Tyyli ja asut

Vaateinspiraatiota & ihana lifestyle-myymälä

20 Comments

  1. Souliina

    Aivan ihania kuvia niin asuista, sinusta upeus kuin myös myymälästä. Olen käynyt tuolla mankkaan myymälässä ja sekin on täynnä kaikkea kaunista, mutta täytyy varmasti joku kerta piipahtaa myös lauttasaaressakin, se näyttää kyllä upealta.

    Itse ihastuin tuohon mekkoon ja kotoiluasuun, tosin löysin kyllä näistä kuvista aivan ihania sisustusjuttuja samalla 😀

    Kiitos tästä postauksesta ja ihanaa viikonloppua!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kaunis kiitos ihana Souliina <3 Tämä liike on ihana! Kannattaa käydä myös Larun myymälässä, sillä siellä on niin paljon laajempi valikoima ja monia tuotteita, mitä ei ole Mankkaalla. Ja jos miettii ihan inspiraationkin kannalta, koko myymälä houkuttelee asetelmien tekoonkin.
      Ihania alkukesän päiviä!

  2. Anonyymi

    Kaunis myymälä, mutta malli vasta kaunis onkin. Upeat kuvat! Onneksi on verkkokauppa tulossa. Mukavaa viikonloppua! -Johanna

    1. Maarit / Sopusointuja

      Oi kiitos niin paljon Johanna <3
      Uskon, että moni odottaa verkkokauppaa…
      Aurinkoisia alkukesän päiviä sinulle!

  3. Anonyymi

    Kiva kirjoitus! Naisella ei koskaan voi olla liikaa pellavaa; se on paras kesämateriaali! Helteellä miellyttävä, varsinkin kun vaatteet malliltaan yleensä sopivan väljiä ja viileämmillä ilmoilla sama vaate myös yllättävän lämmin. Minulla on jäänyt käyttämättä 'hienot' vuorelliset pellavahousut, sen sijaan rennompia housuja käytän paljon ja kaikkialla. Tämä juttu inspiroi hankkimaan tunikan!
    Ihanaa äitienpäivää! Tiina.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sama juttu, rennot pellavahousut ovat kesän parhaat. Farkut ovat todella kuumat ja tukalan tuntuiset, joten mielellään sipaisee jalkaansa väljät pellavahousut.
      Ja tunika, tottakai!
      Mukavaa uutta viikkoa sinulle Tiina!

  4. Outi Krimou/Outi's life

    Rakastuin kahteen asuun täysin. Ensimmäinen ihastus tuosta pellavan värisestä mekosta, aivan ihana <3 Toinen asu on jotenkin niin mua, siksi varmaan siihen ihastuinkin…kyseessä siis tuo oloasu. Käyttäisin noita housuja kyllä muuallakin kuin kotosalla ja toppi voisi näyttää kivalta farkkujen ja jakun kanssa.
    Aivan ihana liike ja ihana sinä <3
    Kivaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Maarit!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Oloasu on kyllä täysin käyttökelpoinen muuallakin kuin kotona ja juuri noin kuten sanoit. Pitsireunaiset topit ovat aina sykähdyttäneet farkkujen kanssa.
      Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

  5. Eila

    Voi miten ihania vaatteita! Kaikki kauniita, mutta itselleni monikäyttöisin olisi kyllä nuo housut ja pellavapaitis. Materiaalina pellava on kyllä ihanaa pitää. Tuossa olet kyllä oikeassa, että sykli vaatteissa on niin nopeaa, että nyt todellakin on jo ostettava kesävaatteet vaikka vielä on lunta pihalla.
    Hyvää kesän odotusta!
    Hyvää

    1. Maarit / Sopusointuja

      Pellava on parasta, hengittävää ja pehmoista iholla ja siksi niin ihana kesäasuissa. Välillä on vaikea asettaa mielensä miettimään seuraavaa sesonkia, kun vielä täysillä eletään edellistä…
      Kiitos samoin sinulle – ja aurinkoisia alkukesän päiviä!

