tiistai 22. joulukuuta 2020

Hyvää Joulua

Näin sitä saatiin kotikin joulukuntoon, vaikka vielä muutama päivä sitten näytti lähes toivottomalta. Kirjoitin viime vuonna joulupostaukseen, että joulukuu hurahti sateisena ja synkkänä - niin se on nytkin. Ja pimeyttä varjostaa vielä synkkä pandemiapilvikin. 
Joulumieli on silti kuin vaivihkaa hiipinyt omaankin mieleen sinappia ja muita valmisteluja tehdessä. Ilmalle ei voi mitään, mutta kynttilät ja valot auttavat piristämään mieltä.
Monissa perheissä vietetään tänä vuonna erilaista joulua, erilaisella kokoonpanolla, niin meilläkin. Se on harmillista ja tulee kyyneleet silmiin, kun asiaa miettii. Silti sille ei voi mitään, nyt on tärkeintä tehdä se mitä kukin itse voi tehdä suojautuakseen ja suojatakseen läheisiään.

Omaa mieltä keventää rauhallinen, jopa harras joulumusiikki. Musiikilla on valtava voima tunnelman luomiseen. Tänään tuli radiosta Jorma Kääriäisen & Agentsin Silent Night ja se oli tämän päivän tunnelmointibiisi - se on yksi kauneimmista versioista tästä herkästä joululaulusta. 

Lämminhenkistä joulunaikaa! 

Maarit

PS Sinapista tuli liian löysää... Huomenna uusiksi.

16 kommenttia:

 1. Niin kaunista. Sydämellistä joulua Maarit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Tiia! Olen yrittänyt elää hiljaiseloa somen suhteen ja nyt vasta vastailen näihinkin kommentteihin. Joulu mennä hurahti, mutta nyt on aika toivotella ihanaa, valoisaa ja onnentäyteistä uutta vuotta <3

   Poista
 2. IHANAA, lempeää ja ONNELLISTA joulua Maarit <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Nyt on koristeita jo tuttuun tyyliin purettu, sillä nyt alkaa kevään odotus. Sanotaan mitä sanotaan, valoa kohti mennään <3

   Poista
 4. Ihanaa joulunaikaa sinulle. Niin kaunista ja tunnelmallista,hienot kuvat. Lämmin kiitos monista mielenkiintoisista lukuhetkistä joita olet vuoden mittaan tuottanut.😍 Yst. Marjaterttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjaterttu! Kiitos sinulle niin paljon, kun olet viihtynyt seurassani nämä vuodet ja lähetät aina niin sydäntälämittäviä viestejä.
   Iloa ja valoisaa mieltä tulevalle vuodelle <3
   Maarit

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja sinulle toivotan onnentäyteistä uutta vuotta Outi <3

   Poista
 6. Todella tunnelmallista ja kaunista Joulua siellä ainakin sisustuksen suhteen vietetään:) Mutta kyllä se tästä ja ensi vuosi tuo varmasti taas kunnon joulun takaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli myöskin rauhallista, sillä päädyttiin viime tipassa viettämään joulua kolmessa kodissa yhden sijaan :)
   Toivotaan todella, että tilanne tasaantuisi!

   Poista
 7. Harmoninen kotinne on kutsuva ja lempeän viihtyisä! Hyvää vuoden loppua ja inspiroivaa alkavaa vuotta 2021! Sydämellisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Tuija - lämpöä, onnea ja valoa uudelle vuodelle! <3

   Poista