuuden sarjan ensimmäinen kerta pitää sisällään kuorinnan laitteella ja sen jälkeen vielä toisen seerumihoidon ja kesti tunnin. Seuraavat hoidot viikon välein (suositus) ovat puolen tunnin pituisia. Uskon, että tässä hoidossa valttina on tehokkaan lopputuloksen lisäksi just tuo sopiva hinta. Voi jopa miettiä lahjaksi jollekin.

   Poista
 4. Kiitokset hyvästä vinkistä. Olen katsellut eri hoitoja netistä ja tässä nyt tuli oikein hyvä vaihtoehto. Pitää varmaan kokeilla nyt keväällä, kun iho tarvisee taas ravinteita. Ihoni on todella kuiva. Mielenkiintoinen hoitosarja. t Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sinulle kommentista! Tämä on edullisempi kuin monet muut hoidot ja olen itse vakuuttunut sen tehosta. Laita minulle sähköposti, ellet löydä lähellä olevaa hoitolaa, niin selvitän sinulle.
   Mukavaa maanantai-iltaa!

   Poista
  2. Kiitokset Maarit ystävällisyydestä !! Asun Espoossa ja ajattelin tilata juuri tänne missä Sinäkin kävit
   Helmikuun loppupuolelle. Mukavaa viikkoa mysö Sinulle !!!

   Poista