Reseptit

Mokkakuorrutteinen suklaakakku piirakkavuokaan (L)

16 Comments

  1. Minna Kristallikimarasta

    Uu, vaikuttaa niin makealle, että pakko kokeilla, �� plussaa myös tuo koko, ettei tule liikaa herkuteltua ��

    1. Maarit / Sopusointuja

      Itse kakkuosio ei ole mikään ihmeen makea ja siitäkin voi halutessaan vähentää sokeria vähän. Kuorrutus sen sijaan vie kyllä makeanhimon… 🙂

  2. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Herkullisen näköistä ja vähän nostalgistakin. Puolittelen itsekin usein reseptejä, ettei tule liian suurta annosta.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Mitä enemmän sitä on, sitä enemmän tulee syötyä!

  3. Teija Hakula

    Kiitos, kun jaoit herkullisen suklaakakkuohjeen! Tämä resepti menee testiin heti tulevana viikonloppuna. Tykkään niin tällaisista leivonnaisista, joiden leipomiseen löytyy tarveaineet omasta kaapista. Mukavaa, aurinkoista elokuun alkua!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sinähän sen sanoit! Juuri se tekee ohjeen myös helpoksi, kun ei tarvita erikoisaineksia. Samanlainen on munkkirinkilät, sillä teen ne nykyään veteen – oikeastaan ainoa mikä pitää muistaa, on kananmunat.
      Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  4. Outi Krimou/Outi's life

    Suurena suklaan ystävänä tämä näyttää erityisen hyvältä. Enpä olekaan hetkeen taas leiponut pizzoja ihmeellisempiä juttuja…tämä menee nyt leipomislistalle!
    Kaunista iltaa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tällä saa tyytytettyä suklaanhimon, mutta vähemmillä kaloreilla – silti maku on niiiiin ihana!
      Mukavaa sunnuntaita Outi <3

  5. Mia / Beauty Highlights

    Voi kun näyttää hyvältä. Alkoi heti tekemään mieli mokkapaloja!

    Aurinkoista viikonloppua sinne! 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sama juttu! Leivoin viimeksi munkkirinkilöitä muutama päivä sitten ja voisi tehdä vaihteeksi suklaista kahville…
      Ihanaa sunnuntaita Mia! 🙂

  6. Riitta Linjala

    Kiitos ohjeesta ja vinkistä, että ei sitä makeaa aina tarvitse tehdä pellillistä;)
    Testasin tätä perjantaina ja tuli "heittämällä" suosikki helppouden vuoksi. Piirakkani jäi nyt ensimmäisellä kerralla ehkä hieman liian pehmeäksi keskeltä…mutta muistutti siten hieman mutakakkua:).

    Jatkoon menee ja taltutti makeanhimoa, kiitos sinulle:)

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei Riitta!
      Tähän tulokseen olen tullut 🙂 Kyllä kaikki menee, jos sitä on…
      Ja ihana kuulla, että tämä maistui. Kannattaa tosiaan kokeilla oman uunin mukaan paistoaika, meillä esimerkiksi mökillä on tehokkaampi uuni kuin kotona, joten 14 minuuttia on ohjeellinen. Eikä mutakakun pehmeys ole tämän kohdalla ollenkaan huono 🙂

      Mukavaa uutta viikkoa sinulle 🙂

  7. Jenni

    Reseptistä puuttuu kohta, milloin rasva lisätään taikinaan 🙂 lisäsin tuon itse nyt viimeisenä, toivottavasti ei mennyt pieleen! Kakku on nyt uunissa, katsotaan mikä on lopputulos🥰

    1. Maarit

      Hei, kiitos kommentistasi! Miten ihmeessä kukaan muu ei ole huomannut sitä aiemmin, mutta ihan oikein teit. Rasva lisätään viimeisenä. Toivottavasti sait kakun onnistumaan <3
      Aurinkoista pääsiäisen aikaa!

  8. Nea

    Tosi hyvää ja just sopivan kokoinen!! Kaverit ja perhe tykkäs paljon 😊 Tämä tulee kyllä jatkossa käyttöön 😋

    1. Maarit

      Hei Nea ja tosi ihana kuulla! Tämä on yksi parhaimmista ohjeista, aina onnistuu ja sitä voi varioida niin paljon erilaisilla kuorrutuksilla 🙂

Leave a Reply