Tyyli ja asut

Tyylivinkkejä ja inspiraatiota syksyyn

21 Comments

  1. Tiia Koivusalo

    Aivan superkauniita ja klassisia vaatteita kaikki. Ihanat korut muuten. Beige toppatakki ja harmaa pörröinen neulepipo voisi heti lähteä hankintaan, superihanat. <3

    Sydämellistä tätä viikkoa Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Tiia <3
      Taitaa olla niin, että klassinen tyyli on se mun tyyli. Ehkä silti klassisen trendikäs, olisikohan se oikeampi sana…? Nämä on niin ihania asuja ja värejä, love them all!
      Korujen hinnat alkavat noin 20 e:sta ja esimerkiksi noi korvikset on 39 e – ei ole paha. Hyvä että korumarkkinoille tulee uusia merkkejä, nämäkin ovat Tanskasta.

      Ihanaa keskiviikkoiltaa ja terveisiä mökiltä <3

  2. ania

    Tässä ilmoittautuu takki-ihminen! Pipo-, villasukka-, huivi-, kenkä-, laukku- tiesmikäihminen. On kevytuntuvaa, talviuntuvaa, parkaa, duffelia, teddyturkkia, villakangasta… Ja kaikkia käytän tilanteen mukaan. Sit on erikseen ulkoiluvaatteet, jotka koiranulkoiluttajalle ovat pakollisia. Neuleita on kymmeniä johtuen pääasiassa siitä, että neulon koko ajan (en kyl pelkästään itselleni). Väriskaalani on melkein identtinen sinun väriesi kanssa. Vuosia pukeuduin pelkästään mustaan, mutta vanhemmiten olen huomannut vaalean harmaan ja ennen kaikkea beigen sävyjen olevan ystävällisempiä. Myös ’dark khaki’ miellyttää.
    Esittelemäsi beige parka on aivan ihana, kuten muutkin postauksen vaatteet! Mulla nyt hakusessa jotain ruskeaa, väri mikä tällä hetkellä kovasti houkuttaisi.

    Muistaisinko viimein kiittää sinua meikkivoidevinkistä (by Raili 030): Tykkään kovasti, kaunis kiitos!
    Ania Alf

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Ania paljon kivasta kommentistasi 🙂
      Alkoi ihan naurattamaan – tiesmikäihminen :)) Taidan olla minäkin nimittäin… Mutta on vaan niin kätsää, kun on eri tilanteisiin ja lähtöihin asialliset kuteet. Olenkin ihaillut kauniita neuleitasi Instassa, olet kyllä taitava neulomisessa ja myös värien käytössä.
      Mullakin on paljon mustaa eikä se aina näytä hyvältä kalpeita kasvoja vasten, vaikka onkin niin tyylikäs ja upea, esimerkiksi kokomusta asu. Vaaleat värit ovat armollisia ja antavat valoa kasvoille, sen huomaan heti kun kurkkaan peiliin.

      Ja miten ihana kuulla, että olet ollut tyytyväinen meikkivoiteeseen – se on minustakin huippu; niin luonnollinen lopputulos <3 Lämmin kiitos palautteesta!
      Maarit

  3. Outi Krimou/Outi's life

    Upeita vaatteita ja niin sun näköisiä kaikki. Takki on ihana <3
    Kaunista tiistaita sinulle Maarit!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sen vuoksi onkin ollut niin ihana tehdä tätä pitkäaikaista yhteistyötä, kun merkit sopivat itselle niin hyvin. Ne on riittävän klassisia mutta silti jokaisessa on jokin kiinnostava yksityiskohta ja kankaat sekä värit on aina ajan hermolla.
      Mukavaa viikonjatkoa Outi <3

  4. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

    Tosi kivoja asuja ja sä oot niin kuvauksellinen, puhumattakaan tuo miljöö <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Oi kiitos Maikku <3 Olin niin innoissani kun löysin tuon vanhan kiviaidan taustaksi, paikka on sinänsä tuttu jo entuudestaan. Ja vielä kun aurinkokin sattui paistamaan, niin valokin oli täydellinen.

