Tyyli ja asut

Tyyliä, trendejä ja muuta – ajatuksia aaltojen kohinan keskeltä

13 Comments

  1. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Kaapissa on yksi puuteriroosa neule, jota kuvittelin ostaessani käyttäväni koko talven, mutta se on ollut näillä keleillä niin kuuma että olen laittanut sen ylleni vain muutaman kerran.

    Kaikki käyttölaukkuni ovat nahkaa, mutta kallein laukkuni on maksanut n. 300€ enkä sitäkään ostanut itse. Jo edesmennyt työnantajani osti sen Pradalta viimeisellä yhteisellä messumatkalla Firenzessä. Siitä on 15 tai 16 vuotta. Ei taitaisi Pradaa saada enää siihen hintaan vaikka laskisi indeksikortuksetkin päälle. En ole koskaan ymmärtänyt LV:n suurta suosiota. Laukun sijaan olenkin ostanut pari LVMH:n osaketta, johon Louis Vuittonkin kuuluu!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Itselläni on ihan sama juttu – kaunis, mutta liian paksu neule on jäänyt tykkänään kaappiin.
      Osakkeista onkin ehkä enemmän iloa kuin siitä laukusta!

  2. Outi Krimou/Outi's life

    Minulla taitaa olla yksi harmaa neule ja sitten pari neuletakkia (ohuita). En ole mikään neuleihminen, koska tulee niin helposti kuuma. Jaloissa voikin sitten olla villasukat koko kesänkin 🙂 Pastellivärit ovat ilmestyneet pikkuhiljaa myös minun vaatteisiini ja sisustuksessa kovasti pidän näistä pehmeistä sävyistä.
    Kiva postaus taas kerran Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiva kuulla Outi <3 Kunpa löytyisikin ohuita ja kepeitä neuleita, mitä voisi pitää muulloinkin kuin talviaikaan. Villasukat on itsellänikin aina matkassa, myös täällä. Koneessa on kiva pitää niitä, sillä kengät ahdistavat… Pastellivärit on ihania täydentämään sisustusta, kun käyvät niin monen kanssa yhteen.

  3. Tuija

    Pastelliväreistä vanhaan roosaan olen viime aikoina tuntenut vetoa, mutta mieluiten pitäydyn hillityissä sävyissä. Vaalean eri sävyt miellyttävät silmääni ja yritänkin saada pian valmiiksi ylipolven villasukat lämmittämään viimassa. Ne ovat mekon kanssa uskoakseni kivat pihalla hytistessäni. Jos sinä olet farkkuihminen niin minä en ollenkaan tai sitten en vain ole löytänyt mieluisia vielä koskaan. Trendisetteriä ei minusta saa, vaikka tarkkaan mietinkin asuvalintani, joiden lähtökohtana on hyvä olo ja persoonallisuus. Viime viikolla juuri ilahduin, kun sain kuulla kehuja tyylistäni. Idoita nappaan sielä ja täältä ja luotan vahvasti intuitiooni.
    Helteistä helmikuuta teille sinne aurinkoon! Tuija, joka kynttilöillä tunnelmoi

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hillitty värimaailma on aina varma, toimiva ja tyylikäs. Kaikki myös sopii kaiken kanssa yhteen! Vaaleat värit ovat myös kasvoja vasten heleyttävät ja raikastavat – vaikka tämän tiedänkin, niin itsellä on myös usein mustia kausia. Sekin on niin helppo ratkaisu moneen menoon.
      En tosiaan voisi elää ilman farkkuja ja kun mietin, niin olen saanut ensimmäiset Jamekset noin 13-vuotiaana ja se oli rakkautta ensi pukemalla <3 Laitappa joskus blogiin tyyliasiaa – se olisi varmasti kiinnostavaa luettavaa 🙂
      Mukavaa uutta viikkoa!

