perjantai 14. helmikuuta 2020

(Ihan)uudet - meikkikauneutta

/ sisältää PR-näytteitä /

Hankin Museokortin alkuvuodesta ja olen jo ehtinyt käydä muutamissa upeissa näyttelyissä. Olen ostanut näyttelyistä muistoksi kortteja niistä teoksista, mitkä ovat erityisesti sykähdyttäneet. Kortit ovat esillä työpöydälläni niin että voin palauttaa mieleeni teoksia ja nauttia niistä pikku hetkinä myöhemminkin.
Nyt kortit olivat inspiraation lähteenä tälle meikkijutulle. Kuvasin kolme mielenkiintoista meikkituotetta korttien inspiroimina. Valitsin korteista melko summanmutikassa sellaiset, mitkä sopivat meikkijutun ja tuotteiden värimaailmaan. Kun aloin kirjoittamaan tätä juttua ja tutustuin kortteihin tarkemmin, huomasin että niissähän oli ihan selvästi viesti. Valoa, syvyyttä ja lempeyttä.

Kaikille jutun meikeille on yhteistä kohtuullinen, jopa superedullinen, hinta ja hyvä laatu.


Santeri Salokivi, (1886-1940), Roomalainen kahvila 

Essence Highlighter Drops Heleyttäjä - Rosy Aura-sävy

Valoa kasvoille saa tällä nestemäisellä highlighterilla. Se on todella ohutta, juoksevaa, ja hohde on mikronoitu niin hienoksi, ettei iholle jää irtohippuja vaan valoisa kevyt huntu. Sopii myös aikuisemmalle iholle.

Käyttö: tätä voit sekoittaa pienen pisaran meikkivoiteen sekaan. Myös nestemäinen poskipuna saa tästä ihanaa hehkua. Tee näin: annostele meikkivoidetta / poskipunaa kämmenselällesi ja tipauta pisara hohdetta sekaan, pyörittele ne sekaisin ja taputtele kasvoillesi.

Voh 4,69


Helene Schjerfbeck (1862-1946), Naisprofiili


Lumene Nordic Noir Birch Black Volume Mascara

Syvyyttä katseeseen saa ultramustalla mascaralla. Syvänmusta väri tulee koivun hiilipigmentistä - kiinnostavaa ja niin suomalaista. Kaarevan harjan harjakset tarttuvat hyvin ripsiin, joten hiilenmustan värin saa hyvin lähtemään aivan ripsien juuresta, mikä antaa ripsille myös lisävolyymia ja näyttävyyttä. Ripsiväri pysyy siistinä eikä valu alaluomille.
Nykymascarat myös hoitavat ripsiä värin lisäksi ja tässä on luomu koivunmahlauutetta.

Voh noin 19,90

Sally von Kügelgen (1860-1928), Sophie Menterin muotokuva


Oriflame the One A-Z Hydra Meikkivoide SPF30

Kauniin pehmeä ja tasainen iho - lempeän kevyt ja pehmeän tuntuinen meikkivoide on omiaan silloin, kun haluat ja tarvitset vain hillittyä, luonnollista tasoitusta. Hydra meikkivoide yhdistää ihonhoidon ja meikkituotteen parhaat ominaisuudet ja se sopii useimmille ihotyypeille.
Kirjainkoodi viestittää sitä, että tämä monitoimimeikki pitää sisällään useita ominaisuuksia: se tasoittaa, peittää kevyesti, antaa iholle kosteutta, suojaa saasteilta, antaa suojaa auringolta... Värisävyjä on vain neljä, mutta ne ovat hyvin skandi-ihon sävyyn sopivia.

Voh (tällä hetkellä) 9,90 e


Helene Schjerfbeck, Hiljaisuus


Tänä keväänä nainen on ollut vahvasti läsnä taiteessa. Ateneumissa Schjerfbeck ja Tallinnassa Taidemuseo Kumussa on 26.4. asti upea näyttely 'Emansipoituva nainen'. Vahva suositus sillekin, jos menet Tallinnaan.

Taide ja kauneus sopivat hyvin yhteen. Näissä näyttelyissä oli tauluihin vangittu upeita tunnelmia, mielialoja ja sykähdyttäviä värejä.

Kaunista ystävänpäivää!

Maarit6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ihanaa ystävänpäivää sinulle Maarit <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja kauneus on estetiikan tajua, viisautta. <3 Sydämellistä ystävänpäivää ihana Maarit. <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja olet ostanut, tuo Roomalainen kahvila kuva, viehättää erityisesti.
  Täytyy kyllä kehua tuota Lumenen ripsiväri, joka on ollut itselläkin käytössä, tästä tuli ihan suosikki lumenen ripsareista. Ja hohdetipat mikä ihana keksintö<3

  Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa on niin ihana valo ja fiilis! Jotenkin luomoudun aina noista valoisista töistä ja sama juttu, kun liikun jossain ja näen valon ja varjon leikkiä vaikkapa puiden varjot talon seinällä :)
   Suloista sunnuntaita ja toivottavasti oli kiva lomaviikko <3

   Poista