torstai 13. elokuuta 2020

Miten voit seurata blogiani + ARVONTA

Tuon tuosta tulee jutellessa esille kysymys mistä tai miltä alustoilta blogeja ja myös omaa blogiani kannattaisi seurata. Kaverit ja tuttavat kysyvät sitä ja olen saanut kyselyitä myös lukijoiltani siitä, miten kätevimmin tulisi tietoiseksi - ja ajallaan - uusista postauksista. Seuraan itse blogeja omassa blogissani olevan blogilistan mukaan ja se on osoittautunut toimivaksi, koska tuorein blogikirjoitus ilmaantuu aina listan ensimmäiseksi.


Se, että kirjoittaisi googleen aina uudelleen ja uudelleen blogin nimen, ei ehkä ole se kaikkein kätevin tapa, kun on vaivattomampiakin keinoja. Pidän itse siitä, että minulle kilahtaa info (no ei kilahda konkreettisesti, koska olen poistanut äänet kaikista mahdollisista) kun seuraamaani blogiin on tullut uutta luettavaa eikä tarvitse käydä kurkkimassa joko siellä on uusi postaus. 

Kaikki eivät kuitenkaan kirjoita blogeja, joten tässä on muutama vinkki blogini seurantaan eri somekanavien kautta. 

BLOGIT.FI

Tämä alusta pitää sisällään valtavan määrän blogeja aihealueittain. Voit hakea kategorioittain blogeja tai kirjoittaa haluamasi blogin nimen hakukenttään. Kun kirjoitat Sopusointuja, postaukset tulevat näkyville aikajärjestyksessä.  Klikkaamalla postauksen kohdalla olevaa sydäntä voit alkaa sen seuraajaksi. Ja aina kun menet Blogit.fi -sivustolle, löydät ylhäällä olevasta 'seuraamani blogit' blogini uusimmat jutut. 

Tässä linkki: Blogit.fi / Sopusointuja FACEBOOK

Toinen, mikä on helppo, on Facebook. Laitan sinne aina kaikista jutuista linkin, jota klikkaamalla pääsee suoraan uusimpaan juttuun. Facen haaste tuntuu tänä päivänä olevan ne algoritmit, miten mitkäkin uutiset tulevat näkyville, koska ja kenelle. En tunne sitä kovin hyvin, mutta seuraan itse silti todella aktiivisesti blogikollegoiden postauksia sieltä. Tarvitsee vain painaa sivuston 'tykkää' -painiketta ja sen jälkeen julkaisuni tulevat uutisiisi näkyviin. 

Tässä linkki: Facebook / SopusointujaINSTAGRAM

Instagram päivittyy usein ja erityisesti story-puolella on lähes päivittäin uutta. On vinkkejä, tuumailuja ja päivien askareita sekä inspiraatiota. Lisään sinne myös aina jutun uudesta postauksesta ja sitä pääsee lukemaan suoraan profiilissa olevaa linkkiä klikkaamalla. Kuulostaa näin vähän monimutkaiselta, mutta se on helppoa :) Eli seuraamalla blogiani siellä, saat tiedon uusista postauksista - ja lisäksi paljon muuta mukavaa.

Linkki tässä: Instagram / Sopusointuja_lifestyle40+ BLOGIT

Tämä on kotiportaalini ja mitä mainioin lähde aikuisempien blogien seuraamiseen. Käy ihmeessä katsomassa ketä sieltä löytyy ja etusivulta löytyy aina viimeisimmät postaukset.

Linkki: Nelkytplusblogit
PINTEREST

Pinterest on varsinainen inspiraatiotaivas! Olen kerännyt sinne paljon erilaisia kiinnostuksen kohteita: ruokaan, sisustukseen, tyyliin ja matkailuun liittyen. Täältä ei löydy blogijuttuja, mutta elämääni inspiroivia kauniita kuvia sitäkin enemmän.

Linkki: Pinterest / Sopusointujablog Tarkoitus on laittaa blogin oikeaan sivupalkkiin 'seurantanapit' näille somekanaville, mutta en ole saanut niitä vielä onnistumaan - tuntien yrittämisenkään jälkeen. Eiköhän nekin jonain päivänä sinne ilmesty.