    2. Tuija

      Kiitos toiveesta! Jospa saisin kuvamateriaalia niin voisinpa hyvinkin avata tyylini saloja. Helmikuisin terveisin Tuija

  4. leenariikkala

    Kyllähän tuo valkoinen talvella on edelleen suosikkejani, ne valkoiset farkut, etenkin. Mutta tämä Suomen, tai Helsingin talvi vähän tekee hankalaksi, kun rapa roiskuu, eikä se autotiemusta lähde pesussa. Valkoiset saapikkaat ihan nou go täällä ja jotenkin en minä myöskään ole lämmennyt niille. Farkkuja näkee maailmalla kaikissa leveyksissä ja väreissä. Nuoriso kulkee korkeavyötäröisissä ja leveissä, itse olen maltillisen kannalla, niin vyötärön korkeudessa kuin lahkeen leveydessä. Suorahko, vähän bootcuttiin kallellaan on itsellenin ehkä se paras, mutta kenkä loppupeleissä ratkaisee. Onko saapikas, korkkari, tennari vai mikä. Farkut on ehdottomasti eniten käyttämäni vaate. Siellä rannoilla sinä niitä tuskin nyt tarvitset. Ihanaa leppoisaa eloa sinne!
    Leena

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ihailen sun taitoasi käyttää niitä valkoisia farkkuja talvellakin ja ne näyttää aina niin raikkailta! Mikähän siinä on etten itse osaa – taitaa olla korvien välissä juttu. Valkoisten saapikkaiden sijaan vaaleat hiekanväriset on ihania ja onneksi on tullut hankittua parit. Tiedätkö, että olen käyttänyt niitä farkkuja mitkä sain sulta, todella paljon. Niissä just sopiva väljyys ja korkeus vyötäröllä ja kiva lahkeen leveys; lyhensin ne nilkkapituisiksi…
      Lievästi bootcut on monia imarteleva malli, mutta ei niitäkään kovin paljoa ole tarjolla.
      Kiitos paljon ja nähdään!

  5. tuulanneli

    Täällä vaaleiden värien ja vaaleiden ecrun väristen farkkujen suuri fani! Olen aina tykännyt vaaleista kitin ja beigen eri sävyistä. Löysin lauantaina aivan ihana By Malene Birgerin kitin värisen mekon upeilla puffihihoilla. Laitoinkin kuvan siitä stooreihin! jätin vielä mekon kauppaan.

    Hyvän trendipohdinnan olit tehnyt! Mukavaa lomanjatkoa teille!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Näinkin sen mekon instassa, oli kyllä näyttävä ja kiva malli! Itselläni on beige puhvihiha-neulospuserona…
      Nyt voi hyvällä syyllä kaivaa kaikki hiekansävyt kaapeista ja alkaa sovitella kevätasuja.
      Mukavaa sunnuntaita Tuula!

  6. Suvi Cederberg -blogi

    Hauska juttu, juuri eilen pohdin valkoisia farkkuja, kun näin sellaiset yhdessä asupostauksessa. Näyttivät kauniilta kantajansa päällä, itse en osaa käyttää ollenkaan.
    Ostin valkoiset farkut muutama vuosi sitten ja ne olivat vaatehuoneessani siihen asti, kunnes päätyivät kierrätyksen kautta uudelle omistajalleen viime syksynä. Itse en pukenut niitä päälleni kertaakaan. En tiedä, johtuuko siitä, että ovat niin arat, vai mistä. Muutamat pellavaiset valkoiset kesähousut olen kyllä omistanut ja käyttänyt lähes puhki, joten väristä se tuskin johtuu. Ehkä se on se valkoinen + farkut -kombinaatio, joka ei toimi mulla.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Olen tullut itse siihen tulokseen, että valkoisissa farkuissa materiaalilla on suuri merkitys; mielestäni sen pitää olla paksua kunnon denimiä. Se tekee niistä farkkumaiset ja rennot.
      Mutta eihän kaikkea tarvi olla – valkoinen pellava on superkaunis kesävaatteessa, myös housuissa.

Leave a Reply