Arki ja elämä

Jotain keltaista

13 Comments

  1. Annukka

    Aivan ihania kuvia!

    Mulla oli joskus 90-luvulla kotona täyskeltainen kausi (joka seurasi muistaakseni totaalisinistä kautta :)), joka päättyi totaalikyllästymiseen johtuen siitä, että i h a n kaikki verhoista haarukoiden ja veitsien varsiin ja saippuoihin asti piti olla samaa väriä.

    Sittemmin sitä ei ole meillä ollut missään ennenkuin viisi vuotta sitten päätin pienesti kokeilla, josko olisi paluun aika. Aloitin makkarista parilla keltaisella tulppaanilla yöpöydillä ja yhdellä keltaiselle tyynyllä sängyn päällä ja näytti mun mielestä ihanan aurinkoiselta ja kivalta. Kunnes muutamaa päivää myöhemmin meillä oli kotona tuhoisa tulipalo ja keltaisesta tuli hetkessä mulle liekkien ja tuhon väri :(. Ja joku taikausko vissiin siinä, että en uskalla, enkä halua sitä enää meille sisälle tuoda, mutta esim. ihania keltapohjaisia mekkoja ja paitoja taannoin ihailin Vilan mallistossa. Kokeilin itsellenikin, mutta ei vaan sovi mun ihon värin kanssa yhteen ollenkaan. Vie värin molemmista.

    Ihania kesäpäiviä sinne teille myös <3. Teidän mökkielämä näyttää Instasta seuraten niin kivalta..

    1. Maarit / Sopusointuja

      Luin iloisena tätä kommenttiasi ja aloitinkin jo vastaamaan sisustusväreistä – kunnes… Miten järkyttävää kuulla, että teitä on kohdannut tämmöinen katastrofi joka vie lopullisesti mennessään asioita, mitä ei koskaan saa takaisin. Tuli ihan kylmät väreet ja ajatukset lähti laukkaamaan pelkästä ajatuksesta. Ymmärrän niin, ettei keltainen ole sulle ilon väri <3
      Voi vain todeta, että näin erilaisia ajatuksia meille tulee väreistä – eikä ne ole vain värejä vaan muistoja ja tunnelmia.

      Kiitos Annukka viestistäsi ja kesäiloa sinne <3

  2. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Sitruuna on ihanaa, pidän siitä niin juomissa, suolaisissa ja makeissa ruoissa sekä tuoksunakin. F-Hoone on yksi Tallinnan suosikkejani. Joskus vain odotusuaika on pitkä, niin suosittu siitä on tullut.

    Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina aukeaa taas kesäsunnuntaikirppis/romulaakso maalla. Sinne minä, kälyni ja aanoipini ja aika moni muukin suuntaa kiihkeän etsimään aarteita edullisesti. Yleensä aina jokunen pariton lautanen löytyy kuvia varten, vaikken niitä kyllä enää taitaisi lisää tarvita…

    1. Maarit / Sopusointuja

      Me ollaan varmaan liikenteessä aina sellaisena päivänä, ettei olla vielä toistaiseksi kohdattu jonotusta. Muutenkin Telliskiven suunta, kävely sinne torin kautta ja ohi kauniin joen varrella olevan puiston, on paljon antoisampaa kuin keskustan turistimeteli. Vaikka onhan Tellismäelläkin turisteja, mutta ne hajaantuvat jotenkin niin laajalle.

      Just tuollaiset kirppikset on aarreaittoja! Onneksi lautaset ei vie pinona paljoa tilaa, mutta antavat niin paljon inspistä kuviin ja miksei kattauksiinkin.

      Mukavaa työpäivää Tuuli! <3

  3. Sari Riekkola

    Ihanat keltaiset <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Sari <3

  4. Outi Krimou/Outi's life

    Upeita keltaisia olet valinnut postaukseen! Minulla on keltainen missio, pakko saada jokin keltainen vaate nyt kesäksi, koska ei sellaista löydy kaapista vielä! Minä ostin muuten vastaavia ihania lautasia, tyttären lakkiaisiin, kierrätyskeskuksesta. Meillä oli boho-kattaus ja koko satsi 28 lautasta maksoi alle 20€.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle kaunis Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Voi kiitos Outi ihanainen <3
      Luulisi että keltaista löytyisi nyt kaupoista, kun on niin suosittu. Kävin muuten jokin aika sitten Fredan Fidassa ja siellä oli mm. kukkamekkoja tangoittan – olin ihan äimänä, mistä ne kaikki on taiottu, kun ovat nyt niin ajankohtaisia. Joukossa paljon aivan ihania!
      Olipa superhyvä löytö nuo teidän lautaset ja boho-kattaus kuulostaa niin hyvältä idealta. Varmasti kaunis!
      Ihanaa kesäkeskiviikkoa sinulle!
      PS Vieläkin naurattaa pikkumiehen 'hikiset' oltavat :o)

  5. Minna Mäkinen

    Keltainen viehättää kyllä pieninä annoksina:) Tein mekon keväällä keltaisesta kankaasta ja olen neulonut neulemekon keltaisen eri sävyistä, mutta jotenkin arastelen sen pitämistä, en tiedä miksi! Ehkä pelkään, ettei se sovi ihoni väriin, en tiedä. Mutta keltainen on kaunis väri ja myös energinen, kuten noista kauniista kuvistasi huomaakin sen:) Taisi tulla vähän runontynkääkin tuossa 😀

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sama täällä, ripaus on ihan ok. Kukkakankaissa keltainen on minusta ihana ja sitä on helpompi käyttää, tunnistan tuon saman isomman pinnan syndrooman. Tuo keltainen paitani menee hyvin rentojen farkkujen kanssa, mutta tulee heti outo olo jos yritän siihen hametta tai muita housuja. On ne kummia asioita.
      Kiva runorytmi <3

  6. souliina

    Ihan mielttömän ihana keltainenkimara<3 Tuo vuohi on oikeasti vekkuli, siitä tuli hyvälle mielelle. Ja minulla on sama maku näköjään tuoksun suhteen tykkään tuosta Marc Jacobsenin tuoksusta todella paljon, ihana kevyt ja raikas.

    Oliko tuo paita muuten se jonka ostit samalla reissulla, kun treffattiin stadisssa? Sopii upeasti sinulle.
    Itse olen ostanut muutaman keltaisen mekon, toinen lojuu kaapissa, väärän mallinen ja mittainen, mutta toinen on on ollut ahkerassa käytössä.

    Tuo maalaus on kertakaikkisen upea ja ansaitusti paraatipaikalla<3
    Upeaa kesäkuuta sinne<3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ne oli niin hauska pari, toinen meni aina sinne minne toinenkin. Ajettiin vielä kämpillekin saman reitin kautta, tuo niittykin oli niin kuvauksellinen – kerrassaan ihana.
      Ja paita on tosiaan just se sama! Kyllä me tehtiin hyvät löydöt silloin 🙂
      Ihanaa päivää sinne <3

  7. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Tykkään keltaisesta etenkin kesällä vaatetuksessa tai asusteissa, pirtsakka väri joka sopii loistavaksi päivetystä korostamaan 🙂

Leave a Reply