keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Kesämekko ja koronakahvit


Kerättiin maanantaina rohkeutemme ja sovittiin ensimmäiset koronakahvittelut Casa Mimin Sarin kanssa. Enpä ole ollut kahvilla sitten maaliskuun, paitsi äidin kanssa lenkkikahveilla. Otettiin omat kahvit mukaan ja hurautettiin ex-tempore Lauttasaareen haistelemaan merituulta - ja sitä tosiaan olikin! Minä olin tapani mukaan turjustautunut untuvatakkiin mikä tuntui vähän liioitellulta Sarin trenssiin verrattuna - mutta kun pääsi rantaan, niin ei ollut yhtään liikaa. Vaikka aurinko paistoi niin lupaavasti, oli kyllä taas aika koleaa.

Paikkavalinta oli oiva, sillä siellä ei ollut kuin pari ihmistä kävelemässä, joten turvavälit oli helppo pitää. Lauttasaaren kärjessä on kivat kävelytiet rannalla ja edessä aava meri.

Tuli niin kesäinen olo kylmästä huolimatta - aurinko porotti taivaalla ja meri kimmelsi sinisenä.

Lauttasaari valikoitui paikaksi myös siksi, että siellä oli juuri alkanut maahantuojan showroom-myynti. He olivat päätyneet ystiksen sijaan avoimeen myyntiin, koska näin ei oletettavasti tulisi ruuhkaa. Eikä sitä ollutkaan, pari ihmistä isossa hallissa meidän lisäksi. Mekkohan sieltä sitten lähti mukaan - ja perustelin itselleni ostosta sillä, että tämä on sen verran painavaa kangasta että kirkkaista väreistä huolimatta se on myös talvimekko. Taas tuli toteutettua personal shopper Ullan ohjetta 'lisää väriä'. 

Toivotaan, että sille tulisi pian käyttöä!

Maarit


12 kommenttia:

 1. Ihana kahvihetki ja ihana mekko ❤️. Nyt odotellaan parempia aikoja ja sitten mekot päälle ja nauttimaan. Mutta huoh, kuinkakohan kauan siinä menee... Ihanaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli viikon kohokohta ja niin huomasi miten paljon onkaan kaivannut näitä hetkiä! En ole tarjennut vielä yhtään kertaa liikkua hameessa tai mekossa, vaikka on ollut lämpöisiä päiviä - varjossa on silti niin koleaa edelleen. Kun se aika koittaa, niin helmat heilumaan! <3

   Poista
 2. Kyllä se kesä vaan pikku hiljaa tulee, vaikka välillä meinaa usko loppua. Ainakin mulle tuli näistä kuvista jo vähän kesäfiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäfiilistä nyt kaivataankin :) Välillä on lämmin mutta tuuli viilentää - puhumattakaan varjosta...
   Niinkuin huomasit kuvista meitsi on käyttänyt untuvatakkia tähän asti, eikä se ollut tuollonkaan liikaa.

   Poista
 3. Teillä on ollut aivan ihana kahviretki, ja huikean kauniin säänkin saitte <3

  Kirjoittelinkin jo Sarin blogiin, kuinka arvoikkailta ystävien kanssa vietetyt hetket nyt tuntuvatkaan, kun hetkeen niistä ei voinut kuin unelmoida. Ja onneksi nykytekniikka sallii myös muunlaisen yhteydenpidon. Itse olen tehnyt kaukana asuvien ystävieni kanssa puhelulenkkejä. Molemmilla on luurit korvilla, jotta kädet saavat liikkua vapaina. Saatamme tehdä parinkin tunnin lenkin molemmat tahoillamme ja vaihtaa samalla kuulumisia puhelimitse.

  Kaunista helatorstaita ja loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki niin hyvää viettää pieni hetki kamun kanssa - pitkästä aikaa. On nimittäin sosiaaliset ympyrät olleet hyvin rajoitetut, kuten varmasti kaikilla. Yllättävän hyvin se silti sujuu ja turvaväli on helppo ylläpitää.
   Miten hyvä idea tuo onkaan, pitää kokeilla - kunhan ensin saan paremmat luurit mitkä pysyvät päässä.
   Mukavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 4. Tuollaisia kahvihetkiä alkaa jo kaivata, itsekin tavannut ystävää ulkosalla ja onneks ilmatkin jo lämmenneet.
  Ihana mekko ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Niistä saa kummasti energiaa etenkin kun on nyt harvinaista herkkua :)

   Poista
 5. Ihana kahvihetki teillä on ollut ja aivan ihanan mekon olet ostanut. Värit pukevat sinua!
  Kaunista iltaa Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja aina niin ystävällinen Outi <3
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle - toivottavasti tulee hyvä viikko!

   Poista
 6. Meillä Lauttasaaressa onkin mahtavat ulkoilumaastot.

  En ole tänä aikana tavannut ketään ystäviä, nyt on juhannuksenvietto ystävien kanssa suunnitteilla ja yksiä lakkiaisiakin luultavasti vietetään pienimuotoisesti. Hiljalleen elämä alkaa toivottavasti palautua edes vähän normaalimpaan - ja lämpimämpään suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin se on rajoittunut äitiin ja perheeseen, mutta kaikkien kanssa ollaan nähty vain ulkona. Meillä ei ole käynyt ketään 15.3. jälkeen kotona ja sama meno jatkuu...
   Lauttasaaren kärki ja lännen uimarannan alueet on hienoja ulkoilupaikkoja ja nyt ainakin oli ihmeen rauhallistakin. Toivotaan todellakin että juhannuksena olisi lämmintä ja näin mahdollisuus viettää sitä ystävien ja suvun kanssa edes pienellä porukalla.

   Poista