ARVONTA - VOITA KOSMETIIKKAA

Kuulisin mielelläni myös teiltä palautetta miten seuraatte tätä minun blogiani ja mitä tahansa mieleenne tuleekaan seuraamisen suhteen. 

Kaikkien tänne blogiin kommentin jättäneiden kesken arvon upean naisellisen kosmetiikkapaketin! Arvonta suoritetaan maanantai-iltana 17.8.  Muista laittaa meiliosoitteesi mukaan - tai ellet halua julkaista sitä, lähetä se minulle erikseen: [email protected]


ARVONNAN VOITTAJA 

Lämpimät kiitokset teille kaikille osallistumisesta. Ihana kuulla, että niin monet seuraavat somealustojen kautta ja huomaan miten tärkeää on muistaa jakaa postaukset aina kanaviin!

Siru voitti arvonnassa - paljon onnea sinulle! Lähetän sähköpostia...

"Seuraan blogiasi niin facen, instan kuin nyt myös pinterestin kautta. Ihana blogi ja ihana aikuisen naisen tyyli, sekä täältä että Kodin Kuvalehden haastattelusta olen saanut paljon tyylivinkkejä, kiitos niistä :)
Aurinkoista viikkoa!
t. Siru"

25 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä! Seuraan sinua ja muita Instassa, josta näen kun blogia on päivitetty. Mutta nyt kokeilen muitakin tapoja. Toivottavasti onni suosii arvonnassa ☺️ ([email protected]).

  VastaaPoista
 2. Seuraan instassa, sieltä näkee kätevästi kun blogiin uusia postauksia on tullut. Pinterest on minulta jäänyt jostain syystä kokonaan käyttämättä, pitäisi perehtyä siihen enemmän :)

  [email protected]

  VastaaPoista
 3. Facebookissa seuraan, ja lisäksi käyn blogissa katsomassa onko jotain uutta tullut ajoittain :)

  [email protected]

  VastaaPoista
 4. En seuraa kovin montaa blogia, mutta sinun blogisi on suoravalintana puhelimessani :) Aloittelimme silloin samaan aikaan ja moni asia vain natsasi kohdilleen. Sinä olet vain ollut niin paljon ahkerampi postaaja.
  Toivon, että mulla on onnea arvonnassakin maanantaina - vietämme silloin nimittäin 35v-hääpäivää - hih!
  Mukavia loppukesän päiviä toivotellen, C

  VastaaPoista
 5. Seuraan nykyään vain muutamaa blogia - ja sinun blogisi(sopusointuja.fi) on niistä yksi.
  Aurinkoisia elokuun päiviä toivottaen
  - Seijahannele
  ([email protected])

  VastaaPoista
 6. Hmm, mä taidan bongata uudet postaukset useimmiten Facen kautta, siellä olen kuitenkin eniten some-kanavista.

  Osallistun todella mielelläni arvontaan: [email protected]

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkeistä. Seuraan useampaa blogia. Sinun on parhaimpien joukossa. Kirjoitat arjen juttuja ihanasti glamour- hengessä.
  [email protected]

  VastaaPoista
 8. Seuraan sinua instassa ja nyt menin blogit.fi-sivulle ja pistin siellä muutaman sydämen paikalleen♥️�� terkuin Reija Rinne [email protected]

  VastaaPoista
 9. Taidan seurata blogiasi kaikkialla muualla paitsi Pinterestissa. Itse pidän lukulistaa suosikkiblogeistani ja sieltä on helppoa napata blogit lukuun!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3
  [email protected]

  VastaaPoista
 10. Seuraan blogiasi instassa ja FB:saa. Montaa en seuraa (minkähän takia mieleisiä on niin vaikea löytää?). Sinulla on paras, tykkään todella paljon.
  @[email protected]

