keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Virkeämpi katse Yumi Lash -kestotaivutuksella

Yhteistyössä / Kauneushoitola Benjamiina

Silmiäni on seurattu tarkkaan, kun olen käynyt muutaman kerran Kauneushoitola Benjamiinissa kasvohoidossa. Keskustelemme aina paljon ja ahkeraan aikuisen naisen ihonhoidosta, ihon ongelmista ja piirteiden muuttumisesta iän myötä. Siihen samaan pakettiin voi hyvin laittaa silmien yleisilmeen haalistumisen, mikä saa ilmeen näyttämään väsyneeltä. 
Itselläni on erittäin harvat ja hennot ripset. Pituutta niillä harvoilla karvoilla on ihan riittämiin, enkä kaipaakaan 'hämähäkkilookia'. Ongelmani on se, että ne ovat aivan suorat, joten ne eivät myöskään näy lainkaan. Ja tämä puolestaan aiheuttaa sen, että silmilläni ei ole kehyksiä - katso alakuvan vasenta kuvaa, niin siitä selviää mitä tarkoitan. Silmien hailukka siniharmaa väri ei mitenkään lisää terävyyttä.

Benjamiinassa ehdotettiin ripsilleni Yumi -kestotaivutusta. Olen teettänyt sen kerran muutama vuosi sitten, joten tiesin mistä on kyse. Olen luonnollisen lookin kannattaja enkä ole siksi kiinnostunut ripsien pidennyksistä, ne kun näyttävät useinmiten luonnottomilta, koska niitä ei yleensä jälkihoideta riittävän hyvin. Kestotaivutus kestää parisen kuukautta ja on mitä parhain ratkaisu etenkin ennen lomareissua. Se helpottaa meikkaamista ja on melko säällisen näköinen rannalla tai altaalla jopa ilman meikkiä.

Meillä oli energistä keskustelua myös siitä, kuinka paljon kauniimpi ja aidompi lopputulos olisi, jos me meikkaisimme itseämme ja silmiämme. Edes vähän. Silläkin häipyy vuosia kuin huomaamatta. 

Itselläni tavoite siis oli saada sekä vähän pirteyttä meikkaamattomiin kasvoihin että helpottaa meikkaamista, kun on jo vähän skarpimpi katse pohjalla.Yllä on ennen/jälkeen -kuvat ja huomaatte varmasti selvän eron! Tuossa ennen -kuvassa on kevyesti tehty rajaukset, joten sekään ei ole ihan naturelli mutta kertoo kyllä miten olmi oikeasti olen eikä ripsiä näy yhtään. Lisäksi ne ovat aika lailla eriparisetkin. 
Ripsien Yumi Lash -kestotaivutukseen kuuluu aina myös ripsien värjäys lopuksi. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy vielä ripsien tyvessä tummana rajauksena kestovärjäyksen jälkiä, ne tosin haalistuivat melko pian. Itse taivutus on ikäänkuin ripsipermanentti, joka tehdään hellävaraisilla aineilla. Silmiä ei turvottanut lainkaan ja lievä vetistäminen meni nopeasti ohi. Silmiä ei saa kastella parin päivän aikana ja niitä suositellaan hoidettavaksi värittömällä keratiinimaskaralla.
Myös kulmat saivat kestovärin.

Alla olevassa kuvassa on taivutuksesta kulunut muutama päivä ja värjäyksen rajat ovat jo haalistuneet. Mitään muuta silmämeikkiä ei ole. Meikkaan aina saman kaavan mukaan ja kohottavan silmämeikin juttu löytyy täältä. Nyt se tosin syntyy kevyemmällä kädellä ja nopeammin, ja katse on muutenkin virkeämpi. 

