Kauneus ja hyvinvointi

Polaar herkälle iholle – inspiraationa arktinen luonto

8 Comments

  1. Outi Krimou/Outi's life

    Ihan uusi sarja minulle, erityisesti nyt kiinnostuin tuosta silmänympärysiholle tarkoitetusta tuotteesta.
    Polar…kyllä siitä kylmyys jää ja jopa jääkarhut tulee heti mieleen 🙂
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Se on meille aikuisille aika nappi tuote, kun on aamulla silmien alueet turvoksissa. Viilennys on uskomatonta! Ja vielä jos sitä säilyttää jääkaapissa, niin se ja väri saa ihmeitä aikaan. Ilmankos sen nimi on IcyMagic!
      Ihania syyspäiviä Outi <3

  2. Aikku

    Samoin mulle uusi sarja. Tänään ostin seerumin, ja tuntui hyvälle iholla, kun sitä purkista laitoin kämmenelle. Iho tarvitsee syksyn alkaessa tehohoitoa.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tehohoito on syksyn tullen tarpeen ja kosteutus myös ja kiva että olet löytänyt sopivan tuntuisen seerumin 🙂 Iho nauttii!

  3. Tiia Koivusalo

    Muuten ei ole tuttu, mutta jonkun näytteen olen joskus saanut kauneusboxista tai kosmetiikkajoulukalenterista. Talviset kauniit purkit viehättää ja sarja kuulostaa houkuttelevalta.

    Mukavaa viikonloppua Maarit. <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Mä niin muistan nämä pakkaukset ja tarinan, kuten kirjoitinkin. Olin ihan ihmeissäni miten näin suomalaisen tuntuinen, tai pohjoismainen sarja löytyi silloin Pariisista.
      Aurinkoista viikkoa ihana Tiia <3

  4. Rinotinto

    Haluaisitko laittaa Incit tänne? Niitä en sokoksen verkkokaupasta löytänyt…

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei, olen pahoillani että kesti vastata – mutta tässä on näiden incit.
      Icymagic tinted:
      Aqua (water/eau); talc; caprylic/capric triglyceride; CI 77891 (titanium dioxide); propanediol; sucrose polystearate; propylene glycol; 1,2-hexanediol; pentylene glycol; polyacrylate crosspolymer-6; CI 77492 (iron oxides); sodium stearoyl glutamate; cetyl palmitate; sodium acrylates copolymer; CI 77491 (iron oxides); tetrasodium glutamate diacetate; citric acid; lecithin; silica; CI 77499 (iron oxides); o-cymen-5-OL; decylene glycol; acanthopanax senticosus (eleuthero) root extract

      Northern light anti imperfection solution:
      aqua(water/eau); lactobacillus/punica granatum fruit ferment extract; glycerin; citrus grandis (grapefruit) fruit extract; pentylene glycol; polysorbate 20; sodium dextran sulfate; pseudoalteromonas ferment extract; xanthun gum; sodium benzoate; 1-2-hexanediol; caprylyl glycol; parfum (fragrance); populus tremuloides bark extract; hippophae rhamnoides fruit extract; citric acid; sodium salicylate; potassium sorbate; tropolone; linalool; limonene.

Leave a Reply