  VastaaPoista
 11. Bloglovin on kai jo so last season, kun sitä ei kukaan mainitse?😅 Sen sovelluksen kautta seuraan blogeja, mutta Instaa tulee kieltämättä eniten selattua. Pidän paljon aiheistasi ja nautin hyvistä kuvista. Kiva että olet kirjoittanut myös kesällä!
  Terv. [email protected]

  VastaaPoista
 12. Instassa seuraan ja nyt myös FAcebookissa. Blogit.fi on tosi kätevä tarkistaa viimeisimmät blogirintamalla :)
  [email protected]

  VastaaPoista
 13. En varsinaisesti seuraa blogeja millään erityisellä tavalla, vaan ne tietyt muutamat käyn ihan katsomassa, onko tullut uutta postausta. Instaa seuraan jonkin verran, facea käytän vain ystävien / tuttujen juttujen seuraamiseen.
  Jos arpaonni osuu kohdalle, niin laitan erikseen viestiä (s-postini on nimelläni, joten en laita sitä näkyviin).
  -kata-

  VastaaPoista
 14. Blogisi on ollut suosikkini jo vuosia. Puhelimessani on suoralinkki blogiisi. Nyt kun olen instassa, niin sitäkin kautta tulee seurattua. Osaat kirjoittaa niin kauniisti ja olen saanut monenlaisia vinkkejä! T. Johanna

  VastaaPoista
 15. Seuraan sua ja aikaa monta muutakin instassa. Se on mielestäni kaikkein kätevintä. T. Maritta

  VastaaPoista
 16. Käyn säännöllisesti lukemassa uusia kuulumisiasi ihan vain lukulistan avulla. Toivottavasti arpaonnis suosii! Jätän yhteystietoni sinulle sähköpostiin. Päivi

  VastaaPoista
 17. Hyödyllinen tietopaketti! Itse tykkään myös bloglovinin kautta saada joka aamu postauslistan ja sieltä lukea, tosin aina kun näkee vaikkapa facesta tai instagramista, että joku on päivittänyt blogia, klikkaan yleensä heti ja luen läpi : )

  VastaaPoista
 18. Hei, seuraan vain muutamaa blogia ja tämä sinun on jäänyt seurantaan kiinnostavien, monipuolisten ja tyylikkäästi viehättävien juttujen ansiosta. Kiitos niistä!
  Osallistun arvontaan [email protected]

  VastaaPoista
 19. Heissan,
  Seuraan sua lähinnä instassa ja facessa, tykkään��

  VastaaPoista
 20. Alunperin seurasin vain blogilistan kautta, mutta nykyään lähes kokonaan instan kautta. Kiitos ihanasta aikuisen naisen blogista ❤️
  Osallistun arvontaan
  [email protected]

  VastaaPoista
 21. Seuraan blogiasi niin facen, instan kuin nyt myös pinterestin kautta. Ihana blogi ja ihana aikuisen naisen tyyli, sekä täältä että Kodin Kuvalehden haastattelusta olen saanut paljon tyylivinkkejä, kiitos niistä :)
  Aurinkoista viikkoa!
  t. Siru
  [email protected]

  VastaaPoista
 22. Minun blogissa on oma blogiluettelo ja sieltä aina bongaan kun viimeisin postaus pompsahtaa listan kärkeen. Ja taisin ehtiä vielä arvontaankin - voi kunpa saisin upean kosmetiikkapaketin :)

  VastaaPoista
 23. Hei.
  Olipa mielenkiintoinen postaus. Blogiasi olen seurannut jo kauan. Ei mitään säännöllistä kanavaa sinne,joskus insta. Blogisi on kuin mieleinen lehti,jota odottaa viikottain, ei jää postaukset väliin. Ihana kun jaksat niin monialaisesti panostaa! Nyt lisäsin myös Pinterestin.
  Kiitoksin. Marjat.

  VastaaPoista
 24. Blogit.fi kautta seuraan.
  Ja itse asiassa rupesin seuraamaan kun sulla niin kivat hiukset.Ja kampaajalle mennessä näytin blogistasi kuviasi,että tälläiset mulle.
  [email protected]

  VastaaPoista