Reseptit

Tuunattu avocadopasta ja vinkki yrttien säilyttämiseksi

8 Comments

  1. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Varmasti sikahyvää!

    Hyvä tuo jäädytysvinkki. Pakastan isona satsina tehtyä pestoa jääpalamuotissa ja kun pesto on jäätynyt, napsautan pestonapit muotista irti pakasterasiaan josta otan aina tarvittaessa muutaman napin ruoanlaittoon. Samoin karamellisoitua sipulia teen aina ison satsin yksillä kyynelillä ja pakastan nekin jääpalamuotissa.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Nuo mainiot pakastusvinkit kyllä nappaan itsellekin! Jääpalamuottihan toimii myös näille öljyille….
      Aurinkoista lauantaita Tuuli!

  2. Outi Krimou/Outi's life

    No nyt oli kyllä niin herkkuohje. Uskon, että yrttiöljy vei annoksen ihan toiselle tasolle.
    Me kaiveltiin tänään kaappeja ja mies teki meille linssipataa ja sen kanssa paisteltiin sämpylöitä, sekin oli hyvää ja saan samalla niitä rautoja kohotettua, kun linsseissä on rautaa 🙂
    Ihanaa iltaa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Linssipata kuulostaa ihanalta – tuli heti mieleeni, että oletkohan laittanut tai ajatellut laittaa sitä herkkua blogiin? Tämäntyyppiset reseptit kiinnostavat aina…
      Kivaa päivää sinne Outi <3

  3. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Tää on ihan mun ruokaa, rakastan avokadopastaa ♥ Kiitos tuunatusta ohjeesta:)
    Mulla on myös pakkasessa aina yrttejä, helpottavat ruoanlaitto kummasti.

    Mukavaa viikon jatkoa 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Se oli kyllä superherkku, etenkin kun en ollut pitkään aikaan muistanut sen olemassaoloa…
      Niin on meilläkin, mutta jotkut lajikkeet kuten tilli, menee ihan mustaksi esimerkiksi keittoon lisättäessä; kokeilin nyt tuota öljyversiota sille.
      Ihanaa viikonloppua! <3

  4. Tiia Koivusalo

    Tuo yrttiöljy, aarghhh ihan mielettömän hyvää oltava. Aijai tämä resepti menee käyttöön, sillä eilen tein pekonipastaa, lasten suosikki ja mies tuumi, että siihen voisi laittaa avokadoa, mutta mieluiten tällä sun reseptillä Maarit.

    Sydämellistä viikon jatkoa sinne. <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Pekonipastakin kuulostaa sikahyvältä :oD Pasta on muutenkin todella hyvää ja sitä voi varioida vaikka miten, mitä kaapista löytyy.
      Olipa kiva kauneushetki meillä eilen – iho on muuten edelleenkin mielettömän pehmeän tuntuinen. Uskon sen kosteusnaamion voimaan!
      Mukavaa lauantaita sinnepäin Tiia <3

Leave a Reply