sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Roosanruskea - lempeä väri meikissä ja mekossa

/ Kaupallinen yhteistyö: Selected Brands Finland Oy /
Mekko: Prepair Carla 1848 cappuccino

Värillä on väliä. Joko se vie värit kasvoilta tai antaa hehkua. Väärä väri tai sävy voi myös tehdä ilmeen kolkon näköiseksi. Hehkua antaviin väreihin kuuluu naisellinen pehmeä roosanruskea, joka on mitä kaunein väri vaaleaihoisille - ja superkaunis väri silmämeikissäkin. Ruskea ei ole välttämättä helppo värinä ja turvallisimmilla vesillä on yleensä silloin kun siinä on mukana ripaus roosaa. Kuten kuvista näkyy, eri valoissa se näyttää roosalta ja tummemmassa valossa puuterisen ruskealta.

Sain valita yhteistyön puitteissa muutamista mekkoväreistä mieleisimmän eikä sitä tarvinnut kauaa miettiä. Tämän Prepairin Carla -mekon väri 1848 cappuccino on yksi kauneimmista mitä itselläni on.  Kukkakuosien jälkeen paisley-kuvio näyttää niin tyylikkäältä ja on upea kuultavan liehuvassa mekossa.
Kuten Prepairin mekoissa aina, tässäkin on kuminauharesorit hihansuissa ja nappilista edessä, ja mekkoon kuuluu sävy sävyyn alusmekko.
Isadora 01 Muddy Nudes *saatu

Olen luomiväreissä siirtynyt lähes pääasiassa käyttämään myös näitä samoja sävymaailmoja, roosaan taittuvia ruskeita. Sävy on sellainen, että se on ikäänkuin monta astetta ihon sävyä tummempi ja siksi niin luonnollisen värinen, tumma nude. Isadoran luomivärit ovat olleet meikkipussini vakirasioita, sillä niissä on kaksi lyömätöntä ominaisuutta: hyvä pigmentti ja ihanat käyttisvärit meille aikuisille. Tämä paletti 01 Muddy Nudes on täydellinen. Vain vaalein sävy vasemmassa yläkulmassa on jäänyt vähemmälle, mutta kolme muuta ovat ahkerassa käytössä. Tummimmalla saa nostettua loistavasti roikkuvaa yläluomea ja se on riittävän tumma myös silmän ulkonurkkaan ja alaluomella. Väri tuo varjoa ja siten antaa kaunista muotoa silmälle. Loistava hinta-laatu -suhde!
Käytän tumman sävyn häivyttämiseen paksua ja pulleaa Gailapin häivytyssivellintä.

Carla tulee olemaan talvikauden juhlamekkoni ja tänään puin sen vierailulle mustien teräväkärkisten sisä-ballerinojen ja paksujen sukkisten kanssa. Mekko toimii kivasti myös korollisten nilkkureiden tai rentojen maihareiden kanssa.

Mekko on myynnissä nyt ja sitä löytyy ainakin MondayTOsundayHOME -verkkokaupasta.

Nyt pitää ihan kysäistä meikkiasiaa, oletko sinä kokeillut silmämeikissä roosanruskeaa väriä?

Maarit

6 kommenttia:

 1. Upean sävyinen tuo mekko ja kyllä, roosanruskeat sävyt hemmottelevat kovasti omiakin silmiä <3
  Ruskeat luomivärisävyt saavat omat silmät näyttämään sinisemmiltä ja jotenkin niillä saa luonnollisimmat varjostukset aikaan. Kivan pirtsakkaa pakkasaamua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota väriä on vain niin vähän saatavilla ja vaikka nyt on ollut pitkä ruskeiden värien trendikausi, niin niissä on usein keltaista mukana mikä ei ole aina vaaleille se edullisin.
   Ja siniset silmät tosiaan nauttivat ruskeista luomiväreistä!
   Ihanaa viikkoa sinne koko pesueelle! <3

   Poista
 2. Olen kokeillut ja tykkään. Roosanruskealla saa ihanan luonnollisen meikin tehtyä. Tuo mekko on niin täydellinen ja sopii sinulle todella hyvin.
  Kaunista viikkoa sinulle Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi niin paljon! <3
   Monille aikuisille sopii parhaiten just tällaiset luonolliset valoa ja varjoa tuovat meikkivärit, tästä voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon :)
   Suloista marraskuun viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Dear Maarit, you look so amazing. This is an awesome dress, I love the colors and the paisley print very much. The dress suits you perfectly. And also your make-up accentuates the look and makes you shine.
  Have a great week.
  Best regards
  Sigrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much dear Sigrid for your kind words again. Paisley is one of my favourite prints, wish it were more of these available.
   Wish you a lovely November week,
   Best regards, Maarit

   Poista