Kauneus ja hyvinvointi

Railin neuvot aikuisen heleään ihoon

10 Comments

  1. Outi Krimou/Outi's life

    Railin kosmetiikasta olen kuullut kyllä vain hyvää. Kerran olen hänet kohdannut messuilla ja katselimme yhdessä minulle silmälaseja. Niin ihanan oloinen ihminen kyllä ja aina niin huolitellut näköinen.
    Näytät upealta Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Raili on aina niin vimpan päälle, sekä meikki että tyyli! Ja niin positiivinen ja iloinen aina 🙂
      Kiitos paljon Outi ja ihanaa iltaa sinulle <3

  2. Tuuli - Lumo Lifestyle

    By Railin tuotteet ovat huippuhyviä, olen löytänyt niistä monta omaa suosikkia päivittäiseen käyttöön.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kun löysin tuon heleyttäjän ja poskipunan sekoittamisjutun, teen sen nykyään joka päivä. Kaikki sarjan tuotteet ovat niin miellyttävän ohuita ja siksi näyttävät iholla niin hyvältä.

  3. JonnaH.

    Sopiipa tuo huulipuna sulle upeasti! <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Olen kokeillut vuosien mittaan monia punaisia ja nyt valkeni, että minun värini on selvästi heleä punainen, hieman korallinen. Tämä on niin raikas!

  4. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

    Aivan upea sarja, tehoja varmasti on ja mitkä pigmentit! Sain testattavaksi viime syksynä sen pro lift serumin ja päivävoiteen, kyllä jotenkin niin liftasivat ilmettä ja antoivat kyllä todella kauniin pohjan meikkivoiteelle. Iloveme-messuilla kokeilinkin noita huulipunia, upea tuo alakuvan puna sinulla : )….vaikka tiedän että olet vaaleampiin puniin kallellaan!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Pidän sarjan yksinkertaisuudesta ja siitä, että niissä on sekä kosteus että aikuisen ihon vaatimat tehot.
      Tiedätkö, olen jopa mökillä piristänyt itseäni tällä huulipunalla. Se on sävynä sellainen, että raikastaa ilmeen vaikka on vain kulmat ja kasvot meikattuna – siis ilman silmämeikkiä 🙂 Mutta – kyllä nude kulkee mukana, mihinkäs se…

  5. Taru

    Kiitos arvioista! Raili on yksi ehdoton ja ylivoimainen Suomen kauneuslähettiläs, ja tuo sarja kiinnostelee kovasti. Punainen huulipuna piristää AINA ilmettä, ja nuo värisävyt ja pigmentit vaikuttavat olevan Railin sarjassa täydellisiä.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Punainen huulipuna on ihanan raikas, vaikka olisi vähän neutraalimpikin. Nyt kun olen ollut paljon kotona, olen totutellut aika monenakin päivänä punaiseen, mutta se vaatii ehdottomasti tasaisen värisen ihon ja edes kulmien meikkauksen itselläni. Hyvät pigmentit on ja aikuista raikastavat värit!

Leave a Reply