torstai 3. kesäkuuta 2021

Bioderman aurinkovoiteet herkälle, punoittavalle iholle + ARVONTA

/ Kaupallinen yhteistyö: Bioderma /

Muistan kuin eilisen päivän sen kun Bioderman misellivesi löytyi jokaisen tutun meikkaajan pakista. Silloin, yli 20 vuotta sitten, sitä ostettiin Ranskasta, tai tuotettiin kaverilla jos ei ollut itsellä asiaa sinne. Sitä en tiennyt, että Bioderman laboratorio on tämän supersuositun miselliteknologian kehittäjä ja luoja.

Ranskalainen dermokosmetiikkasarja Bioderma on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja sitä on myynnissä yli 60 maassa, mutta Suomen apteekkeihin se on rantautunut vasta tänä keväänä. Tämän kuuluisan miselliveden lisäksi sarjaan kuuluu useita ihon omaa biologista toimintaa vaalivia tuotelinjoja, aikuisille ja lapsille. Eri ihotyypit on huomioitu, samoin tuotteita löytyy ihon erityishaasteisiin, kuten Sensibio hillitsemään punoitusta, Atoderm atooppiselle iholle ja Sebium seka- ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Eli jos ihosi on helposti reagoiva ja herkkä, tästä sarjasta löytyy monia ratkaisuja.

Nyt vihdoin saimme kesäiset kelit ja se tarkoittaa myös sitä, että nyt on varmistettava riittävän ja itselle sopivan aurinkosuojan löytyminen kotoa. On hyvä myös tarkistaa päivämäärät, ettei kaappiin ole jäänyt lojumaan vanhoja putkiloita. Tiesithän, että SPF-tuotteissa on merkittynä viimeinen käyttöpäivä? Se on tiimalasin kuva yhdistettynä kk/v -merkintään ja usein tuubin saumakohdassa. 

Aurinko tuottaa eri pituisia säteitä. Vaarallisimmat säteet suodattuvat ilmakehässä, mutta kaksi kolmasosaa tavoittaa myös maanpinnan. Säteet, jotka vaikuttavat maahan (UVA, UVB, näkyvät ja infrapunasäteet) vaikuttavat kehoomme mm lämmittäen. Aurinko on tärkeä osa elämää ja valon vaikutus tekee hyvää myös mielen tasapainolle, vireystilalle ja hyvinvoinnille. Kun on pitkän talven elänyt enemmän tai vähemmän harmaassa säässä, tekee todellakin mieli nauttia auringosta valoisina päivinä. Kukapa ei kaipaisi lämpöä ja pientä raikastavaa päivetystä.

BIODERMA PHOTODERM  
- pitkävaikutteinen aurinkosuoja auringon haitallisia säteitä vastaan, myös punoittavalle iholle

Ihotautilääkäreiden testaama Photoderm -aurinkosarja tarjoaa räätälöidyn suojan auringon haitallisia säteitä vastaan. Se tarjoaa turvallisen suojan aurinkoon UVA/UVB säteille. Bioderman the Cellular Bioprotection™ patentin ansiosta aurinkotuotteet suojaavat ihoa, ihosoluja ja DNA:ta. Photoderm-tuotteissa on kemiallinen aurinkosuoja, se antaa tehokkaamman suojan ruusufinnille, couperosalle ja muulle punoitukselle kuin fysikaalinen eli pigmenteillä saatu suoja, koska niillä ei vielä toistaiseksi saada yhtä tehokasta suojaa aikaiseksi. Kemiallinen antaa paremman suojan pidemmille auringon säteille. Fysikaalista suojaa pitää lisätä enemmän ja useammin, tai suositellaan lyhytaikaisempaa oleilua auringossa.

Jokainen ihotyyppi reagoi auringon valolle eri tavalla, jokaisella on oma suojamekanismi ja ns aurinkoherkkyyskerroin. On siis tärkeää huomioida oma ihotyyppi, ihon kunto ja herkkyys, ja valita sen mukaisesti juuri itselle sopiva aurinkovoide. Punoittavalle iholle on hyvä käyttää myös juuri sille sopivia hoitotuotteita, ks Sensibio alla, tukemaan oikeanlaista hoitoa ja ehkäisemään mahdollisen lisäpunoituksen kehittymistä.