  5. Riitta

    Kivoja vaatteitä ja niin sun näköisiä. Varsinkin takki on tosi ihana. Kuvissa on ihana tunnelma. Itse olen katsellut nilkkureita ja sinulla on juuri sellaiset, joita etsin. Minkä merkkiset ovat nuo vetoketjulliset nilkkurit?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Niissä oli myös helppo olla kuvissa, koska kaikki on oman tyylisiä 🙂
      Nilkkurit on jo pari vuotta vanhat, Zaran mallistoa. Huollan, putsaan ja palankkaan niitä rakkaudella, sillä ne on ainoat talvinilkkurit, missä todella viihdyn ja mitkä sopii myös kaikkeen. Tässä kohdin on käynyt mielessä että olisi pitänyt ostaa kahdet…

  6. Sari/Casa Mimi

    Ihan ekana tuli mieleen, että olit lähtenyt Muhun saarelle kuvausreissulle 🙂 Ihania kuvia ja tyyli on taas ihan täydellinen. Takkeja täytyy olla monia ja erilaisia. Ja sitten toisaalta joskus tuntuu, että juuri siihen tiettyyn mekkoon ei löydykään sopivaa, outoa 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      On kieltämättä sama fiilis aidasta, mutta onneksi tämä on ihan lähikulmilla. Vaikka, Saarenmaakin kyllä kiinnostaisi, niin mielettömän hieno oli edellinen reissu.
      Siis myös eri pituisia takkejakin pitäisi olla; itseäni ainakin kiehtovat nyt lyhyet takit, mistä helmat saa heilua näkyvästi…
      Iltapäivällä nähdään <3

  7. Tuula / Tuula’s life

    Tuo toppatakki on ihana. Ja väri kaunis. Pipoa tarvitsenkin, joten käyn kurkkaamassa verkkokaupassa.
    Tykkään myös kovasti toppaliiveistä. Tuo pitkä liivi näyttää todella upealta.
    Onpa muuten hieno kuvauspaikka!
    Kaunista lokakuuta! ?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Toppiksessa on kyllä kaikki kohdillaan – ja erityishuomio on sen mittasuhteissa, sillä se on just eikä melkein sopiva myös pituudeltaan itselleni.
      Kannattaa katsoa heidän pipomallistonsa, mielestäni niitäkin oli Zoom Designissa todella hyvin saatavilla.
      Ihanaa viikkoa Tuula! <3

  8. Terhi /Bistroemo

    Olipa monta kaunista vaatetta syksyyn. Asusteet aina kummasti piristävät ja tuovat kivaa vaihtelua. Just Tukholmassa ollessani ihastelin myös noita pitkiä toppaliivejä, tykkäisin kanssa kovasti. Tuo Beaumontin toppaliivi on kyllä kaunis, samoin se takki.
    Ihanaa syksyä!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Asusteisiin kannattaa mielestäni panostaa, sillä se on suht pieni kustannus ja saa niin paljon vaihtelua ilmeeseen. Toppaliivit on käteviä ja itselläni on ollut lyhyitä malleja ties kuinka monta vuotta; tämä pidempi tuo kivaa vaihtelua ja on niin näyttävä. Olen pitänyt sitä nyt niinkin, että alla on ihan ohut polvipituinen ns tuulitakki. Liivi tuo lämpöä ja takki on tuulenpitävä.
      Kiitos Terhi, samoin sinulle!

  9. Taru

    Ihania syysasuja! Erityisesti ihastuin tuohon Beaumontin untuvaliiviin, joka on täydellisen pituinen. Ihanaa lokakuuta, Maarit!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Taru – pitkä untuvaliivi on ihan super! Ja vielä valkoisena, vaikkakin on vähän arka.
      Mukavaa viikkoa ja onnea uuteen työpaikkaan!

  10. Tuuli x Lumo Lifestyle

    Tyylikkäitä asuja. Toppaliivit alkavat taas kiinnostaa, omasta kaapeistakin löytyy yksi, lyhyehkön versiona tosin. Onpa myös tunnelmallinen kuvauslokaatio.

  11. Nadine

    Itse olen kyllä bikini-ihminen 🙂 Harmi, ettei niitä pääse käyttämään kesät-talvet 😀 Jos nyt on ihan pakko pukea päälle, niin vaatteiden pitää olla ajattomia ja monipuolisia. Beaumontin vaatteet, joita valitsit kuvauksiin, ovat aika lailla omaan makuuni. Erityisesti olen ihastunut siihen valkoiseen pitkään untuvaliiviin. Ilmeisesti en ole ainoa 🙂

  12. Tuija

    Inspiroiva postaus! Olet valovoimainen Maarit! Kuvien tunnelma on houkutteleva. Kiitos tästä tuokiosta, joka ravitsi väsähtänyttä mieltäni huonounisen yön jäljiltä. Terveisin Tuija

Leave a Reply