perjantai 3. huhtikuuta 2020

Online-kasvohoito - sekin on tätä päivää

/  On-line PR-tilaisuus  /
Jos tunnet ihollasi kireyttä tai kirvelyä tai muuten normaalissa kunnossa olevan ihon pinta on karhean tuntuinen, kyseessä voi olla kosteuden puute - ihosi voi olla yksinkertaisesti janoinen.

Tämän opimme tänään Lumenen virtuaalisessa kasvohoidossa. Tähän on tilanne nyt mennyt, kun emme voi kohdata toisiamme eikä tilaisuuksia saa järjestää. Lumene keksi järjestää online - kasvohoitoja uudella Lähde -sarjallaan. Kotona tehtävä spa-hoito ja informaatio samassa paketissa.

Kuinka se sitten tapahtui? Lumene kauneusasiantuntija Eevis Liedeksen johdolla teimme aamupäivällä online-kasvohoidon. Hän soitti Tiia Koivusalolle ja minulle WhatsApp-videopuhelun ja niin olimme ykskaks kaikki keskenämme yhteydessä ja näimme toisemme puhelimen ruudulla. Aikalailla meitä nauratti, kun kasvot punaisina ja meikittöminä turisimme kuulumisia. 
Lumene oli lähettänyt etukäteen koti-spahan tarvittavat tuotteet. Istuimme pöytiemme ääressä, puhelin telineessä edessä ja tuotteet siinä valmiina. Olin itse valmistautunut niin, että pidin uutta naamiota jääkaapissa yön yli viilenemässä, sillä se raikastaisi näin vielä enemmän.
Hoidon tähtituote oli siis Lähde Nordic Hydra Tehokosteuttava 72H Geelinaamio, mikä syväkosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa pitkäkestoisesti, jopa 72 tunnin ajan. Puhdas pohjoinen lähdevesi, luomukoivunmahla sekä lakan, mustikan ja puolukan marjavesi sammuttavat ihon janon. Sanoisin, ettei ole ihotyyppiä mille tämä superkosteuttaja ei sopisi!
Uusien tuotteiden lisäksi paljon on tehty myös pakkausrintamalla. Keväällä oli Lumenen 50-vuotisjuhlat, minkä pääteemana oli pakkausten kiertotalous. Lumene  käyttää yhä enenevässä määrin kierrätettyä muovia pakkauksissaan. Tämän uuden geelinaamion pakkaus on valmistettu osittain kierrätetystä muovista ja pakkaus on täysin kierrätettävä. Sellofaanikääreistä ja koristeellisista foliopainatuksista on myös luovuttu. 
Alakuvassa on yksinkertaiset ohjeet eri pakkauskomponenttien kierrätykseen, kannattaa vilkaista sitä. Kun irrotat pumpun, korkin ja itse pakkauksen, ne kaikki voidaan laittaa muovi-, lasi- tai metallikierrätykseen. 

Minusta yksinkertaiset pakkaukset ovat raikkaita eivätkä kaipaa yhtään hopeointia tai muuta koristelua ympärilleen. Sisältö on tärkein.


kuvateksti

Näin teet yksinkertaisen kosteuttavan kasvohoidon kotona:

1. Pese kädet huolellisesti suositusten mukaisesti.
2. Puhdista kasvot lempein liikkein puhdistustuotteella.
3. Levitä kasvoille reilu annos kosteuttavaa naamiota.
4. Anna vaikuttaa 15 minuuttia.
5. Huuhtele naamio ja jatka normaalin ihonhoitorituaalisi mukaan.

Jos iho on todella kuivan tuntuinen, kannattaa puhdistuksen ja naamion laittamisen jälkeen taputella iholle Lähde Kosteuttavaa Hoitovettä. Jos on aikaa, taputtele pari-kolmekin kerrosta - käy vaikka aamupalan välillä taputtelemassa uusintakerros, niin se sujuu kuin huomaamatta. Huomaat kyllä eron ihossa! Se on tuote, mihin jää todellakin koukkuun - niin iso vaikutus sillä on ihon pehmentävään tunteeseen ja kiristävyyden poistamiseen.