HERKÄN JA PUNOITTAVAN IHON AURINKOSUOJA - PHOTODERM AR SPR50+

Herkkä ja punoittava iho vaatii korkean kertoimen. Bioderma on kehittänyt erityisen aurinkovoiteen Photoderm AR SPF50+ nimenomaan herkästi reagoivalle, punoittavalle ja couperoottiselle iholle. Bioderman innovaatio RosactivTM patentti sisältää tehokkaan ihoa rauhoittavan ja punakkuutta vähentävän yhdisteen, joka samalla suojaa ihoa, vahvistaa pintaverisuonia sekä suojaa.
Hajusteeton voide on ihon sävyinen, hyvin neutraalin, kaikille sopivan sävyinen ja tavallaan häviää näkyvistä heti kun levittää sen iholle. Voide on hyvin ohutta ja ihanasti levittyvää eikä jätä yhtään rasvaista tai vaaleaa pintaa kasvoille. Tämä sopii myös loistavasti urheileville teineille, koska on vettähylkivä. Parabeeniton. Rosactiv™ patentti.
Voh 24,90 e / 30 ml


PIGMENTTILÄISKÄT & RYPYT - PHOTODERM SPOT-AGE SPF50+

Antioksidanttinen aurinkovoide tehostaa ihon suojaa, vähentää ihon pigmenttiläiskiä ja auttaa madaltamaan juonteita. Voide on todella ohutta ja superihanasti levittyvää, ja olen laittanut tämän päälle myös kevyttä meikkivoidetta tai vaihtoehtoisesti punoittaviin kohtiin peitevoidetta - eli toimii hyvin myös meikin alla. 
Voh 35 e / 40 ml
 

SEKA-/RASVOITTUVA IHO - PHOTODERM AKN Mat SPF30 

Kun iho on helposti rasvoittuva, mattapinnan jättävä aurinkovoide on silloin omiaan. Tämä voide sopii sekä aikuisille että nuorille, joilla on epäpuhtauksia. Se hylkii vettä, joten kestää hyvin myös hikoillessa.
Patentoitu Fluidactiv™teknologia auttaa vähentämään talineritystä, mustapäitä, finnejä ja tasapainottaa ihoa.
Voh 24,90 e / 40 ml


MAXIMAALINEN SUOJA HERKÄLLE IHOLLE - PHOTODERM MAX SPF50+

Erittäin suojaava aurinkovoide kaikille ihotyypeille ja herkälle, reagoivalle iholle. Vaalea pisamainen iho tarvitsee erityisen suojan, samoin jos liikut paljon merellä tai talvisin lumilla. Tämä voide on erityisen suojaava erikoisolosuhteisiin ja herkästi palavalle iholle. Voide kuivuu hetkessä iholla ja jättää mukavan pehmeän tunnun, eikä jää valkoiseksi.
Voh 20 e / 40 ml


SENSIBIO on punoittavan ja herkän ihon oma hoitolinja. Se perustuu myös Bioderman kehittämään omaan patentoituun ROSACTIV™ teknologiaan ja vaikuttaa suoraan verisuonten vahvuuteen supistaen niitä. D.A.F.™patentoitu yhdiste tukee ihon omaa suojamekanismia ja sen toimintaa vähentäen ihon herkistymistä ja reagointia. 
Sensibio vahvistaa ihon omaa suojamekanismia sekä sitoo kosteutta ja korjaa ja vahvistaa ihoa. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ja reagoivaa ihoa. Sarjasta löytyy monia tuotteita punoittavalle iholle, puhdistukset, hoito- ja silmänympärysvoiteet.
Voh alkaen 14 e.


Oma vinkkini on, että kannattaa levittää aurinkovoide jo heti aamupesun jälkeen, niin sitten se on hoidettu eikä tarvitse muistella. Ja jos oleilee tuntikausia ulkona, on syytä levittää uusi kerros vähintään kaikkein arimpiin kohtiin kasvoilla. Nämä putkilot ovat sopivan littanoita ja kulkevat mukavasti myös mukana.

ARVONTA

Arvon täällä blogissa kommentoijien kesken 3 kpl punoittavan ihon aurinkovoidetta, Photoderm AR SPF 50+. Näin osallistut: kerro tunnetko Bioderman ja jos olet käyttänyt tuotteita, mikä on suosikkisi? Arvonta päättyy torstai-iltana 10.6. Lisään voittajan nimen tänne alle seuraavana päivänä, joten muista käydä katsomassa. Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi tai lähetä se minulle meilillä, ellet halua että se julkaistaan: [email protected], muuten en saa sinuun yhteyttä.

Ihanaista aurinkoviikkoa ja onnea arvontaan!

