sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Syysviikon kohokohdat

Päällimmäisenä tällä viikolla on ollut ajatuksen poikaset tuonne kymmenen viikon päähän, jouluun. Sanon nyt heti että en kuulu niihin, jotka elävät niissä tunnelmissa pari kuukautta ennen ja jälkeen. Laittelen yleensä pikku hiljaa oksia ja kynttilöitä, joista vaivihkaa muodostuu se tunnelma. Siivotessani vaihdoin nyt esineiden paikkaa tasoilla niin, että siitä saa sitten lähempänä pienellä laittamisella juhlavampaa. Niistä tulee erillinen postaus lähiaikoina, joten ei siitä sen enempää vielä.
 
Viikkoon mahtui monta kivaa juttua. 
Se kaikkein ihanin oli tietenkin se kun pienempi lapsenlapseni oli meillä yökylässä. Lähdettiin ensimmäistä kertaa hänen kanssaan ihan Helsingin keskustaan asti syömään ja jätskille. Pistäydyttiin myös Annantalon Taidekeskuksessa katsomassa Haloo - kuuleeko metsä? -näyttelyä ja käytiin ostamassa uusi mekko ja neuletakki; shoppailu sujui häneltä kuin vanhalta tekijältä.
Suunnistimme sunnuntaina myös sienimetsään ja toimme suppiksien lisäksi pari salamatkustajaa. Molemmilla oli punkit niskassa... Omani lähti huitaisemalla eli ei ollut kiinni, mutta pikkuisella se oli tiukemmassa. Että inhoan niitä! Tuli ihan sellainen tunne, ettei enää tee mieli mennä metsään.

Aamu alkaa aina hiuspehkon selvittämisellä 💕
Kauneuttakin mahtui viikkoon, sillä kävin ihastelemassa viikolla Body Shopin joulua Forumin myymälässä. Kuten aiempinakin vuosina, osa tuotosta menee hyväntekeväisyyteen ja tänä vuonna Suomen kumppani on Olka, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Se tarjoaa sairaalan potilaille ja läheisille ilmaiseksi tietoa potilasyhdistysten sekä sairaalan yksiköiden tarjoamasta tuesta, vertaistukea ja muuta vapaaehtoisten tarjoamaa tukea. 

Lahjapakkaukset ja kalenterit ovat kerrassaan upeita ja sieltä löytyy myös lapsille sopivia pikkujuttuja paketteihin. Ostin tytöille hedelmäiset kylpyvaahdot ja poreilevat kylpyeläimet - ne sujahtavat ehkä jo joulukalenteriin.


Siellä oli esillä myös Himalayan Charcoal Skin Purifying Night Peel. Pitkä nimi mutta on sillä tehoakin. Näin kuvia miten Suomessa liikkeen myyjätär oli kuivattanut näppylöitä yön aikana tällä. Myös aknesta jäänyttä epätasaisuutta ja epätasaista väriä tämä geelimäinen yön-yli-hoito oli tasoittanut ja vaalentanut lähes ällistyttävällä tavalla. En olisi uskonut ellen olisi kuullut ja nähnyt omin silmin.
Tuote on siis seka-rasvoittuvan ihon epäpuhtauksien hoito, mutta sopii kaikille ihotyypeille yksittäisten näppyjen ja finnien kuivattamiseen.


Tämän joulun kausituoksut vartalotuotteissa ovat päärynä, luumu ja jasmiini. Oma suosikkini oli hillitty luumun tuoksu. Niihin voi ostaa parilla eurolla kuvasa olevan lahjapussukan - mainio idea, sillä se on kaunis ja sillä on jälkikäyttöä vaikka mihin.


Ehdimme kahvittelemaankin Casa Mimin Sarin ja Tiia Koivusalon kanssa, kun olimme kerrankin kaikki yhtä aikaa keskustassa. Mietin taas, että on se vaan ihanaa, että tämän blogin kirjoittamisen myötä on tullut näitä ihania ihmisiä elämääni. Olemme kaikki jo hyvin aikuisia eikä ole asiaa mistä ei voisi puhua, tai mistä ei olisi kokemusta.


Viipotin tällä viikolla tässä asussa useampana päivänä. Beaumontin untsikka (*saatu) ja Bukelan Jack -nilkkurit (*saatu) on just näihin keleihin sopivat. Kun takki on lämmin, voi alla pitää pelkkää kevyttä mekkoa. Kengissä on reilut kumipohjat, joten ne eivät säikähdä kosteitakaan kelejä. Tämä hiekan sävy on niin mieleinen ja ajaton. 
Yhteistyö: Selected Brands Finland Oy.


Mitä sun viikkoosi on kuulunut?

Maarit

6 kommenttia:

 1. Ihana kuuloinen viikko ja ihana pikku prinsessa mummilassa ollut <3
  Tämä viikko menee töissä, vähän pienemmällä porukalla onneksi. Hirmuisen kylmä ollut tänäänkin, pitää huomenna laittaa omakin toppis päälle. Ihanaa viikkoa sinulle kaunis Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä hetket pienten kanssa on niin rikastuttavia. Ne keksii aina sellaiset jutut, kyselyt ja puheenaiheet mitkä ei tulisi itselle mieleenkään - ja se on parasta mitä tiedän <3

   Poista
 2. Dear Maarit, seems it was a great week with much activities. Your granddaughter is sooooo sweet and I think you had a lot of fun with her. The exhibition was certainly interesting.
  I love your autumn outfit, the style and the colors, the same would suit me too.
  My week wasn't as good as yours, because I had a small operation and I have to do slowly. But every day I'm better.
  Sending you a big hug
  Sigrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dear Sigrid,
   I wish that you feel now better and everything is ok <3
   Sending you lots of hugs,
   Maarit

   Poista
 3. Voi että, miten suloinen pieni prinsessa ja teillä on ollut ihanaa yhteistä aikaa <3. Ja ihanaa oli kyllä meidänkin treffit, onneksi lisää on tiedossa. Kivaa alkuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin niin täysillä näistä hetkistä, tämä pienempikin on niin hupaisaa seuraa ja niin liikkis kaikkien juttujensa ja leikkiensä kanssa - tekee hyvää meille molemmille <3

   Poista