Kosteuttavan naamion voi jättää yöksi kasvoille yönaamioksi. Vältä silmänympärysihoa, mutta muuten voit levittää sitä kasvoille hyvän kerroksen.

Hyvinvoivan ja terveenä hehkuvan ihon salaisuus on kosteutus. Vaikka hoidan - ja olen aina hoitanut - ihoani hyvin ja säännöllisesti, huomasin niin selvästi miten iho oli superpehmeä ja sileän tuntuinen tämän hoidon jälkeen. Laitoin kasvoille vain meikkivoiteen, meikkasin kulmat ja laitoin kiiltoa huuliin hoidon jälkeen ja aika simpsakka olo oli!


Lumenen 50-vuotisjuhlat ja Niina Kurkisen kanssa iloinen jälleennäkeminen
Jakelukanavat ovat muovautuneet myös vastaamaan tilanteen haasteisiin ja Lumenen ihonhoitopakkauksia voi tilata suoraan kotiin myös Woltin kautta ja esimerkiksi Lähde-sarjan 4 tuotteen pakkaus maksaa 59 e.

Vaikka päivän kohokohta oli tämä kasvohoito, silti sydän särkyy, kun en voi tavata pikkutyttöjä livenä. Sain ystävältäni kivan vinkin satujen online-lukemisesta, mutta me aloitimme ihan whatsapp-systeemillä eli soitimme videopuhelun illalla ja näimme toisemme puhelimen ruudun läpi. Pari kertaa puhelin putosi sohvalle, ja välillä kuvattiin koiraa ja kattoakin ja yhteyskin katkesi, mutta siitä jatkettiin. Tänään vein ikävissäni heille oven taakse korvapuusteja ja askartelutarvikkeita - mutta pidimme riittävästi etäisyyttä. Pienempikin ymmärtää tilanteen omalla tavallansa ja sanoi tässä, että mennään sitten mökille, kun koronaa ei enää ole. Nyyh.

Viikolla seurasin aivan toisenlaista online-tapahtumaa, grillausta HK:n kesäuutuuksien parissa. Todella näppärästi toteutettu ja niin innostava, että katsotaan miehen kanssa se uudelleen - niin mainioita grillausvinkkejä sieltä tuli.

Tähän on tultu, elämä jatkuu ja näköjään keksitään tilanteen siihen pakottaessa kaikenlaisia online-tapahtumia ja muita korvaavia kommunikointikeinoja. Osa on varmasti sellaisiakin, mitkä ovat pätevinä tulleet jäädäkseen.

Maarit

/ Tuotteet saatu /

5 kommenttia:

 1. Osallistuin itsekin HK:n virtuaalipressin ja toiseenkin videona järjestettyyn tällä viikolla. Hyvin toimivat tähän hetkeen.

  Mukavaa viikonloppua. Kyllä te vielä mökille pääsette yhdessä.

  VastaaPoista
 2. Oli upea ja virkistävä aamu Lähde tuotteiden parissa. 💙Valtavan hyvä mieli koko päivän. Miten huikeasti kaikki tuotteet toimi kokonaisuutena ja miten couperosa punoitus laski siinä ihan silmien edessä. Tämä vaan oli niin kiva kokemus ja ihanaa, kun sain jakaa sen sun kanssa.💙

  Sydämellistä viikonloppua Maarit. 💙

  VastaaPoista
 3. Todella ihania tuotteita ja ihan mahtavaa tuollainen virtuaalinen ihonhoitotuokio myös. Kiva kun saa touhuta porukassa, vaikka kaikki olisivatkin omissa kodeissaan! Ei voi muuta kuin ihanilla tuon Niinan kauneutta vuodesta toiseen!
  Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle Maarit <3

  VastaaPoista
 4. Kiva että löytyy uusia keinoja live pr-tilaisuuksien tilalle tälläisenä aikana.
  Tuo sarja on kyllä ihanan raikas ♥

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen konsepti tuollainen etänä tehtävä kasvohoito. Itse tulee normaalisti käytyä erilaisissa kauneushoidoissa täällä Kotkassa, ja sitä nyt korona-aikana kaipaan kovasti. Näin talvella varsinkin ihoni on usein todella kuiva.

  VastaaPoista