VOITTAJAT

Arpaonni suosi teitä kolmea onnekasta: [email protected], [email protected] ja Pioniblogi (lähettäisitkö meiliosoitteen). Lämpimät onnittelut teille kaikille ja mukavia hetkiä auringossa 💛

Maarit


21 kommenttia:

 1. Dear Maarit,
  this is a good blog post. I have to admit, I am very sloppy with sun protection. Now in Mallorca I burned my scalp. I definitely have to take care of it more, I also notice on my neck and décolleté that I just got too much sun. If I may, I also like to take part in the competition from Germany, because I would like to try out the sunscreen. my email is [email protected]
  Best wishes and have a nice weekend
  Sigrid

  VastaaPoista
 2. Dear Sigrid, this is definitely a good idea 💚 I have had too much sun when I was young and it can be seen on the decollete, full of wrinkles. Now I use spf 30 or 50 depending on where I go. I wish you good luck!
  Have a lovely weekend, lots of hugs Maarit

  VastaaPoista
 3. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostavia tuotteita ovat ��.
  [email protected]

  VastaaPoista
 4. Minulla on Bioderman Sensibio deo. Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut. Osallistun mielelläni arvontaan

  VastaaPoista
 5. Hei, tätä en olekaan kokeillut. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta ja hyvä kuvaus sinulta. Osallistun mielelläni arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Tunnen vain nimeltä, kokeillut en ole vielä koskaan. :)

  [email protected]

  VastaaPoista
 7. Nimi on tuttu, mutta en ole mielestäni koskaan kokeillut
  [email protected]

  VastaaPoista
 8. Misellivesi on "vanha" tuttu. Aurinkovoiteet kuulostavat kokeilemisen arvoisilta.

  [email protected]

  VastaaPoista
 9. Nimenä tuotesarja on tuttu, mutta itse tuotteita en ole kokeillut.
  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle Maarit <3
  [email protected]

  VastaaPoista
 10. Minulle, hyvin herkkäihoiselle täysin tuntematon sarja. Mutta kirjoituksesi perusteella aion kokeilla misellivettä

  VastaaPoista
 11. Olen tutustunut ja vasta vähän ottanut käyttöön apteekin kosmetiikkaa. En kyllä ymmärrä yhtään miksi näin on. Toki kosmetologin suosituksia olen löytänyt hyviä tuotteita ja olen löytänyt kosmetiikasta muutamia pysyväistuotteita. Auringonsuojatuotteet olen hankkinut apteekista ja se on ollutkin hyvä ratkaisu. Tuo tuote couperoosiin ja punoitukseen taipuvaiselle iholleni olisikin upea vaihtoehto tähän sarjaan tutustumiseen.

  VastaaPoista
 12. Nimenä on tuttu, mutten ole kokeillut tuotteita, usein kaipaan joltain testiin sellaisen ennenkuin itse laitan siihen rahaa...
  Ihanaa kesäkuuta!❤️

  [email protected]

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa:) Kasvovesi on tuttu, tilasin ulkomailta kun Suomesta ei saanut. Testiin menee kyllä muitakin nyt kun on saatavilla. Kiitos kivoista ja asiapitoisista jutuistasi.
  [email protected]

  VastaaPoista
 14. Uusi merkki minulle. Kovasti kiinnostaa
  [email protected]et.com

  VastaaPoista
 15. En ole vielä kokeillut Bioderman tuotteita, mutta mielelläni testaisin.
  Kiitos myös muistakin kiinnostavista kosmetiikka jutuista, jotain olen niiden perusteella jo ostanut.
  [email protected]

  VastaaPoista
 16. En ole kokeillut Bioderman tuotteita, mutta merkki alkoi kiinnostamaan. Kiitos esittelystä, näitä juttujasi lukee mielellään.
  [email protected]

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa!
  Auringolta on tärkeätä suojautua voitein,vaattein ja varjoin :)
  [email protected]

  VastaaPoista
 18. Bioderma ei ole minulle entuudestaan tuttua mutta ilomielin haluaisin kokeilla uusia juttuja :)

  [email protected]

  VastaaPoista
 19. Ei ole entuudestaan tuttuja tuotteita :) Erittäin tärkeä aihe!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Bioderman tuotteista olen lukenut ja apteekin valikoimissa nähnytkin. Nimeltä tuttu mutta en vielä testannut. Mielelläni testaisin. T. Ann A

  VastaaPoista
 21. Minulla on couperosa iho joka punoittaa sekä kuumuudesta että auringosta. Kärsin tästä todella paljon koska monesti muut kysyvät olenko ihan kunnossa kun olet niin punainen? Käytän aurinkovoidetta 50 suojakertoimella ja yritän välttää auringossa oleilemista, mikä kyllä, on jokseenkin mahdotonta tähän aikaan vuodesta, koska olen puutarhuri. Täytyy kokeilla kyseisiä tuotteita, josko niistä saisi apua tähän. Ps. Ihana plogi ja ihanaa kesää!!!

  VastaaPoista