Kauneus ja hyvinvointi

Kotimainen BTB13 – apua herkistyneelle iholle

6 Comments

  1. Outi Krimou/Outi's life

    Minulla on sellainen iho, että talvisin on pakko ottaa tehokkaammat voiteet ja seerumit käyttöön, kovasti kuivuvaa tyyppiä.
    Ihana mahtavaa, että sait näistä tuotteista apua ihosi ongelmaan. Btb13 kuulostaa minusta kovin tieteelliseltä ja hienolta nimeltä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ihan sama juttu täällä, talvella iho tarvitsee tuhdimmat tuotteet. Jätin öljytkin pois kevään mittaan ja sen huomasi kosmetologi heti, nyt lisään niitä tippoina. On niin huojentunut olo nyt tämän ihon kanssa, mutta kuten kirjoitinkin, on niin vaikea tietää mistä mikäkin johtuu ja mikä on sen aiheuttanut.
      Kiitos samoin Outi <3

  2. Unknown

    Hei! Minulla couperoosaa poskipäillä. Kokeilin aiemmin Dermalocigan tuotteita, mutten huomannut mitään apua. Nyt ihastuin Lieracin couperosa voiteisiin joista kerroit blogissasi. Tilasin ja odotan mielenkiinnolla. Mieluummin kyllä käyttäisin luonnonkosmetiikkaa..hmm, pahus kun kuulin Btb13 sarjasta vasta nyt..auttoiko se Lieracin tuote sinulle yhtään? Terv, Minna

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei Minna! BTB13 on erityisesti herkälle ja herkistyneelle iholle. Sarjan omistaja ja kehittäjä on saanut avun punajäkälään ja sen aiheuttamaan kutinaan tällä. Kun itselläni ilmeni tämä suunympärysihottuma, he neuvoivat minulle erityisesti tätä sarjaa.

      Jos sinulla on couperosaa niin Lierac on varmasti hyvä ratkaisu, sillä ne ovat nimenomaan siihen kehitetyt. Ne auttavat laajentuneisiin verisuoniin, mitkä kuultavat ihon läpi. Estävät mahdollista tulehdusta, rauhoittavat laaja-alaista punoitusta sekä auttavat vahvistamaan ihoa ehkäisemään punoituksen eli laajentuneiden verisuonten näkymistä.

      Omasta mielestäni couperosa on itselläni hyvin hallinnassa ja rauhoittunut eli alueet eivät ole levinneet, mutta ovat nähtävissä kuten noista alimmistakin kuvista näkyy. Olen suojannut lisäksi ihoani saunassa ollessa joko pitämällä poskipäillä kostutettuja pieniä pyyhkeitä tai sitten laitan reilun kerroksen suojaavaa voidetta poskipäille. Käytän myös aina kesäaikaan SPF-voidetta suojaamaan.
      En ole koulutukseltani kosmetologi, joten en osaa niin ammattimaisesti kertoa, mutta tietääkseni couperosaa ei saa kokonaan nitistettyä, mutta sen näkymistä voi vähentää ja uusien syntymistä hillitä. Ja niihin auttaa Lieracin Rosilogie hyvin. Kun saat voiteet, käytä niitä aamuin illoin säännöllisesti. Ihon uusiutuminen kestää 28 vrk joten maltti on valttia näiden kanssa. Niin, ja vielä vinkkinä ehdottaisin, että käytät ohutta meikkivoidetta ja/tai peitevoidetta punoituskohtiin – ne peittävät sen heti ja iho on välittömästi niin paljon paremman ja tasaisemman näköinen. Mielestäni se on ihan yhtä tärkeää kuin punoituksen hoitaminen.

      Tsemppiä hoitamiseen ja toivottavasti saat helpotusta! 🙂 t Maarit

  3. JonnaH.

    BTB13 tuotteet ovat tosi ihania, ainakin ne, mitä olen itse käyttänyt. Sensitive Mask on kyllä ihana tuote!

    Aurinkoista perjantaita. 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Olen myös hurahtanut tuohon naamioon – iho on ihan mielettömän pehmeä aamulla, kun on illalla sipaissut sitä kasvoille.
      Mukavaa kesäviikonloppua <3

Leave a Reply