Sisustus ja koti

Poimintoja Ikean syksyn uutuuksista

12 Comments

  1. Marita

    Sen jälkeen kun laitoin tummanpuhuvan tapetin makuuhuoneeseemme, olen tykästynyt yhä enemmän tummiin ja voimakkaisiin sävyihin. Liekö syksyllä ja pimenevillä illoilla osuutta asiaan? Pidän tosi paljon noista Ikean uusista kuvista!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tumma tapetti kuulostaa tunnelmalliselta ja varmasti sopii makuuhuoneeseen rauhoittavana värinä. Nämä kuvat houkuttavat kyllä käymään Ikeassa…

  2. Lady of The Mess

    Kaunista – syksy saa kaipaamaan väriä ja niitä tummempia sävyjä myös kotiin. Nuo lasivalaisimet viehättävät kovasti ja täytyypä käydä jossain välissä katsomassa tuo ruskean sävy ihan luonnossakin;)
    Upeita syyspäiviä, Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ihastuin itsekin noihin värillisiin laseihin, ne ovat hillittyjä ja voi vain kuvitella miten kauniina valo heijastuu niistä.
      Aurinkoista syysviikkoa sinulle <3

  3. Taru

    Syksy taitaa olla sisustajan kultaikaa…Olen tainnut olla aina korihullu ja hei noi valkoiset lakanat, ihan täykyt. Pitääpä piipahtaa Ikeassa jossain vaiheessa. Valoa viikkoon!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Niin se varmaan onkin, syksy on sisustamisen kannalta aktivoitumisen aikaa, toisella lailla kuin vaikkapa kevät tai kesä… Lakanat on hurmaavan ihanat!
      Aurinkoista viikkoa, ihanaa kun on näin hyvät ilmat!

  4. Outi Krimou/Outi's life

    Oikein hyvältä näyttää Ikean syksyn mallistot. Tykkään värillisestä lasista ja voisin hyvin kuvitella tuollaisen valaisimen meidän keittiöön.
    Korihullu olen ollut jo parikymmentä vuotta, koreihin saa näppärästi piiloon tavaroita.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tämä mallisto on todella kodikas ja onnistunut, aivan ihania värejä ja nuo lasivalaisimet 🙂 Eihän ilman koreja pärjää enää ollenkaan!
      Mukavia syyspäiviä Outi <3

  5. Sigrid Klede

    Really nice things! I have to go to Ikea tomorrow. Have a nice evening Maarit

    1. Maarit / Sopusointuja

      This is really nice and cozy collection – love it too.
      Wish you a sunny fall week Sigrid!

  6. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Ihanat nuo lakanat. Kesällä laitoin jotain lakanoita pois ja ajattelin, etten osta uusia vähään aikaan, mutta nämä houkutteleva yksinkertaisessa tyylikkyydessään.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Aina yhdet lakanat kaappiin mahtuu 🙂 Olen minäkin päättänyt monesti etten osta uusia, mutta onneksi nyt on varsin suppea setti niitä kaapissa – ehkäpä käyn Ikeassa…

Leave a Reply