keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Skincity - ihonhoitoklinikka netissä + huikea arvonta


Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Silmien ympärystää kiristää, ihohuokoset näkyvät naapuriin asti, couperoosakin punertaa poskipäillä... Kauppojen hyllyt pursuavat kosmetiikkaa, mutta mistä ihmeestä tiedän mikä itselleni sopii, minun ihotyypilleni, minun tarpeisiini? Varmasti monille niin tuttu tilalle.

Nyt on avun saaminen ihonhoidon pulmiin tehty helpommaksi. Jos olet kiireinen, ei tarvitse lähteä minnekään, vaan voit klikkailla nettiin kaikessa rauhassa. Ruotsalainen Skincity rantautui Suomeen viime vuonna, suomenkielisenä. Se on siis ihonhoitoklinikka netissä, joka tarjoaa ihotestin, kosmetologin neuvonnan sekä valtavan valikoiman kansainvälisiä sarjoja, sekä ns perinteisiä että luonnonkosmetiikkaa.
Homma toimii niin, että menet vain Skincityn sivustolle, valitset 'ihotestin' ja vastaat muutamiin olennaisiin kysymyksiin ihostasi (=ihonhoidon perusrutiini) - tämän pohjalta kosmetologit tekevät suosituksen sinulle sopivasta sarjasta. Kaikki on ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Voit ostaa tuotteet (tai osan) joko heti tai myöhemmin. Palveluun voi myös soittaa tai olla näppärästi yhteydessä chatillä ja suomenkieliset kosmetologit neuvovat myös puhelimitse ilmaiseksi.
Valikoimassa on kosmetologien tarkoin valitsemia hoitolasarjoja sekä selektiivisiä merkkejä tällä hetkellä noin 50 (myös meikkejä) ja Skincity on niiden virallinen, valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamassa on myös sarjoja, joita et saa muualta Suomesta, esimerkiksi Skincityn eniten myyty sarja Paula's Choice, Osmosis ja Priori.

Kerron tuonnempana oman kokemukseni, mutta tässä ensin lyhyesti miten se toimii:

1. Tee ensin ilmainen ihotesti Skincity.fi -sivulla. Se vie vain hetken, mutta kysymykset on laadittu siten, että niiden avulla sertifioidut kosmetologit pystyvät valitsemaan ja suosittelemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Henkilökohtainen ihonhoitorutiinisi tuotesuosituksineen tulee sähköpostiisi viimeistään kolmen päivän kuluttua. Sen jälkeen voit tehdä halutessasi tilauksen koko suositukselle tai osalle tuotteista - miten vain haluat ja mikä on juuri sen hetkinen tarpeesi.

2. Kauniisti paketoitu lähetys tulee kotiin vaivattomasti ja nopeasti; Suomessa ilman lähetyskuluja Postin noutopisteeseen, yleensä 2-4 päivässä. Jos asut pääkaupunkiseudulla, saat pakettisi ilmaiseksi kotiinkannettuna ällistyttävän nopeasti. Mikäli tilaat arkisin ennen klo 10.30, lähetys tuodaan kotiisi seuraavana päivänä 17-22 välisenä aikana.


Jokaisen lähetyksen mukana tulee kiitoksena tilauksesta limited edition Kokeshi -hahmo 

Oma kokemukseni ja näin vastasin ihotestiin:

Tein itse laajemman ihotestin ja ajattelin että jaan teille miten vastasin muutamiin kysymyksiin, jos siitä olisi apua teillekin.

Ihotestin alussa kysyttiin minkälaisia tuloksia toivon ihonhoitotuotteiltani ja valitsin 1) kirkastaminen ja 2) kosteutus. Nämä sen vuoksi, että voisin ikäni puolesta kaivata kiinteytystä tai ryppyjen hävittämistä :), mutta kaipaan eniten kosteutusta ja sen tuomaa notkeaa ja pehmeää tunnetta iholleni. Iho kirkastuu jo silläkin, että hoitaa sitä säännöllisesti kosteuttaen hyvillä tuotteilla.
Ongelmiksi eli herkkyyksiksi määrittelin couperosan sekä ruusufinnin. Mainiota, että nämä on annettu vaihtoehdoiksi, sillä ne ovat niin yleisiä ikäisilläni ja ne jos mitkä vaativat erityishoitoa.

Kysyttiin myös tunnetta ihollani, miten ihoni voi ja siihen vastasin, että puhdistuksen jälkeen ihoni tuntuu yleensä kuivalta ja kiristävältä. Päivän mittaankin kasvoilla on ajoittaista kuivaa tunnetta, joskus kiristävääkin.

Sitten ehdotettiin vaihtoehdoiksi ns perinteinen kosmetiikka tai luonnonkosmetiikka ja valitsin perinteisen.