  6. JonnaH.

    Ihan sun näköisiä vaatteita! Mutta tiedätkö mitä, mä rakastuin tohon mattoon, mikä näkyy monessa kuvassa. Olen miettinyt keittiöön uutta mattoa ja tuo kolahti. 😀

    Ihanaa su-iltaa. <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sitä mattoa olen itsekin ihastellut… Naru tai juutti, kumpi vaan, on niin kaunis matoissa. Tosin ne on aika haastavia, koska eivät kestä yhtään vettä putsaamiseen…
      Valoisaa viikkoa Jonna <3

  7. Annukka

    Myymälä on kyllä niin kutsuvan ja kauniin harmonisen näköinen, että voisin muuttaa sinne asumaan vaikka heti :).
    Kerroinkin toisaalla, että miniä asuuu liki vieressä ja lähetin hänet puolestani katsastamaan yhtä blogissasi aiemmin vilahtanutta valaisinta, mutta se oli valitettavasti liian iso meille (ja pakko sanoa, että liian kalliskin). Samoin ihastuin tuohom mattoon, jonka Jonnakin mainitsee, mutta se oli kuulemma ostettu naapuriliikkeestä (nyt en enää muista nimeä, vaikka senkin silloin katsastin).

    Mutta siis piti sanoa, että pellava todellakin on ihana materiaali oikeastaan missä tahansa (lakanoissa, varhoissa, pöytäliinoissa, pyyhkeissä, vaatteissa..) ja aiemmin käytin paljonkin lähinnä pellavamekkoja, enkä oikeastaan edes pysty sanomaan, missä vaiheessa ne on jääneet pois käytöstäni ja miksi.

    Sovit ihan täydellisesti liikkeen sisustukseen ja maalailit niin kivasti mielikuvan lämmöstä, kevyestä rusketuksesta, sandaaleista ja kultakoruista yhdistettynä etelän lämpöön ja pellavaisiin vaatteisiin, että pistää kyllä vakavasti harkitsemaan vierailua myymälässä. Ainakin, jos tämä ikuinen sadekausi joskus päättyy.

    PS: Myös oloasu on aivan ihana, mutta veikkaan, että mies pökräisi, jos yhtäkkiä ilmestyisin ovelle vastaan noin kauniissa asussa, enkä ikuisissa nyppyyntyneissä harmaissa fleece-verkkareissa 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      Siellä on kaikki niin kaunista ja kaupan päälle vielä inspiraatiotakin – ainakin itse fiksailen ja muutan maljakon jos toisenkin paikkaa kotona tai hankin pitkiä oksia kun olen käynyt tuolla…
      Onneksi nykyään saa myös kohtuuhintaista pellavaa, kuten nämäkin kuvien housut ja tunika. Se myös säilyy hyvin pesusta pesuun, ja vain paranee ja pehmenee iän myötä. Jotenkin juuri tuo pellavan väri ja valkoinen ovat ne upeimmat kesävärit.
      Pisti naurattamaan tuo oloasu-kuvaelma – tuttu tilanne; miksiköhän sitä onkin niin usein kotona aina vanhoissa huitakkeissa ja farkuissa! Omat pellavahousut on vielä silittämättä viikkauksen jäljiltä, nyt kyllä tartun toimeen ja alan pitämään niitä kotona.
      Ihanaista viikkoa Annukka <3

  8. Sigrid Klede

    Oh maarit, what a wonderful shop, I would go there immediately if it were only halfway near me. So beautiful the light color world, the interior things and the fashion. Your outfits look amazing. I think I have to plan a vacation with you.
    Best regards
    Sigrid

    1. Maarit / Sopusointuja

      It would be a pleasure, dear Sigrid <3
      I'm sure you would like it and good thing is that they will start an online-shop in near future – which I think many people are waiting for. I could take every single piece of clothing, they are just amazing. The colors, the style, everything.
      I wish you a lovely new week, Maarit

  9. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Ihana liike ja ihan kävelymatkan päässä kotoa.

    1. Maarit / Sopusointuja

      No tiedän! Asut aitiopaikalla 🙂

  10. Tiia Koivusalo

    Aivan ihania asuja ja tunnelmia ja niin sua. Voisin muuttaa tuonne myymälään, niin kaunis tunnelma. Pitääpä mennä joku kerta käymään.

    Aurinkoista torstaita Maarit.<3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Tiia <3 Liike on elämys, ja niin on Päivi sen ajatellut ja halunnutkin. Se on niin paljon enemmän kuin myymälä. Kauneutta pullollaan!
      Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa uutta viikkoa <3

Leave a Reply