Arvostan kovasti sitä, että voin keskustella kosmetologin kanssa aidosti haasteista ja että olemme samalla aallonpituudella näissä asioissa ja tavoite on sama eli luonnollisuus, mutta hieman autettuna. Seuraavaksi stepiksi minulle ehdotettiin 'katseen terävöittämiseen' ohuen ohutta kestopigmentointia eli rajausten tatuointia, millä katseeseen saa lisäterävyyttä.

www.benjamiina.fi

Nyt olisi kiinnostavaa tietää, oletteko te kokeilleet näitä ripsein kestotaivutuksia ja minkälaisia kokemuksia niistä on. Entä onko jollain kokemuksia kestopigmentoinnista?
Uskon, että monet ikäiseni kamppailevat näiden samojen asioiden parissa ja kuulisivat mielellään kokemuksistanne.

Maarit

PS Kaikki kuvat ovat täysin käsittelemättömiä...


12 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kannatettava kikka kolmonen, etenkin suoraripsiselle. Olen laitatattanut pari kertaa kestotaivutuksen ja siinä samassa värjäyksen ja ollut hurjan kätevää ja aikaa säästävää. Kun sen lisäksi minulla on pigmenttirajaukset, tosin 15v vanhat, en koe tarpeelliseksi arkena juurikaan meikata.
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole saanut vastattua teknisten ongelmien vuoksi ja nyt vaihdoin selainta ja näköjään toimii.
   Sulla onkin aina sopiva kevytmeikki ja vaikka rajaukset ovat vuosien mittaan haalistuneet, ne antaa silti tarkkuutta katseeseen. Uskoisin, että tämä toimisi minullakin.

   Poista
 2. Minulle on kerran tehty kestotaivutus ripsiin ja tykkäsin. Minulle ei sovi ripsienpidennykset, vaikka mitä liimaa ollaan testattu, niin ei vaan sovi! Ihanasti silmiin tuli ilmettä kun ripset tulivat näkyviin. Minulla on mielestäni aika lyhyet ja suorat ripset, joten saisin kyllä tuollaisesta kohotuksesta ripsiin lisänäkyvyyttä.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle kaunis Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että meille aikuisille tämä kestotaivutus + väri on parempi, kun se on niin paljon luonnollisemman näköinen. Toinen, mitä teen aktiivisesti siinä vaiheessa kun taivutus alkaa hiipumaan ja väleihin kasvaa uutta ripseä joka on tietty ihan suoraa, on ripsien taivutus taivuttimilla. Sitten vedenkestävää ripsaria mikä pitää ne taivutettuina - tämä toimii hyvin.
   Nautitaan sateenropinasta, vapaapäivästä ja laitetaan kynttilä palamaan <3

   Poista
 3. Itsekin olen kerran kokeillut tätä pari kesää sitten ja piristi kyllä katsetta kivasti, kun omatkin ripset on niin vaatimattomat :) Kulmaväri tekee myös aina ihmeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Kulmat (ja kevyen meikkivoiteen) laitan ihan aina vaikken muuten meikkaisikaan :)

   Poista
 4. Taivuttelen ripset päivittäin ja se avaakin katsetta selvästi. Silti varsinkin vasemman silmän ripset eivät aina taivu kunnolla. Kestotaivutus voisikin olla oiva apu ja arkiaamujen meikkirutiinin nopeuttaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma kun ripset ovat niin erilaiset - no onhan hiuksissakin ihan erilaiset puoliskot. Olen todennut tämän erittäin käteväksi myös sen takia, että ripsiväriä voi vain 'käyttää' ripsien juurissa ja ne näkyvät aivan eri tavalla. On nopeaa ja kätevää.

   Poista
 5. Olen kokeillut ja oli aivan huippujuttu! Pitäisi saada itsestä irti ja mennä uudelleen.

  Kivaa viikonloppua Maarit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni hetki, mutta niin pitkä ilo 👍
   Samoin sulle Tiiuska ❤️

   Poista
 6. En ole itse kokeillut, mutta tytär on ja kieltämättä näyttää hyvältä,kuten sinunkin silmäsi :) Pitäisi vissiin kokeilla joskus:)

  VastaaPoista