Lopuksi voi ladata kasvokuvan ja suosittelen tekemään sen, sillä se antaa lisävalaistusta kosmetologille ja helpottaa myös tuotteiden valintaa.
Meiliin tuli parin päivän kuluttua info, että ihoanalyysini on valmis ja kätevästi linkki suoraan henkilökohtaiseen ihonhoito-ohjelmaani. Sarjaksi suositeltiin NeoStrataa, joka on suunniteltu ihon erilaisten ongelmien hoitamiseen. Neljän tuotteen ohjelma käyttöohjeineen oli listattuna siinä järjestyksessä, missä niitä tulee käyttää. Siinä oli myös kosmetologien asiakaspalvelun puhelinnumero, mihin voi soittaa jos jokin askarruttaa tai kaipaa lisätietoja tai käyttöön liittyviä neuvoja.
Vaikka en ole kosmetologi, saan tänne blogiin, sähköpostiin ja instaan teiltä usein henkilökohtaisia kysymyksiä ihonhoidosta - eli tiedonpuute on valtava. Ja tiedän omasta kokemuksestakin, että kosmetiikkaviidakosta on vaikea löytää ratkaisua juuri omalle iholle ja siksi koen tämän nettiklinikan isona helpotuksena avun saamiseksi. Sen käyttö oli helppoa ja erityisen hienoa on se, että voit halutessasi puhua tai chattäillä elävän ihmisen kanssa.
Arvonta

Yhdellä lukijallani on mahdollisuus voittaa Skincityn ihonhoito-ohjelman tuotteet - ne mitkä kosmetologi on sinulle suositellut (4 tuotetta)! Käy tekemässä ihonhoido perusrutiini -testi heidän sivullaan, täällä ja kommentoi tänne blogini kommenttikenttään, että olet sen tehnyt.
Arvonta suoritetaan siis testin tehneiden sekä tänne kommentin jättäneiden kesken. Muista jättää nimimerkki tai meiliosoitteesi, niin että saan sinuun yhteyden. Voittaja julkaistaan myös tämän jutun yhteydessä to 30.5. Arvonta alkaa nyt ja päättyy ke 29.5.

EDIT: Arvonta on suoritettu ja onni suosi sinua henna.holappa1@luukku.com! Lämpimät onnittelut! Lähetän sinulle sähköpostia.  

Aurinkoista viikkoa ja onnea arvontaan!

Maarit

24 kommenttia:

 1. Mukaan tuotearvontaan ja kävin tekemässä testin. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Testi tehty. Mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tein testin, odotan tuloksia.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Testi tehty!
  emailtoanni@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Testi tehty, mukaan arvontaan! :)
  emilia.a.halme@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Testi tehty - tuloksia odotellen!

  VastaaPoista
 7. Testi tehty.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. En osallistu tällä kertaa arvontaan. Kivan kuuloinen palvelu kuitenkin, saa juuri niitä tuotteita, mitä iho oikeasti tarvitsee!
  Ihanaa torstai-iltaa sinulle Maarit <3

  VastaaPoista
 9. Todella mielenkiintoinen. Testi tehty.
  Mukavaa loppuviikkoa.

  Suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Tähän täytyykin perehtyä paremmalla ajalla. Nyt on ehostuksen aika. Koetan luoda vision pirteästä ja hehkeästä äidistä. ;) Hyvää viikonvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
 11. Testi tehty ja mukana arvonnassa.
  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olipa mielenkiintoinen juttu ja palvelu. Hienosti tehdyt sivut ja testi, tein sen, liitin kuvani ja juuri sain vastauksena Medik8 -tuotesarjan ja sen valikoidut tuotteet. Mukana arvonnassa (info@beachhousekitchen.fi). Leppoisaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 13. Testi tehty, mukana arvonnassa :)
  marielina.lahtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Testi tehty, tuloksia mielenkiinnolla odotellen. Mukana arvonnassa!
  mlhautamaki49@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tehty! Ja mukana arvonnassa.

  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Testi tehty, odottelen innolla tuloksia. Kiva, että testissä oli mahdollisuus valita myös luonnonkosmetiikka.
  Niin, ja arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 17. Testi tehty. :) Plussaa luonnonkosmetiikasta. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olipa mielenkiintoinen testi. Tein sen juuri. Odottelen mielenkiinnolla tuloksia.
  Ja arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 19. Testi tehty, mukana arvonnassa :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Testi tehty ja mukana arvonnassa. Odotan mielenkiinnolla tuloksia, myös luonnotuotteista. paivi.louneva@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Testi tehty! Kiinnostava saada tulokset. Tuntuu, että oma iho on sekoitus kaikkea. Finnejä ja mustapäitä on paljon, mutta iho on silti kuiva.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Testi tehty ja mukana arvonnassa 🙂

  VastaaPoista
 23. Testi tehty .Yllätyin vastauksesta.Mukana arvonnassa.Jäi paljon purtavaa.

  VastaaPoista
 24. Testi tehty .Yllätyin vastauksesta.Mukana arvonnassa.Jäi paljon purtavaa.

  VastaaPoista